Політична флудилка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем miltorg, 28 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Насправді рузькі - це прибалти, які відстали від решти прибалтів у розвитку років на 500. Колись Лівонський орден направляв Хрестові походи в Прибалтику, де жили тоді дикі язичники угрофіни аби навернути їх в християнство. Але доки вони добралися до князівства Суздальського, з другого боку скоріше підіспіли уйгурські тумени і провели свою виховну роботу. В результаті угрофінська в принципі притомна раса отримала на території Москвобадського Улуса зайву монгольську хромосому.

• Подобається Подобається x 1
  2. miltorg

miltorg Well-Known Member

Тогда ссылка на мою страницу:
    http://prohorov-andrej.ru/rabota

---------- Додано в 10:23 ---------- Попередній допис був написаний в 10:22 ----------

Там и фотка и диплом космического инженера

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Чому не пускають?
    Запам"ятайте: у нас, на відміну від вас, є своя земля під назвою Україна. І нам небайдуже, якою вона буде.

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

мені сподобалося - "Картинки в шапке можно менять. Изменение шапки - От 1 часа."
    Запропонуйте свої послуги Януковичу. Він буде красти шапки, а Ви будете їх "ізмєнять" - тобто робити передпродажний тюнинг. Так?

4. miltorg

Я не считаю монгольский хромосом таким уж плохим. Монголы, в своё время отимели китайцев, Киевскую русь и пол европы.
    Мы русские - скандинавы с малой примесью монгольской крови. Бесстрашные и УМНЫЕ воины.

5. iso

iso Well-Known Member

Від того радості Україні жодної.
    Але ж ніхто тут і не суперечить, що не слов"яни? Так про що мова?

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

от і вилізла наверх його справжня суть....

• Подобається Подобається x 3
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чого нормальні скандинави краще всіх у світі живуть, а рюзькі західні монголи лайно доїдають?

• Подобається Подобається x 4
  8. miltorg

Я много Украинцев видел в Чехии. Везде в ларьках, в гостиницах. В Москве тоже полно украинцев.

Я не живу там где мне плохо. Я уехал с Самары на границу с Польшей потому что ем Польские продукты и даже пью польскую воду.
    В Польше хорошо и спокойно. Русских очень любят. Один раз на нас бабушка зло смотрела - оказалась украинкой с Львова. Злая что теперь живёт в Польше на границе с Германией - чтоб я так жил.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha:

• Подобається Подобається x 2
  10. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Я работу в Сибири не собираюсь подыскивать, ты попутал,- то на Крымский форум тебе :crazy: А с какого ты "папа с Вятки" себя сибиряком возомнил? Сибиряк - это не прописка сибирская ажникак. А уж "...при развитии печатного дела..."(с) я любой диплом нарисую в фотошопе нараз. Хоть в прохорях, хоть без.

11. miltorg

Город Голдап - весь заточен под Русских. Сделали специальную Бедронку прям на границе. На всез магазинах плакаты - Такс-фри. Поляки все на русском бензине и с русскими сигаретами. Мы тут очень дружно живём

---------- Додано в 10:40 ---------- Попередній допис був написаний в 10:38 ----------

Бить то будут (зачёркнуто, перечёркнуто)
    На работу то берут не по диплому :)

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha: Слухай, перестань петросянити, не можна так. Я вже під столом повзаю.)))))

Космічний інженер сайти бадяжить. При чому такої якості як студент першого курсу кулінарного технікуму.:haha:

13. miltorg

Это где написано?
    Прадед с Вятки ушёл от голода в Сибирь. Я написал папа?

---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

Сайты бодяжить - это кайф. Сижу на Канарах и бодяжу сайты. А в Праге украинка за нами ещё и номер убирала

14. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Ахахаах!! Вибачте, не втрималась..... Вумні воїни.....
    Тусували б ті вумні воїни подалі від України

• Подобається Подобається x 3
  15. Boris_Kiev

Та не смішіть. Жоден притомний українець не заллє в бак відстійний російський бензин. Хіба що власники "копійок".
    Ми їздимо на польському ORLENі, литовському "Мажейкюнафта" та білоруському "Мозирі". Не тому що не купуємо російських товарів, а тому що дбаємо про свої мотори.

16. miltorg

В общем я всё понял.
    1. На Украину - ни ногой ни в жисть.
    2. На Украине живут те, кто считает меня врагом - это для меня новость.
    3. Что Путин делает на Украине - мне наплевать, раз я ваш враг.
    4. Хай живе и пасеце вольный казак на Краине - это папа так говорил.

17. Boris_Kiev

Бир хромосом, ики хромосом, уч хромосом...
    Адын хыромосом, дыва хыромосом, тыри хыромосом...

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

Спочатку "3" ("уч" татарською мовою), потім "2" (ики).
    Мабуть в авіашапочному інституті логіку не викладали? Тільки логістику?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все, розмова підійшла до логічного кінця. Можна було так тему назвати.

19. miltorg

Стих был написан по русски - отвечу.
    Я Жил в Самаре с татарами. Практически - это была их земля. Хоть мула и вопил с мечети по утрам в одном районе и они тамже резали баранов - татары были все нормальные люди. Хотя конечно я знал далеко не всех

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так подобалось там, шо звалив чи то в Польщу, чи то на Канари, так і не врубав.:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)