Політичне питання до VasMT.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 3 кві 2018.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

На все воля Господа Бога. Так треба було і буде так, що ... Правда я не знаю, як то воно вже буде, щоб ВВВ здалася дитячою забавкою і щоб вже люди повірили в те, що не буде кращого царства за Божіє. Або ж так:"А коли Сину все Він упокорить, тоді й сам Син упокориться Тому, Хто все впокорив Йому, щоб Бог був у всьому все" (1 Кор. 15:28)

2. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

А буде тепер так, що кацапстана просто не буде, вже за кілька років.
    Країна 404.
    Тому що у деяких Господь Бог з рогами та копитами.

Ти також жалкуватимеш?

Останнє редагування: 8 кві 2018
  3. Коммунарец

Ну... Так, Росії, яка зараз є - тої не буде. Буде нова Русь. Америки точно не буде.
    Чи буду жалкувати? Так, мені вже їх шкода, бо більшість їх загине і тільки не багато з них пройде випробоувування вогнем. І вас теж, бо ви не такий, як вони, але не краще за них.

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Та шо Ви таке кажете? Кацапи - це найдуховнішоскрєпная нація з усих націй на світі. Взірець православ’я, так би мовити.

5. OldMan

OldMan Well-Known Member

А если будет другой сценарий? С учётом того, что к этому сценарию вы готовы.
    И потом, далеко не все героические герои, готовые в виртуале "жечь вату" готовы в реале пойти на автоматы.
    Это не упрёк им, некоторые вещи можно понять только тогда, когда с ними столкнёшся.

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Наші теперішні правітелі на це не йдуть, бо у них там шкурний інтерес. Не знати, як справи обернуться, коли в Україні прийдуть до влади свіжі політики.

А от лугандонські ватники дивують. [​IMG]То кричать слава расєї, то бояться залишитися без України. В головах у них каша...

7. OldMan

OldMan Well-Known Member

А Вы хотели, чтоб всё изменилось к лучшему вдруг и сразу? Вы думали, что уйдёте этого плохого и придёт хороший? А откуда ему взяться здесь и сейчас хорошему? Здесь и сейчас все такие. Хорошие воспитываются десятилетиями. И то, если спрос есть на хороших. Если общество не готово к хорошим, то и хорошие не появятся.
    Главное, чтоб у общества появилось понимание этого. Этот процесс, как я вижу. идёт. Но медленно.

8. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ну, определённо сказать нельзя, но судя по тому, что делается, похоже на то. Но это на просто, обывательский, взгляд.
    Кто знает как бы мы повели себя на их месте?

9. ІгорМ

Я казав і повторюю - лугандон це гангрена на тілі України. Вона не лікується, тільки ампутація

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Другой сценарий" это только открытая агрессия россии."Выступлений народа Украины" уже не получится.Кроме того, когда я говорю о "героических героях", то подразумеваю людей, прошедших АТО.Вопросы по их готовности есть?

11. Коммунарец

Не багатьох підприємтсвах неможливо не працювати навіть у святкові дні. То молочні заводи, хлібопекарні, медицина і ряд інших, де треба робити продукти длянаселення, а не виливати свиням молоко... Я працював на багатьох таких підприємтсвах і на держанних і приватних українських - спробуй не вийти...
    Ваші факти - просто не мають ніякого здравого підгрунтя, крім спроби обляпати багном когось.
    Вибачте за відкрите слово.

12. Capitoshechka

Вибачте і ви мене за відкрите слово, але ваші факти вказують на те, що ви або балабол, який не працював на таких підприємствах, або ви просто взагалі далекі від цього, томущо:
    - по-перше, виробництво цього заводу немає нічого спільного з молоком, хлібом і т.п. Я знаю не гірше за Вас, що є деякі види виробництва, які неможливо зупинити відразу і так само відразу їх запустити. Хоча на цьому заводі також є один з процесів, який не зупиняється ніколи.
    - по-друге, якщо пан дійсно
    , то він повинен знати, що є деякі категорії професій, без яких навіть на підприємствах з подібним виробництвом можна обійтися на протязі певного часу (бухгалтер, економіст, менеджер, юрист, прибиральниця адмінприміщень і т.п). А професія мого брата відноситься саме до однієї з таких категорій.
    І останнє: чомусь раніше, коли ще кацапи не перекупили це підприємство, ніщо і ніхто не заважав людям в ці святкові дні проводити час разом з родиною чи сходити на кладовище на могилки до рідних і близьких. У людей був вихідний день і на виробничий процес це не впливало жодним чином. Чи може пан наведе аргументи, як невихід економіста чи менеджера на роботу у вихідні дні може зіпсувати молоко і його доведеться вилити свиням?

