Відповідь: Політична реклама От хто виявляється "піарить" Литвина : Кампанию Блока Литвина ведет американский политтехнолог Гари Келнер, а мозговым центром штаба блока является глава секретариата президента Виктор Балога. “Блок Литвина призван оттягивать умеренную часть электората у Партии регионов”, — сказал шеф-редактор группы “Политтех” Тарас Березовец. http://www.ukrrudprom.com/digest/dtyrgf070807.html Ото-то найняли американських проФФесіоналів....
Відповідь: Політична реклама http://www.versii.com/telegraf/material.php?id=7560&nomer=377 Партии и жизнь Парадоксы предвыборного времени Кость БОНДАРЕНКО Институт проблем управления им. Горшенина
Відповідь: Політична реклама Цікаво дивитися на політичн рекламу, де завжди обіцяють краще життя. Хотілося б задати двом основним гравцям, які зараз є на політичному поприщі питання, яке задавалося на радіо: Що ж Вам, шановні заважало це зробити коли ви були при владі, або що конкретно ви вже зробили... Оранжеві були при владі до 2006 року, Блакитно-білі - протягои останнього року. Скажіть, що зроблено, щоб я мав можливість комусь з них довіряти? Також, сподіваюся, що ці вибори зможуть довести нашим вітчизняним політикам на прикладі О.Мороза, що місце при владі не є пожиттєвим...
Відповідь: Політична реклама А що Вам московські (з близькосхідним корінням) подобаються краще? По крайній мірі американці хоч трохи обтесали Януковича.
Відповідь: Політична реклама У Криму бачив прикольну рекламу : Моська на цілий БІГ БОРД Наталі Вітренко. А далі надпис: НАТО стоп! Я це перклав як "Наталю, стій".
Відповідь: Політична реклама Передвиборний десант iз США http://www.day.kiev.ua/186527/ Стаття заказуха Литвіна, але цікаво про політтехнологів з США.
На Оболони в ценре клумбы установлен 3-х сторонний "бигморд". С одной стороны Литвин, с "прорывом", с другой -юлька с "прорывом", с третьей - луценко, с требованием снятия неприкосновенности с ТАКих как он, взяточников. Кому верить? "У той же час «помаранчеві» сили, які вже в 2004 році активно консультували американські фахівці, імпортували такі передові технології, як використання iнтернету, провокаційних ігор і анекдотів." Спасибо! А то мы не знали, чьи руки делали "революцию". И чьими деньгами
Відповідь: Політична реклама вам не видається це маячнею? ви не думаєте, що достатньо багато на Україні високофахових ІТшників, і якраз часто штати "імпортують" їх послуги? вам не видається, що ті ІТшники просто не могли зрозуміти, як можна обрати зека президентом? ви не розумієте, який у нас "ретроградний уряд" - та машина боролася своїми методами. -- А хлопці-ІТшники - своїми. І навітьті барани, яких в результаті обрали - так і не зрозуміли, як це сталося... І - дебіли! - досі не використовують ті технології, що їх привели до влади. -- І зараз, коли все роблять за бабло, а не за ідею - в них таке г-но виходить, така жахлива пародія на той спалах творчості в 2004-ому...
Відповідь: Політична реклама Покидьки. Краще б на ці гроші, які платять тим консультантам, побудували лікарню, або школу, щось для людей. А... про що я?..
Відповідь: Політична реклама Якщо ці обіцянки будуть виконувати, піду голосувати за БЮТ. Хто б гарантії дав.
Відповідь: Політична реклама ТАК их Юлечка...Так их...сразу покажи им...етим...НУНСОскам...кто будет в доме Хозяин!!!!!:radist: :radist: Мамочка...родная...кого же...Юленька первого посадит...не уж то...:shutup: .
Відповідь: Політична реклама Реклама ПР по телебаченню базується на обпльовуванні інших. Додано через 21 годину 18 хвилин
Відповідь: Політична реклама Главное, чтобы Вы, удовлетворив своё любопытство не получили ГЛУБОЧАЙШЕГО разочарования. Но, правда я насчет этого спокоен. Юлька до "руля" не доберётся. Додано через 4 хвилини А почему Вы уверены, что это провокация ПР, а не полное отсутствие вкуса у продавщицы на базаре? И что у неё нагруди написано, не видно, а не "мохнатое-ли сердце"?
Відповідь: Політична реклама хтось ідею затверджував, нє? Партія Регіонів своєю рекламою сама себе закопує, типу "все стало дешевше".
Відповідь: Політична реклама Ее действия и лозунги с "прорывами" (типа НЭПа, "даешь план ГОЭЛРО", "все на борьбу с Деникиным"... контру - к ногтю!) - чистый ФЭД с "пламенным революционным" сердцем! Интересно, где она "Соловки" возьмет? :moskali:
Відповідь: Політична реклама А я голосуватиму на виборах за помаранчевих вождів - дуже вже мені подобається реклама ПР про них.