Політичне питання до VasMT.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 3 кві 2018.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ніхто не казав, що ці деталі неможна замінити. Я лише констатую факт, що без цієї запчастини машина не поїде, натякаючи на те, що цей завод має відношення до машинобудування. В той же час Ви стверджували, що це підприємство не відноситься до машинобудування-
    Далеко не завжди вихід на роботу у вихідний (святковий) день чи неробочий час є ознакою зарплати в конвертах. З власних спостережень за бухгалтерами можу стверджувати, що у дуже багатьох випадках в їхніх ситуаціях - це звичайна лінь, іноді поєднана з тупістю. Я ніколи не повірю, що людині замало 40 днів, для того щоб зробити квартальний звіт. Але кожного кварталу історія повторюється (в одних і тих самих осіб) - в останній день вони бігають, неначе скажені, бо як завжди не встигли... А потім о 23й годині, за годину до закінчення подання звіту, виносять мозок. А коли виявляється, що телефон поза зоною - вони ще потім і ображаються

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Треба одразу писати ясно, або взагалі не писати))
    При чому тоді "молочні королі" і костромський сир до автозапчастин?
    У нас всі працівники були на чорних зарплатах. Та й зараз , мабуть не краще. Їх не переробиш.
    Самі можете уявити, що вони тягнуть подвійну бухгалтерію - то дві роботи, а наше закодавство не краще за них. Як новий президент - то нові реформи податкової, суддівської і всякого іншого. Всі кажуть - то є істино правильна реформа, - а новий пр каже - то лайно. І це буде лайно.
    Треба їм обручку дати - на якій писано - "все лайно" поверху. "І це лайно" - зсередини... ))

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Принцип Рашки не помре ніколи.
    Московія і Орда може по йнакшому називатися, може змінитися територіально, але войовниче утворення з царем/боярами і холопами/бидлом будуть завжди.

Я казав "ментально"

Бачили на шуткову неділю, як Порошенко в церкві МП вербу святив?
    А ще добавте потуги кацапів на інформаційну війну з Україною, то одержите реальну картинку

Останнє редагування: 9 кві 2018
  4. Capitoshechka

Про костромський сир я взагалі не писав жодного слова. Менше курити треба)
    Я написав чітко і ясно, що цей завод був куплений костромськими кацапами у одного з наших "молочних королів"

5. Коммунарец

Про сир я того, думав, що ви натякаєте на нього, бо то "молочні королі", а сир є продуктом "молочних королів", тим більш, що сир костромський - це візитна карточка костромських "молочних" королів... Проявив іниціативу, на свою сирну голову ))
    Заплутали ви зовсім мене...
    Тепер ще Юркевич... якийсь))
    Сенсевича знав, Малевича знав, а Юркевича не знаю... )
    П.С. У нас все більше Потоцькі, Поплавські... Знаєте Поплавського?Ні, не того, співучого актора- ректора...
    Продовження, бо не копіюється і то не моє...

Останнє редагування: 9 кві 2018
  6. OldMan

OldMan Well-Known Member

Словами дела не сделаешь. Возьмите да ампутируйте.
    И будет Вам радость.
    И Путину будет радость.
    Прям как на яву вижу его радостное лицо. Как он потирает руки от удовольствия и говорит: "Получилось!"
    Вот такая будет у Вас радостная компания, да?

7. ІгорМ

Владі України треба зважитися на важливий крок: провести референдум про долю ОРДЛО. Я за ампутацію.
    Україні треба рухатися до гідного життя, а не оглядатися на проросійське бидло і не панькатися з ним.
    ДНР/ЛНР хотіли до рашки - хай собі йдуть...
    Ви мені тут проповіді не читайте, на жалість не давіть. І хуйла в компанію не приписуйте ;)
    Це ж дамбасяни махали колорадками з триколорами і кричали "путєн пріді", "путєн введі". От він вам і ввьол по самі помідори :)

Во, я всюди лугандонцям показую веселий ролік, ще і вам покажу

View: https://youtu.be/VEtwo39_B2w

Останнє редагування: 11 кві 2018
  8. Коммунарец

Вам бы уже пора определиться, товарищ, что вы хотите. Вам предложили много вариантов - нужных и не нужных, полезных и бестолковых. Времени у вас год-два и обчелся. Будете тянуть - дороже будет. Это вам не так, что повезет, потому что "Получилось". Есть более реальное "Сбылось!".

