Політгумор

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MayorMayor, 29 чер 2020.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

для того, щоб кацапи замовкли - вони повинні бути мертвими. Інакше вони не замовкнуть ніколи.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Прийдуть інші народи, типу американців або китайців, гадаєте стане краще?
    Винищать як індіанців або візьмуть під контроль як китаці своїх...
    У мене поряд сестра, як ваша , і мати, яку не можливо заткнути... то їх теж треба забити? Хай Бог милує...
    Скажу вам чесно... я не можу поділитися з маиою своїми почуттями або подіями, бо здасть, або сварку зробить, або мізки винесе... мені добре було , коли у походах був сам і спілкувався з Богом. Ви можете не вірити, але то єдине, що мене пітримує в останні 8 років.
    Я не можу відмовитись від того, як лікував людей від демоничних хвороб, отримував гроші після прохань до Бога, ділився у походах незгодами з Богом і він допомогав мені.
    Тому кажу вам... настане час, коли кацапи встануть на коліна і будуть просити прощення і дай Боже вам розуму прийняти їхнє покаяння, якщо не будете співати "батько наш бандера"...але отець небесний.

Останнє редагування: 25 чер 2025 у 17:35
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Кацапи і покаяння це речі несумісні апріорі.

• Подобається Подобається x 2
  4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Гебреї і Ісус теж мало сумісні, але завдяки першим розповсюджилося християнство.
    У кожного народу своя правда, на жаль, але Богу видніше їх шлях до істини.

Немає вже Хріма, немає Пріуса, багато кого вже немає... а я є.
    І у мене все гаразд, бо Бог оберігає мене, на дивлячись на те, що відбувається, бо поселив Він мене там, де мав, аби ніхто не турбував мене, а хто хоче мені зробити зле, тому йде відплата за його нахабство.
    Хто погрожував мені - тому мову аідняло, хто руку підіймав , тому було зламано руку.

View: https://youtu.be/KfD-x3Xi1OM?si=c0_M8p-avw-MHFIq

Останнє редагування: 26 чер 2025 у 11:19
а де твій аватар? :)