Політична реклама

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Мих, 4 сер 2007.

1. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Відповідь: Політична реклама

Щось глюкнуло, не вийшло додади кілька зображень, спробую окремим постом

2. no_coment

no_coment Well-Known Member

Одіозні музиканти за "Юлю": http://intv-inter.net/news/article/?id=57703133?

А ось і ті самі КУНівці (конгрес українських націоналістів) за "Юлю" (це з їх сайту, хоча, може і він.. првокаційний?)http://mcun.org.ua/phpbb/viewtopic.php?t=135 і ось тутА: http://cun.org.ua/ukr/content/blogcategory/36/32/

То хто ж говорить неправду?

3. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

НЄ !

4. zet

zet Дуже важлива персона

А фильм Арьева о Донецких ничего себе реклама "правильного" образа жизни...
    http://www.intv-inter.net/v/article/?id=530972

5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Зета?Вы верите....что РФ..дала посмотреть..и даже сфотографировать, какому то проходимцу-журналисту..эти документы?:suicide:
    Да в период перед выборами?Когда все на всех перекрестках...орут...что Янукович... ставленник Кремля?:suicide:
    Остальной бред...Арьева...я даже смотреть не стал....:bazar:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє?

• Подобається Подобається x 3
  7. zet

zet Дуже важлива персона

Читатель, Арьва вы можете и не смотреть, но.. Я знаю женщину, которая работала в зоне кастеляншей, когда садили Януковича. Робу ему выдавала.. Странно, но запомнила его. Поясняет просто, какой-то уж очень наглый и блатовой был.. Кременчуг, понимаешь ли, специфика наличия свидетелей "боевой юнности" ... ;)

8. no_coment

no_coment Well-Known Member

А Юле, часом она робу не выдавала в СИЗО? Ну, и друзья у Вас - "вертухаи " всякие :p !

• Подобається Подобається x 1
  9. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Нет.
    Найду "маячню" - Вам , сразу сообщу.

"Помаранчеви врожді" - Это круто!!!

Додано через 3 хвилини
    Запад не сомневается в том, что Украина попадет в руки прогрессивных прозападных партий
    Не имею возможности просмотреть сей "ОПУС"

10. Читатель_Обкома

А бабулька то та..хоть в здравом уме щас?Чай ей лет за 70..а может и более....
    Вы при случае...хоть трудовую книжицу посмотрите у нее..а то знаете ли..щас очень многие...ленинское бревнышко таскали...тому бревнышку уже километров восемь набралось...:8:
    Действительно странно...может ему токо одному было роба положена..а остальные тысячи в домашнем ходили?
    Да и статейка то у него не ахти была...чем запомнился то он ей так?Может на лбу светилось..что дважды (а может и трижды...:D ) премьером будет?:suicide: :suicide:

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Читатель, як в мене 25 років тому в садку був хлопчик Юра, батьки якого не хотіли туалетного паперу в садок приносити, а на моє питання, чого він так багато паперу в туалеті переводить, він мені в 6-річному віці вмів сказати, що йому мама каже двома паперчиками попу підтирати, то я його ще з 50 років пам"ятатиму. ;) І як він стане якимось державним мужем і буде противним, то я ВСЕ про нього згадаю...;) Так і може ця бабулька.

12. Читатель_Обкома

Пани ..Юлю...при всем моем не однобоком к Вам отношении...должен заметить.что в те времена и в магазинах то туалетного папира то и не было...:p
    Ваш покорный слуга...учавствовал в пуске...первой бумагаделательной машины в Обухове...в 1987 году....;)

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

И когда же она его вспомнила?;)

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Все, Читатель, Ви прокололися! :crazy: Ви тільки так подавали вид, що Юлі не терпите!:p

В 1981 році вже був туалетний папір. Я цього ніколи не забуду, як за наказом завідуючої клянчила в батьків, що водили до мене в групу дітей.Такі сірі листочки, що продавалися в канцтоварах.:) Ясно не такий, як зараз виготовляють, чи запустили в 1987 році, як Ви стверджуєте. ;)
    Але Ви краще по темі. ;) Ану опротестуйте з моїх фактів, що кастелянша не могла Яника пам"ятати. Я їх мала три випуски в садочку і майже всіх донині по прізвищу і імені пам"ятаю. І всі їхні вдачі. А Ви сумніваєтеся про тюрму.;)

Додано через 7 хвилин
    Певно,як побачила, що чоловік "з грязі, да в князі". :) Ой! Тоді все про людей згадується, як вони публічними стають. Клінтону навіть нарили, що він для Челсі няньку-нелегалку наймав. ;)

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:D Пад...пад...падлавили Читателя!:D

• Подобається Подобається x 2
  16. Читатель_Обкома

:y: :y: :y: :y:
    :D :D :D :D

• Подобається Подобається x 4
  17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Точно, бо ж в Обухові ТВО №90 який за Юлю віддав найбільший відсоток голосів -57%. Напевно агітував наш Читач відмінно.:)
    Пакети там бютівськи роздавав ходячи у чорній бандані з сердечком на голові.:)

18. Оля

Оля Старожилка форуму

А що, цього разу була чорна? ;)

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Так, саме чорна, мені дали таку, у білому пакеті.

Взагалі, як стало можливим, провести до високої посади, з такими двома ВЕЛИЧЕЗНИМИ скелетами у шафі? Дійсно таки Кучмізм - це пострадянське явище, яке вистрашує своєю жаскою пикою.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)