Відповідь: Політична реклама Так, головне за калоліцих (ПР, КП, СПУ, "Кучми", "Литвина") не віддавати голоси, бо ж може бути ТАКи ВСЕ втрачено. І суверенітет, і ГТС і територіальна цілісність... Додано через 6 хвилин Іноді, бувають випадки, колі всі засоби хороші. Різні люди, декому потрібно програму, декому вистачить про Нострадамуса. Інші просто бездарні. Цей театр, здається більше законно, ніж прямий підкуп грішми чи пайками. Додано через 7 хвилин Краще обрати когось, а потім через рік запитати по всій строгості!
Відповідь: Політична реклама ...ага....в них запитаєш..... якби то можна б було хоч когось на всенародний суд виставити, щоб прозвітувався про вчинене за час перебування при владі і про виконані обіцянки.....оце б була справжня демократія!
Відповідь: Політична реклама Воно до того йде. Ці позастрокові вибори можливо і є те саме про що ми з Вами мріємо. Народ не влаштовує ця Рада, обираємо іншу. А дехто розчаровано чекає коли ж воно само так полагодиться і все буде добре, і в нього особисто. Так не буває, тре боротися, відірвати дупу від крісла піти на вибори, а тоді сподіватися на щось. Тим більше вибір є, це вже не совдепія і не росія.
Відповідь: Політична реклама ....та не зоавсім воно так.....бо обирати нам в котре доводиться не іншу раду, а ту саму....ті самі фізії, ті самі "чисті руки", ті самі "проФФесіонали".... ...і ніхто з них так і не отримав своєї "винагороди" за вчинене при владі!..... ...ось в цьому найбільша біда.....
Відповідь: Політична реклама КОГО? І яким чином спитатися? А головне те, що лохотрон триває і триватиме ще довго. The show MUST go on... тільки квитки все дорожче.
Відповідь: Політична реклама Зенику. Ну ми ж усвідомлюємо, що все це так само по всьому світу, де ліпше, де гірше, але десь так. Це ж не привід всім не йти на вибори? Я був на мітінгу з Луценко, Юлею та Кіриленко. Гасло було таким: Пане президент, МИ Вас найняли, отже відповідайте перед нами, підписуйте указ про розпуск ВР" Тисячи людей не Майдані і по всій Україні прагнули цього.. Ющенко повагався але підписав. Це приклад того, що МИ можемо з НИХ запитати! Додано через 2 хвилини Для ЛОХІВ, так, триває. Ви себе лохом вважаєте? Вставайте з колін, не слухайте байки що Вам задурюють мозок "доброжєлатєлі" з 5 колони. Вони воліють щоб ви дрімали, сиділи тихенько, бідкалися на кухні.
Відповідь: Політична реклама Что-то мне не верится. В рекламщиков уже столько бабла влили, что, похоже, они уже вполне сами смогут организовывать любую революцию или выборы. Кому война, кому - мать родна.
Відповідь: Політична реклама СТОП! Де хоч один пост, по темі гілки (жартую!)? Тепер про політичну рекламу, 1. "Примусимо цих ублюдків бути чесними!" Дивись, і ніхно "не банить"? Альо, Левандівко, де ВИ! Вроді ж реклама, але, що рекламують? 2. "Ми відмінимо призов в армію вже з 1 січня 2008 році!" І ще: Юлія Тимошенко виступає за надання опозиції права контролювати владу. Про це лідерка БЮТ заявила у вівторок ввечері на мітингу в Житомирі. “Треба, щоб опозицію, хто б нею не був, наділили правами контролювати владу”, - сказала Юлія Тимошенко, висловивши при цьому переконання, що після дострокових парламентських виборів “в опозиції буде Янукович”. Також лідер БЮТ заявила, що зараз по всій країні розганяють стихійні ринки, а замість них виростають супермаркети, “бо ці супермаркети будують олігархи. Вони прикриваються тим, що кажуть, що облагороджують країну”. Юлія Тимошенко наголосила, що “на ринках стоять люди з такою освітою, що прем’єр-міністру і не снилося”. На її думку, цим людям необхідно видавати кредити під невеликі відсотки, щоб вони могли започаткувати власний бізнес. Також Юлія Тимошенко наголосила, що зараз армія недофінансовується і дітям “ламають здоров’я і нервову систему”. “І тому, що б не казав міністр оборони, ми з 1 січня 2008 року відмінимо призов і перейдемо на професійну армію”, - заявила вона. Крім того, на думку Юлії Тимошенко, повинні бути створені страхові медичні фонди. За її словами, держава повинна сплачувати такі медичні послуги, як, наприклад, швидка допомога, термінові операції, пересадки органів. Вчитайтеся уважно, а дехто, в це щиро вірить! На кого це розраховано? Тобто, уявіть собі "країночку" в якій: - опозиція вирішує, що робити владі; - розвалюють супермаркети, зривають асфальт та влаштовують......стихійні(!!!!) ринки; - на цих ринках стоять виключно неосвічені безпритульні так як все решта (ті, що дуже грамотні), на чималі кредити, під невеликі відсотки, будують .... супермаркети (?????) на стихійних ринках; - армію яка сильних, вихованих, освічених та ввічливих призовників, за рік служби (з півтора, усього терміну служби), лишає освіти, виховання, здоров'я, робить "дідами", вчить знущатися над одноліками молодшого строку призову та породжує дідовщину робить........................професійною, тобто де це все роблять "не самодіяльно", а на професійному рівні! І хто це робить - "тупоголові, невиховані " діди зі стажем!; Просто - немає слів - "чесслово"!