13. Коммунарец

1) За "балабола" відповіси, але пізніше.
    2)
    Явно не машинобудівний завод
    3) Вихід робітників на підприємство регламентує внутрішній розпорядок, але не вище державного законодавства. Якщо ваш родич - лоботряс і хоче випити - то і на роботі вип'є)) Там навіть ще гроші заплатять.
    4) На кладовище в день Пасхи не ходять. А такі питання можна вирішити, якщо є залишки людяності, а не хамство в крові.
    5) Зараз чорна бухгатерія завжди вимагає обліку і присутності бухгалтера, бо можна "влетіти" перед податковою. У нас бухгалтер і заступник його - економіст майже не мали вихідних, щоб обікрасти державу і нас із вами.
    А прибиральника - вашого не плутайте з менеджером. Хіба що то як "на троих" в офісі))
    а є такі нарвані менеджери - що у вихідні не дають спокійно відпочити, задовбають своїми замовденнями. А прибиральниці арвуться вимити підлогу, але дивна була у нас - їздила до дочки в ОАЕ відпочивати до доньки.

Останнє редагування: 8 кві 2018
  14. cncmaster

Не можна такого казати, бо то є сепаратизм. Кацапам хотілося б саме цього.

Хто невиліковний - хай ампутуються до кацапстана, тримати ніхто не буде.

Таким чином якість населення обох країн буде значно підвищена.

Останнє редагування: 9 кві 2018
  15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Дуже раділа б такому покращенню якісті населення в кацапстані, але ж там не дуже таке треба. Як почитати упоротих ватників з Донбасу, то вони ображаються, що їм в кацапстані ніяких прав не поспішають надавати, на роботу теж не потрібні, навіть погане відношення як понаєхавшиї мають.
    А вже такі худобки як покійні Гіві з Моторолою, то і зовсім там ні до чого. Своїх бандитів випхати куди б...

16. ІгорМ

Ментально лугандон НІ-КО-ЛИ не буде українським. Він і раніше був проблемним, коли ще були мишебратья. А тепер це пухлина, котру тільки відрізати

А про невиліковних, котрим ви радите ампутуватися до кацапстану - так то з підконтрольних Україні територій. Хоча багато з них і не переїдуть до кацапії/лугандону і не приймуть проєвропейської України, а дальше будуть паразитувати.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Після смерті Рашки є шанс)

18. Capitoshechka

В різних регіонах різні традиції. Навіть в Конотопі і найближчих селах. Частина людей ходить на кладовище на Великдень, частина піде на наступні вихідні.
    Придурків вистачає серед всих. Є такі упороті бухгалтера, які можуть мені зателефонувати о 23.30. Саме через таких я постійно відключаю телефон щодня після робочого часу, а також на вихідні.
    Цей завод виробляє запчастини, без яких жодна машина не поїде.
    Це їхні проблеми. Нехай працюють хоч і 25 годин на добу, якщо не встигають виконувати свою роботу у відведений їм час

19. Коммунарец

То не правильно. Пасха на Великодень - то для живих, а "Червона гірка" - то провідини мертвих. Хоча, як відомо, мертві не чують, не бачуть і їхні плани пропали, коли вони померли. Вшанувати пам'ять померлих треба завжди, а не влаштовувати оте паломнічество
    Або ж допомогти душі перепливти Стікс. Але то інша тема...
    Я не знаю такої деталі, щоб її неможливо було не замінити. Хіба що тільки в Росії не можуть перейти на свої запчастини, то й ракети падають))
    Багато чого виробляла Україна для Рф - наприклад КІПи для Газпрому. Український нафтогазовий комплекс взагалі живе російськими стандартами на цю тему, а продукція на трасах - "сам склепав".
    То як "Оплот" - роблять танки на продаж, а в армії все ще старе. для Газпрому на 40%, поки ті все обладнання та КД не вивезли в РФ за безцінь, а людей вигнали на вілицю.
    Або візьміть РЗВА - то був оплот Розподільчих комірок і вимикачів в СРСР. Останній "Високосольтний Союз " з РФ майже знищив виробництво розподільчої високовольтної апаратури.
    Країни лишилася виробництва подібної апаратури, пристосованої до вітчизняних мереж. і так само все вивезли і вигнали людей.
    Дещо залишилося, але то все монополізм.
    Але саме погане те в цій історії, що все це зроблено руками жидоукропатріотами (не евреями), які за гроші знищують економіку, а тепер і медицину Украни, та й скоро все знищать.
    Вони відробляють свою чорну зарплату в конвертах. То жертви. Але добровільні.

20. cncmaster

Він й був українським, ним і залишиться. Нікуди не дінеться.

Нічого, привчаться батьківщину любити.

а де твій аватар? :)