Політична флудилка

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем miltorg, 28 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lutra

Lutra Well-Known Member

В Росії слово "закон" є лише для певних людей. Ви в цю категорію навряд чи входите.

Це просто смішно. Та ви Шо О_о?! А чо Кисельова ще не посадили? Людино, я вас прошу, не робіть з мене дурнішу ніж я є.

• Подобається Подобається x 1
  2. Stepan Bandarenko

Stepan Bandarenko миється в бані

ти Україну болотом називаєш? Значить ти не патріот.Украіна велика країна і ми повинні її любіть.Я закликаю боротися за свої права.Подлий Аваков вбив Сашко Білого! А ви захоплюєтеся новою владою яка посилає вас з лопатою на танк! З Росією треба боротися економічними посібників!

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

http://youtu.be/S8F414VIjr4

• Подобається Подобається x 2
  4. Stepan Bandarenko

5. Lutra

Lutra Well-Known Member

На переправі коней не міняють. Хай економічно з нею бореться Європа, у нас для цього замало ресурсу. Якщо росіяни не заберуть свої лапи з України - ми їх виб'єм силою. Бо таке життя жорстоке.

6. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Ой, сьогодні тролі наче гороху з капустою об'їлись. Піду спати, поки свідомість не втратила. Надобраніч, шановні форумляни :boredom:

• Подобається Подобається x 3
  7. Stepan Bandarenko

Але ми ж не можемо просто вбивати росіян? Ми ж не фашісти.В росії багато людей люблять Україну і виходити на мітинги проти войни.С Росією потрібно боротися дієвими способамі.Економіка - найефективніший средство.А то вийде така "боротьба" як в цьому відео http://www.youtube.com/watch?v=WHmI5U1SKm0

8. Lutra

Lutra Well-Known Member

Бувай, з наступаючим святом.

9. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Еліко, Ваша любов до персональщини вже давно відома, не старайтесь. І слава Богу, що Ваша власна люстрація на моє життя не має ніякого впливу.

А якщо хочете обманювати себе, що кожний галичанин кістьми ляже за Донеччину ітд - обманюйте далі, тільки на факті, що це не так це нічого не змінить.

11. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Та невже? :mocking:І як давно? ;)

Мені до Вашого життя діла немає ніякого. На форумі Ви теж не та людина, яка мені цікава.

Головне, щоб не обманюватися що до таких "партіотів", як тут себе деякі виставляють.

12. Шурави

Шурави Well-Known Member

Почему не получается? Всё в сравнении. К примеру, уровень жизни в у нас выше чем в Украине.
    Почему Украина не смогла, для меня загадка. Ведь стартовые условия в 1991вом были очень хорошие.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо пянь і рвань белькоче не розберу.

14. Un.Known

А також скаржитись на підробний профіль Цукербергу.

15. Шурави

Шурави Well-Known Member

Не знаю. На данный момент нигде не воюем. Да и призыва резервистов не наблюдается.
    Вы мне вот что лучше растолкуйте.
    Чего добиваются новые власти запрещая въезд мужчин от 16 до 60 лет?
    Ведь глупо полагать что потенциальные боевики поеду официально с соблюдением всех таможенных процедур?
    Если кому приспичит по-геройствовать, то перейдёт границу инкогнито, ведь она простите как решето.
    Но самое главное, ведь подавляющее большинство едущих официально, это как раз выходцы из Украины. И относящиеся к ней если не лояльно, то к примеру как пан Шурави, чей интерес к геополитике где-то меж: в какой цвет покрасить стену на балконе и то, сё.
    Неужели не понятно, что опять же, к примеру аполитичный (пока) пан Шурави, по при этом за фахом лётчик вертолёта с боевым опытом куда меньше представит угрозы (вернее вообще не представит) находясь в гостях, чем когда его обозлят чиня вот эти нежданные препоны для встречи с роднёй.
    Предвидя глупое предложение устроить майдан в России:
    Дуля з маком. Ми тiльки рокiв як десять жити почали. I все це зламать? Ага, зараз.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Іди застрілься. Далі не читав.

17. prius

prius Well-Known Member

В крим йому захтілось,на паромі прошу пана

18. Шурави

Шурави Well-Known Member

Ой и не говори. Самому больно смотреть как нищает и спивается народ на некогда благословенной Украине.
    С одной только улицы моего родного села уже десять человек на кладбище отнесли. А ведь мужики и до 50-ти не дотянули. И это Киевская область, столичный регион, блин.

19. Un.Known

20. Шурави

Шурави Well-Known Member

Если я захочу в Крым, то на самолёте, могу себе позволить.
    Но кто ответит на вопрос, - Зачем новые власти настраивают против себя украинцев проживающих в России?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)