Політичне питання до VasMT.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 3 кві 2018.

1. OldMan

OldMan Well-Known Member

А других вариантов у Вас нет?
    Сепаратистом я себя не ощущаю, поскольку никогда не хотел отделения от Украины.
    Идиотом тем более, поскольку никогда не верил лозунгам и поэтому меня не развели.
    Термин коллаборант допускает довольно широкую трактовку. Как трактуете коллаборационизм Вы?

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Тоді в якому статусі ви бачите ОРДЛО в складі України? Як воно повинно бути на ваш погляд?

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

В нас ситуація не краща. Розводять як хочуть. Головне наобіцяти: то закінчення АТО за 2 дні, то ЖИТИ ПО-НОВОМУ (хоча ця обіцянка виконана на 101 % ), то зняття недоторканності з депутатів і президента (вже скільки років цю цяцянку народ хаває...), то ВАНА ПРАЦЮЄ, то ВАНА - ЦЕ УКРАЇНА, то як не срачка-так пердячка... І одні й ті самі рила на кожних виборах обіцяють одні й ті самі обіцянки і врешті-решт знову обираються кожного разу. І скільки той народ вже через )(ер не кидали, а він все одно вірить тим самим утиркам з їхніми обіцянками - нічого до людей не доходить

• Смішно Смішно x 1
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Їдьте в ДНР, там відбулося повне оновлення політичної еліти. І час від часу відбуввється "чистка рядів" саме тим способом за який ви так ратуєте...мЄчта ;)

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Обіцянка - то халява. А хто на халяву не хоче щось отримати? Країна халявщиків.

6. Коммунарец

Там теж таке саме, тільки "Жити по старому". Так і живуть.
    Але минуле не повернеш, а для майбутнього мізків не вистачає. Застрягли в лайні. Ото і маємо.

7. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вы полагаете у ОРДЛО должен быть какой-то особый статус?

8. OldMan

OldMan Well-Known Member

Разводят тех, кто разводится. Не разводитесь и у них не получится.
    Вы так обречённо говорите о том, что одни и те же рыла одно и то же обещают.
    Не выбирайте эти рыла. Или кто-то заставляет?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Capitoshechka

Ви особисто Захарченка обирали? Чи Вас хтось заставляв? Так отож...
    Наскільки я зрозумів з ваших попередніх дописів, особисто Ви також не розводилися
    І Вам це допомогло? Як особисто ваше ставлення до всього цього вплинуло на те, що зараз відбувається в лугандонії? Особисто вас не розвели, але знайшлися інші "любітєлі русскава міра", яких виявилося набагато більше, ніж нормальних адекватних людей.
    Мене також не розвели, як і вас. Але це не дуже вплинуло в якісному плані на зміну політичних рил

Останнє редагування: 6 кві 2018
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Коммунарец

Правильно.
    Не шукай щастя на чужині.
    Не клич лихо в свою хату.
    Не кради.
    Не прелюбодій.
    Не мужеложествуй.
    Не вбивай.
    Не бажай чужого майна та жінку.
    Шануй батьків.
    Слухайся старших.
    Не лайся.
    Не зловживай алкоголем.
    Не пали цигарки.
    Хоча би це. ))
    Не роби собі ідолів і шануй того, від кого залежить все.
    Але то - вищій пілотаж.
    Та про що казати, якщо ліньки навіть прибрати за собою...

11. Коммунарец

То їхня байдужість до країни, в якій він/вони жили, і навіть ненависть. Ніхто їм теж не заважав сказати "Ні" синкам депутатів (Ландика, наприклад, або захват Білого лебідя і т.д.), які били жінок в кафе або не прогнали зародишів розбрату Пушиліна в 2008-2010 роках.
    Але все те мало відбутися. Хто може думати - той розуміє, шо до чого. А не розумні продовжують лаятися одне з іншим, наче вони зможуть зробити владу людську, яка буде направді справедлива. Тільки царство боже є едина правильна форма - честна та справедлива.
    Тому .. Ну, ви мене зрозуміли. Або ж не зрозуміли... Тоді далі човпіться.

12. ІгорМ

Я "полагаю" ще з 2014 року - не перейматися тотими лугандонами. Все ото ОРДЛО обкопати ровом і обнести колючим дротом і послати нахер.

Я вже багато разів говорив, ще раз повторюю - обрізати дроти, труби і рейки, перекопати дороги, залишити тільки стежки для проходу однієї людини на кордоні з тотими "неконтрольованими" - щоб ходили туди-сюди на похорон родичів.
    Ніяких соціальних виплат, ніяких торгашів з сумками і кравчучками, повна ізоляція.

Ви там хотіли самостійності - живіть собі на здоров"я самостійно

зі

між іншим,ваш колега з ЛНР, такий собі ватосєпар Плотніцкій, на мою пропозицію дуже образився. Назвав мене вроді як розбазаріватєлєм українскіх зємєль ;)

• Подобається Подобається x 1
  13. Capitoshechka

І бажано їх замінувати

14. Коммунарец

Не плюй в криницю - може знадобиться. ;)
    Якби ви уважно читали мои дописи, то зрозуміли би, що царю скоро так скрутно стане, що у нього не буде іншого шляху, як піти ва-банк.:sad:
    Хтозна, хто ще куди втікати буде. :dntknw:
    А @ІгорМ занадто засліплений своєю ненавистю. Я його розумію, але краще б він думав про своє спасіння. Ніхто із нас не краще іншого, щоб так ненавидити сусіда. Але всіх косити на один манер то не гарно, не по-христіанськи.
    Я знаю, що мої слова не викличуть здорового глузду, але час однак поверне правду правильним боком. Я вам це показував на прикладі теми про Блакхоків (Чикагських яструбів) в хокеї цього сезону.
    Або жінка дивувалася, на те, щоб не їхали на захід на заробітки, як я казав - бо звідти мало хто повернеться після нового року з Європи. По тій самій причині.

15. ІгорМ

Нє нада ля-ля...
    Це не ненависть, це байдужість до подальшої долі ватників, котрі так сильно захотіли жити окремо від України.
    Захотіли відокремитися, провели референдум - ну і вітер в спину, живіть собі як хотіли. НІчого тут слинити...

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Це коли було?Де можна побачити?

17. MayorMayor

Вам нравится, когда на минах в лугандоне подрываются дети или рыбаки с грибниками?

18. ІгорМ

Зараз попробую знайти

зі
    мусет це було в цій темі
    Путін-2

19. MayorMayor

Та то якесь дуркувате опудало було.

20. ІгорМ

В лугандоні є інші?