Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

От ми часто сміємося, мов кремлівська пропаганда так вміло діє на кацапів. Бачимо тепер, що вона діє і на укр. патрійотів. Я не знав Стогнія, але навіть з тої статті видно - баянить хлоп.

• Подобається Подобається x 1
  2. Duke

Duke Member

Скажу, що для мусарского полкана, костік - not professional!
    В назвах структур і строках навіть не розібрався

3. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Вчора, тільки сів повечеряти, як біля гуртожитку, який навпроти мого будинку, якась компанія влаштувала гулянку з машинним шансоном.
    Мене це, звичайно, напрягло. Думав, що хвилин 10-15 побикують і роз'їдуться. Але так не сталося. Більше того сам гуртожиток загудів як вулик та й ще якась падлюка кинула петарду. Тут моєму терпінню прийшов кінець і я набрав 102.
    В слухавці приємний жіночий голос сказав: "Поліція Львова, слухаю Вас".
    Через три хвилини, стоячи на балконі, бачу поліцейську машину.
    Правда поїхали не під той гуртожиток, а під інший. Але через 5 хвилин зателефонували мені, і я їх направив куди треба.
    Як тільки поліцейські під'їхали, гулянка стихла, і гуртожиток перестав гудіти.
    Що відбувалось не знаю, але розборка тривала хвилин 40, без шуму, без пилі.
    Потім було тихо.

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Розборка то в зеків, в поліції наведення правопорядку.

5. prius

prius Well-Known Member

Капрал Зозуля. І трішки наркоти
    Останнім часом просто втомлюєшся писати матеріали, бо вони потрапляють у якийсь вакуумний інформаційний простір. Кричиш: пане Аваков, не можна, через лобіювання нардепом Парасюком, призначати, порушуючи всі закони, начальником Жовківського РВ хлопчину, який, у порушення всіх законодавчих актів, не має ні юридичної освіти, ні досвіду! У відповідь — тиша. Надриваєшся: не можна дозволяти будувати у Львові на вулиці Снопківській БЕЗ ЖОДНОГО ДОЗВІЛЬНОГО ДОКУМЕНТА ДЕВ’ЯТИПОВЕРХІВКУ! Хоч би хто з міськради чи прокуратури подзвонив і обурився, мовляв, та як же так? І ось тепер Львів отримав залюбленого самого в себе капрала Зозулю. Молодшого сержанта, начальника нової патрульної поліції, який спить у власному кабінеті й творить своєю діяльністю нових добрих копів, які ніяких Поліцейських академій не закінчували...
    Офіційний сайт газети Ратуша - Капрал Зозуля. І трішки наркоти - Соціум - Статті

6. prius

prius Well-Known Member

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Бідний-нещасний:dntknw: з 10 тис.грн. дві тисячі не може знайти та зняти квартиру.
    Не треба ідеалізувати нову поліцію :nea:вистачає і там випадкових людей. Але нічого...надіюсь,що там вони довго не затримаються.
    ПиСи : Автобіографію писали години три :wacko: там до десятого коліна описували :))) Коли мама пішла в школу та де служив тато і т.д Весело було тим, кому треба було те саме писати про тещу, свекра та їхніх дітей :)))

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в дурдомі нічо не мінєїсі..

• Смішно Смішно x 1
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Міняєсі.
    Зараз треба писати в графі "Были ли Вы и ваши родственники в плену, в оккупации." - так, був.

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ніби пояснив, що возив знеболювальні препарати для бійців АТО

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  12. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Вчора сиджу собі в машині біля ринку Санта-Барбара, слухаю музику, а воно приїхало, з автобуса вискочило і давай поливати підніжку маршрутки. Я йому сигналю, а воно навіть не обернулося. Під рукою був телефон, то я включив камеру і зняв.
    Поліцію викликати не було змісту, бо воно зразу вскочило в автобус і змилося.
    І що тепер з цим робити?

View: https://www.youtube.com/watch?v=4q4SgpP11vs

• Смішно Смішно x 1
  13. muravey

muravey Well-Known Member

Вспомните британский закон о том, что джентльмен имеет право мочиться на левое заднее колесо своего автомобиля, держась правой рукой за крыло, примените его для левостороннего движения и успокойтесь. :crazy:

Я думаю, на конечных для водителей нужники должны быть, а если их нет - это наверно забота департамента транспорта ЛМР. А может и нет.

14. prius

prius Well-Known Member

Та навіть якщо на кожній зупинці поставити туалет гидота буде ляти коло нього

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Є на ринку туалет, для них безкоштовний, але чомусь не йдуть. Загадка природи.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Нью-Йорку прямо в метро відливають.

• Смішно Смішно x 1
  17. prius

prius Well-Known Member

Ну раз Нью Йорку нігери і бомжи л'ють то і в Україні можна

18. ollan

ollan Well-Known Member

Правильно назвал.
    Своими домахиваниями до мови, они как бы подтвердили, что кроме мови, Аваков их полностью устраивает, бо на более серьёзные претензии мозгов не хватило.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. ollan

ollan Well-Known Member

"Так повелось в Нью-Йорке, стало не зазорно,
    Стоять и писять, словно пёс, на небоскрёб" (с) :facepalm:

20. prius

prius Well-Known Member

Ви вважаєте що міністр або чиновник має говорити на не державній мові

а де твій аватар? :)