Ай-ай.Нужно лучше учить грамматику: Восклица́тельный знак (!) — знак препинания, выполняющий интонационно-экспрессивную и отделительную функции, который ставится в конце предложения для выражения изумления, сильного чувства, волнения и тому подобного. Также восклицательный знак может ставиться при обращении: «Товарищи! Все на защиту Родины!» или после междометия: «Ах! Не говорите мне о нём!». Может сочетаться с вопросительным знаком для обозначения вопроса — восклицания.
Ніщо марно не відбувається. Все призначено для виконання задуму Творця. Але нащо воно вам? В холодильніку маєте матеріальний шматок ковбаси, в голові духовний руський мір. Ви щаслива людина - і я не збираюся вас переконувати і витрачати свій час. Є більш вартісні люди, щоб їх рятувати. А ви продовжуйте "гордіться" тим, що наробили, поки є ще трішки часу. Але від того, що відбудеться, ніхто не отримає радощів. Кожний отримає те, що заслужить.
Скажіть, но, сепаре із Донецька, ви покажете свої "політичні питання" на форумах країни, яка увела в Донецьк свої війська? "Совет Федерации удовлетворил просьбу президента Владимира Путина о вводе войск на территорию Украины." Якщо ні, то котіться під три чорти. Російських тролів звідусіль женуть, вони можуть потрапляюти на Львівський форум.
Який час? До чого тут час? Ви про що? А я про те, що Ви вигадали про мене. Нафантазували собі і в бій з власновигаданими фантомами. Ще й зробить мене винуватим, що я не згодився відповідати Вашим маренням.
Так-с, значить колаборант. А на початку теми називали себе сєпаром Карочє, ви самі не знаєте, хто ви є...
В отказ пошли? Договорились Корчите из себя босяка, который ложил на всех. Мне с вами не интересно и болтать ни о чем нет времени, просто сказал то, что будет с вами, если не одумаетесь. Ви не краще і не гірше інших. Тільки одні слугують Сатані, інші Богу. Той, хто не бачить подій, які відбуваються на теренах Київської Русі - той нерозумна людина, як ви.
Я думал Вас только по вечерам крепко накрывает. А Вы и с утра такой. Спасибо за беседу. Особенно за своевременное её завершение.
У нас і своїх вистачає розумних, щоб ще ваше читати. Йдіть на ДКР та й насолоджуйтеся в компанії своїх рідних земноводних. Може відчуєте різницю.
А кем пан себя САМ ощущает?Сепаром, коллаборантом, или идиотом, которого вместе с прочим стадом "развели" на тупых лозунгах?