Політичні оффтопи

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yarema, 15 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ясно, все навкруги, що писали люди це фантазія і тільки те що писав Сталін це правда. А Спіка речник Сталіна на Землі . Ура товаріщі!!!!

• Подобається Подобається x 3
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Спіка зараз напише, що він вже був на захід від Донецька - в Харкові або в Дніпропетровську, і там, звичайно, бачив безліч шедеврів архітектурного зодчества, і, взагалі, ЮНЕСКО тупе, що не віднесло до списку всесвітньої спадщини площу Леніна в центрі Донецька...

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Знайшов статтю в УНІАНі, хоч трохи вже стара (2009) але дуже актуальна, поскільки показує що роблять спіки, чорнобильці, борхеси і іже в інтернеті і
    чию роботу вони виконують.

Так воно, жити поруч з імперією…

Які висновки з цього можна зробити?

По-перше, благородною з точки зору Кремля справою, тобто “мочиловом” хохлів у Інтернеті, не просто займається значна кількість людей. Вони роблять це системно, добросовісно й практично цілодобово.

Водночас, по-друге, так само можна зробити висновок: певною мірою вони все таки намагаються діяти обережно, напролом не йдуть. Адже, відверто кажучи, технічно нескладно використати не казахський proxy-сервер, аби з нього закидати липові голоси на сайт агентства, а наш, український. Але вони цього не роблять. Очевидно, побоюються, що тут, в Україні, їх можна буде швидше вивести на чисту воду. Добре, є хоч такі побоювання.

І нарешті, висновки, так би мовити, ширшого характеру.

Як каже один відомий політолог, нам, на жаль, не поталанило жити поруч з імперією. Що б ми не робили, вона, поки існує, ніколи не залишить нас у спокої. Усіма способами, усіма частинами тіла, “хоч тушкою, хоч чучелом”, застосовуючи всі наявні технічні можливості, вони пхатимуть носа до наших справ і домагатись того, аби ми у своєму домі жили так, як вони того бажають. Інтернет у цьому сьогодні відіграє особливу роль. На Інтернет-форумах значною мірою формується громадська думка, виробляється позиція тих, кого зараховують до груп впливу в соціальному середовищі. Тому, поставивши на службу владі друковані й телевізійні ресурси, вони прийшли в Інтернет. Його можливості дають можливість уже не лише для зомбування росіян, а й для того, щоб грати на нашій території. І вони грають.

Колосальні ресурси кидаються на те, аби створити враження, що мільйони російських Інтернет-користувачів дружно підтримують політику своєї державної влади та гнівно засуджують тих, хто в Україні намагається відбитися від “дружби” Кремля. Вони намагаються переконати нас, що капітан з Рязанського десантного училища, учитель із Санкт-Петербурга, лікар з Костроми, менеджер з продажу мила з Іркутська живуть винятково тим, що відновлюють сексуальну енергію за рахунок пропагандистської сублімації в суперечках з українськими візаві. Усі ці люди, мовляв, о жах, метають блискавки на адресу тих, хто знищує російську мову в Україні чи виганяє російський флот із Севастополя, а при слові «Крим» узагалі впадають в істерію, буйство.

Двадцять чотири години на добу вони займаються цим.

http://www.unian.net/ukr/news/news-333103.html

• Подобається Подобається x 4
  4. Nevermind

Nevermind Просто персона

Гарна стаття, дуже актуальна і зараз.
    Як я колись викладала демотиватори:

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=749820&postcount=402

Але на кожного борхеса знайдуться свої ганнери. :)

5. Turkul

Turkul Well-Known Member

С той же площади Ленина.

• Подобається Подобається x 1
  6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Взагалі-то, спочатку вони називалися яіцкімі казакамі, від річки Яік;). І лише опісля Пугачовщини Катерина наказала перейменувати їх в уральських, щоб навіть згадки не лишилося...Тільки не розумію, яким боком ці козаки стосуються українських переселенців!?о_О
    В Середній:)))...
    І у якої ж країни англійці відібрали свої північноамериканські колонії?;)
    З 1648 й до 1654 була незалежна Україна де-факто!;) Мало, звичайно, але факт мав місце.

