Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

понти святе діло ... я не знаю може там де це відбуваєсі - і є швидка ветеринарна ... в моєму оспіваному місті немає жодної служби якаа переймається тваринами, а стосовна песика, то за чий кошт його лікуватимуть? де? скоріш за все - присплять ...

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та він не дуже і назвав, назвав це коли: "Львів'яни - дурні " а коли "львів'яни теж бувають дурними " - то інше, ти більше в контексті промови, чи хтось не згодний що львів'яни таки можуть бути дурними ?

• Подобається Подобається x 2
  3. ollan

ollan Well-Known Member

Я так не считаю. Но я считаю, это меньший грех из тех, что он имеет. И если ему задавать вопросы или критиковать за что-то, вопрос языка, это пыль в сравнении с другими вопросами.
    Условно, это если тебя лежачего бьют ногами в живот, а у тебя первая претензия, что бьющий не розмовляє державною мовою.
    Как-то так.

Останнє редагування: 4 вер 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. prius

prius Well-Known Member

А це мурло хча б одну претензію вислухало?

5. ollan

ollan Well-Known Member

Чтобы оно выслушало - это не самое главное, главное - чтобы оно ответило.

6. prius

prius Well-Known Member

Так як воно відповість якщо воно української мови незнає,він тількі по кацапскі мислить

7. ollan

ollan Well-Known Member

В тюрьме, это бы уже не имело бы никакого значения.
    Так само, як би він робив те, що має робити, те що від нього очікує народ, то на сьогоднішній день, я був би згоден навіть на те, що він розмовляв би ескімоською через перекладача.

8. prius

prius Well-Known Member

Тут я з вами згоден,і мені здаєтся що він принципіально не вчить українську мову тому що йому плювати на людей,цеповий пес олігархів

9. ollan

ollan Well-Known Member

Ну вот мы и поняли друг друга.;)

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

По дорозі до Шувару обовязково зустрічаю 1-3 машини...наразі сприймаю їх позитивно.
    Шкода шо в Червонограді нема поліції.... збираються взагалі робити таке по менших містечках?

11. Duke

Duke Member

До кінця наступного року патрульна служба має бути скрізь.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

враження позитивні. зростає довіра: львівяни почали звертатися на 77% частіше в міліцію.

• Подобається Подобається x 1
  13. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

в міліцію? чи до поліції?

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На 102...

15. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Цікаво, чи є якийсь сайт поліції Львова (України), щоб можна було надсилати туди зняті на відео правопорушення і злочини ?
    До речі, раніше був прийнятий закон про кримінальну відповідальність за користування скритими камерами. Чи діє він зараз ?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

на 102. Один номер.

17. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Привіт. Не приспали! Все у нього добре! Живий. Лікують. Здається у львівському комунальному підприємстві "Лев", що опікується безпритульними тваринами. Тобто, за наш, комунальний кошт. Я, як платник у місцевий бюджет - не заперечую. :)

• Подобається Подобається x 5
  18. elban

elban миється в бані

Очень красивая форма у украинских полицейских.
    Летняя.
    Иной не видел.
    Зимняя форма имеется?
    Где посмотреть?

19. Hase

Hase зайчик

Тут можна поскаржитись на наглих паркувальників:
    BadParking — Скарга ДАІ на неправильне паркування

• Подобається Подобається x 1
  20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Етапять!!! :)))

За словами підполковника міліції, внаслідок експерименту вдасться визначити, чи можуть «старі» міліціонери працювати у «новій» поліції.

- Якщо ми зможемо перевести у нову поліцію 70% діючих працівників райвідділів, то ми вважатиме це успіхом, - каже він.

У «нову» поліцію хочемо перевести 70% «старих» працівників райвідділів, – підполковник - DailyLviv.com

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)