Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. hrim

hrim Well-Known Member

Є дослідження інституту Гелапа про задіяність персоналу. Там 20% "гребуть", 50% працюють впівсили, 20% насолоджуються краєвидом, а 10% топлять човен.
    Тобто 20% ентузіастів проти 80% баласту і шкідників. То не все тільки тих 80% висвітлювати, треба час від часу і про тих 20% згадувати. Для мене поліція пройшла випробовувальний термін під час блокади. Вона тоді втримала ситуацію під контролем. Якісь огріхи треба толерувати.

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А ви про тих 20% трохи згадуєте?

3. hrim

hrim Well-Known Member

Добраніч.

4. ІгорМ

Тре оновити...

Прокуратурою міста Києва затримано 35-річного інспектора патрульної поліції м. Києва під час одержання неправомірної вигоди.

5. ІгорМ

На Волині СБУ затримала на хабарі командира взводу патрульної поліції (відео)
    Йой, я чось так переживаю за тутейшу поліцайку шо аж ну... Хоч би їй хватило моралі і совісті, бо навіть не буде кому передачку принести...

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А в нас стоять вже пріуси на обочині та знімають грошики з тих дурнів, що дають їм в руки свої права. Все, скінчився міф про нову поліцію..
    Як вовка не корми, а він все одне в ліс дивиться.
    Позавчора на в'їзді в Чугуїв, де звужується дорога, стояли доїльщіки, хоч по закону можуть стояти тільки на КПП чи їхати.

7. ІгорМ

Йой, мені як серпом по серцю... Хоть би тота наша поліцайка не попалася...
    Вже майже всі поскурвлювалися, нема навіть з ким сфотатися для пам"яті про реформи.

У Миколаєві правоохоронцями затримано офіцера патрульної поліції за вимагання хабара у розмірі 10 тис грн

8. ІгорМ

9. ІгорМ

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та... токе.. невідомо хто це говорить.

11. ІгорМ

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мусорва

13. hrim

hrim Well-Known Member

Знаки стрийського сміття.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василю, то не ви були?

Порушник ПДР, якого зупинили в центрі Львова, хамив правоохоронцям та просив називати його «Мой Гаспадін» (відео)

FORPOST.LVIV.UA

Порушник ПДР хамив правоохоронцям та просив називати його «Мой Гаспадін» (відео)

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, Мих. Не я.
    Я можу просити називати себе "Мій пане" поліцаїв в Луганській області...

• Смішно Смішно x 2
  16. ІгорМ

Хтось тикніть пальцем, де є "хамив правоохоронцям та просив називати його «Мой Гаспадін»"

На відео хлоп взував в хвіст і гриву поліцая, але такого мусет не казав

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як ви думаєте, то є нормально?

18. ІгорМ

Дуже нормально. Реалії в житті.

Хлоп кілька разів повторив поліцаю "я утримую тебе за свої гроші", а поліцай якийсь зачуханий і без минулого лоску.
    Також там цікавий момент, як поліцай шукав свідків і питав якусь цьотку, чи вона бачила як хлоп переходив дорогу. Цьотка тоже гарно відповіла.

Короче, треба починати реформу реформи, бо тамта реформа нічого не змінила.

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ееееееее ні... А купа розпиляного бабла під "реформу"? Як це не змінила? Розпиляне бабло в кишенях же в декого осіло. Так шо розмір кишень в декого змінився. І досить суттєво

Останнє редагування: 3 чер 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. ІгорМ

Десь читав /в лом шукати, мусет в "Наші гроші"/ про те, скільки грошей пішло тільки на пошив реформованої форми для нових поліцаїв. А шили її не прості швейні фабрики, а блатні і барижні.
    І все було прозоро, чисто як аваковські рюкзаки :)

а де твій аватар? :)