• Подобається Подобається x 5
  7. Spika

Spika Well-Known Member

О! Так оказывается про польских феодалов владевших тем, что Боплан назвал Украиной, Сталин написал?! :))
    Ну, я так полагаю, что в те времена был не один катограф-любитель. Еще кто-нибудь, ну хоть строчечькой..?

Не... Площадь Ленина в Донецке не надо. Та ваааще не замарачивайтесь по этому поводу.
    Выберите себе самый красивый город по архитектуре на свой вкус. И любите себе. Я не против.
    Но ЮНЕСКО не шибко в нашей жизни смыслит.
    Вот скажите, они ща пужают, что нашу киевскую Софию исключат из своих списков, по каким-то там причинам. А что София от этого станет хуже. Или изменится, ну там станет ниже, выше, меньше, больше... Гнилая политика.

Ну, как и положено! Никакой! Ну, не было тогда переселенцев "украинских". Так как и Украины еще не было.
    Речь-то шла о том, что Россия там какой-то Урал колонизировала. А там оказывается уже казаки были.

Тарас Григорьевич для вас авторитет украинства?

У североафриканских.

"И этот факт подтверждается...? Чем?
    А, ну, Вовочка, подскажи..."- сказал б Марья Петровна ученикам 5-го "Б".

Книжкой мужика-картографа Боплана?

С таким же успехом можно поверить в географический атлас Льюиса Керрола - "Алиса в зазеркалье", или другой путеводитель - "Гуливер в стране лилипутов". Тоже ведь в книжках прописано.

• Подобається Подобається x 2
  8. Nevermind

Nevermind Просто персона

"Садись, Вовочка, по истории - двойка, - сказала МарьВанна. И, задумавшись, добавила:
    - И по географии тоже". :)

• Подобається Подобається x 6
  9. Spika

Spika Well-Known Member

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Spika не позортесь, хоч прогугліть хто такий Боплан,не пишіть хто зна що, адже Донецьк це не тільки шахтарі, це ще й інтелектуальний центр - не позорте Донецьк.
    Ґійо́м Левассе́р де Бопла́н (фр. Guillaume Le Vasseur de Beauplan) (бл. 1600—1673), французький інженер і військовий картограф-дворянин за походженням.На території сучасної України будував численні замки (наприклад, за однією з версій саме за його проектом у 1635—1640-х рр. збудовано Підгорецький замок) й фортеці (такі як Бар, Броди, Кременчук), у 1639 відбудовував знищений козаками Кодак.
    .......А Ви кажете-мужик картограф....

11. Yarema

Тєпєрь Донбас строіт капіталізм (дикий, кримінальний), а на площі продовжує стояти ідеологічно чуже "ідоліще поганоє":))). Виявляється "умом" неможливо "понять" не тільки Росію;).

12. Turkul

Turkul Well-Known Member

Вобще-то сейчас строят демократы (я в общем - как об эпохе вот 20-летней) - которые, кроме замурыженого ларька ничего не могут сделать.

• Подобається Подобається x 2
  13. Yarema

Єнто хто ж такія!? Уж нє Кучма со товаріщі? А може Хамло з бандой - дємократи?!о_О Ой, нє смєшитє моі тапочкі;)...

14. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

И непросто очаровательна, :give_rose::give_rose::give_rose:

15. Turkul

Turkul Well-Known Member

Хочу в плен.:)

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

Не, я не такая. Я белая и пушистая.

17. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

;) Рассмотрите повнимательней.

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 5
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А на Вашей аве это белопушистое существо еще рот не открывало...

20. Spika

Spika Well-Known Member

Ваше "спасибо" я вам возвращаю. Мне показалось, что вы его сказали искренне, но для этой ситуации это неправильно. Мне незаработанного не надо. Я ж не БЮТовец.
    В данной ситуации я воспользовался богатством русского языка и мое "вы очень красивая", как бы это было не парадоксально для англичан, не является комплиментом. А очень даже как бы наоборот. (я еще не простил вам мумбу-юмбу). Это смотря с чем "красоту" вашу коррелироать. Я делал это с одним общеизвестным бородатым анекдотом.
    Так, что когда вас хвалят, не спешите радоваться.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)