9. OldMan

OldMan Well-Known Member

Треба наважитись. Але ж ... Чому?
    Вважаете головною завадою на шляху до гідного життя є ОРДЛО? Чи йдеться про все проросійське бидло в Україні?

10. OldMan

OldMan Well-Known Member

Я не на жалость давлю, я Вас на слабо беру. :)
    Что, не берёте Путина в свою компанию?
    Почему? Цели-то ваши на этом этапе совпадают.

11. ІгорМ

На слабо мене важко взяти, я ще маленький :blush:

До чого ви тут шиєте хуйла?
    Ми ж говоримо за ДНР/ЛНР

От, наприклад, в ДНР на початковому етапі тоті жителі відповідали на питання «Чи підтримуєте Ви акт про державну самостійність Донецької народної республіки?». «За» проголосували 89,07 відсотків, «проти» — 10,19 відсотка

Ваші брати по розуму в ЛНР відповідали на питання «Чи підтримуєте ви Акт про державну самостійність Луганської Народної Республіки?». Незалежність Луганської народної республіки підтримали 96% виборців, проти проголосувало 3,8%.
    Явка і там і там була біля 75%

Так що жителі ДНР/ЛНР одержали те, що хотіли. З чим я вас і поздоровляю і бажаю всього-всього у самостійному житті.

А так як у України зовсім інші напрямки розвитку, ніж у лугандону, котрий тяжіє до рашки, то нам треба відповідно до тотої трійці і ставитися. Шо нє?

12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Все вірно,паркан пора виставляти,як латиші!

images (2)11.jpg 111qqq.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Capitoshechka

Тоді вже тре щось накшталт китайської стіни. Але мінімум - це берлінська стіна

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та прямо. Путину не нужен Донбасс у себя, никакой радости Путину от разрушенного Донбасса, фактически зоны экологического и социального бедствия. Вывезено все, что было ценного, а что не успели - то еще вывезут или разрушат. Донбасс Путин использует для циничного шантажа своих недругов. "Нападу-не нападу на Украину", "выйдем-не выйдем" из ОРДЛО, потом "а нас там и нет" , "выборы на Донбассе". Это хвост, которым Путин крутит Украину. И надеется, что ему за выход простят стратегически очень важный Крым.
    Потому ОРДЛО - это то, что можно не спеша отвоевывать, и когда-то вернуть, но пока уверенно идти вперед без него, пока территория не подконтрольна.
    Виноваты ли жители ОРДЛО? "Скорее да, чем нет" - такое мое твердое мнение.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Донбасс кацапами використовується з єдиною метою - відтягнути вирішення питань
    із захопленим Кримом та відволікання від них уваги.

Мешканцям окупованих територій треба це чітко розуміти,
    та мати на увазі, що усі інші це також розуміють.

--Додано--
    ..чи винуваті дебіли у своєму дебілізмі?
    Мабуть, ні. Але вони небезпечні.

16. Юрко НОТОЦО

17. Юрко НОТОЦО

Такий,як Василько VasMT,заплутавшийся в національних цінностях і сам не знаючий чого він хоче в Україні,мені "до-лямпи".Хоча віндобре собі знає,що він хочу...Мені до-душі такі свободівці-націоналісти,як оцей з віддаленої від Галичини Чернігівський свободівець і на якого слід свідомому українцю робити ставку на виборах майбутнього президента...не з середовища кучі тих партій,що в нас розвелося,а з середовища тих національно-свідомих,яких відштовхнули від реального і освідомленого розвитку України.І не такого шляху,як то нам змалювали масони-корупціонери з Майдану,а такого,яким давно вже,в свій час пішли сусідні національно більш стійкі від України Чехія,Словакія,Польща,Хорватія...

View: https://www.facebook.com/svoboda.ua/videos/1863192363731314/

• Подобається Подобається x 1
  18. Юрко НОТОЦО

Відкрили тему про тов.Василя,назвали гарно,Політичне питання до VasMT...і думаю-гадаю: -Ну чого ж він не отвічає,спрашується? Може він заголовок теми вприйняв суржиком,як Политичное питание...Але все рівно міг би відповісти: Хто його питає?Невже бендєровци,чи какая-то будуща партія УССР? Хто грошики на питаниє і на боротьбу з націоналізмом та нацизмом дає? Може яка партія ЛГБТ з гАмерики,а шо-о?:welcome:
    Інтєресна просто! А може,може...ВКП(б),ой! :scratch_one-s_head:

View: https://www.youtube.com/watch?v=PuYd2z3un8I

Останнє редагування: 6 тра 2018
а де твій аватар? :)