Відповідь: Політична реклама Ви послухалиб, що мені розповідали родичі з Камчатки про нас у мене слів не було Як то ТНМКонго з Віагрою(незнаю як правильно пишеться) співають:"шоу починається- вмикай і люби"...
Відповідь: Політична реклама Та нічого доброго ми переважно не любимо русских, ми националисты, у нас нема нафти й газу, а тому скоро поверномось до них.... Це основні стереотипи...
Відповідь: Політична реклама "Тємнота!" А ось мені цікаво Ваші думки про те, хто фінансує проекти "Кучма", "Литвин"
Відповідь: Політична реклама Ті кому вигідно відтягнути частинку електорату... Хоча про "Литвина", то моя близька родичка є одним з регіональних представників цього блоку, то так про нього добре розписує Та, я особисто розчарований у всіх політиках... Буду голосувати за мініпартію, а бо й взагалі НІ!
Відповідь: Політична реклама А я, донедавно, щиро тішив себе майбутнім голосуванням за блок "Вєркі" (Відповідаю)! Навіть прибічників почав об'єднувати "на громадських засадах"! От би я втішився, якби цей блок пройшов до парламенту, щоб усі побачили, що наші дупутати справжнісенькі "клоуни"! P.S. (рос.) "Цирк уехал - клоуны - остались!"
Відповідь: Політична реклама Хм, та я звідки знаю, я й новини тільки спортивні дивлюсь Власне за ці блоки можуть голосувати, як голубі, так і помаранчові, сам дідько голову поламає
Відповідь: Політична реклама Отож. Тому і питаю, мо хто знає? Взагалі, гроші немалі на це йдуть, тобто хтось аналізує сперше, ніж вкладати?
Відповідь: Політична реклама Хочу звернути вашу увгу на ще один аспект політичної реклами- чорний PR. Такої його кількості як цього разу в Харкові годі навіть уявити. Партія Реріонів використовує те що більшість плебесу на сході України боїтся і наіть ненавидить націоналістів, і на цьому грає на розкол, заодно налаштовуючи проти БЮТ та НСНУ. Вони навіть випускають фальшиву газету "Націоналіст" ( Втім, деякі її випуски цілком моглиб зійти за справжню, але нажаль не в Харкові), часто навіть до поштової скриньки кидають згорнуті разом дві газети- "Націоналіст" ( в якій ось тут Бандера, Шухевич- а поряд Юля, Луценко) та "Новая Демократия" ( про те який гарний Янукович-атєц радной), і це як не дивно працює. Під час візиту Тимошенко до Харкова регіонерами було найнято близько сотні гопніків ( восновному ПТУшники, але були й студенти вузів) яких зодягли в камуфляж, вручили ОУНівські прапори і вони мали зображати підтримку Юлі націоналістами, а як зтемніє влаштувати ходу зі смолоскипами. Нащастя затія з тріском провалилась і зараз стоїть питання про відрахування всіх учасників з навчальних закладів. Ось "сповідь" учасника http://5nizza.kharkov.ua/arc/5nizza229/5nizza22910.html А ось кілька екземплярів провокаторських листівок