Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Людською мовою - рехформа поліції.
    Якраз заміна форми без заміни змісту. Косметичне фарбування.
    Хата вже завалилась і тримається на дранці. Легше і розумніше буде друлити її і збудувати нову.

2. iso

iso Well-Known Member

Ви свою роботу виконуєте. Але чому віддали Крим? Чому пустили бойовиків в Донецьк? Чому літак завалили з військовими, Чому котли7 Чому техніку без пального посилали в АТО. Чому вже третій рік волонтери поставляють на передову провіант, медикаменти, техніку? Чому, чому...
    і я знаю. І що?
    Це вже тепліше. VasMT. Система не працює. Точніше працює, але не на державу. А для вас найбільший ворог попри президента чомусь "мусорня" . "Не туди б"єш Іване" (Земля Довженка)

3. VasMT

Ви багато передали в АТО?

4. VasMT

Свинорилий барига - брехло. А мусорня - красива повітряна кулька, яку це брехло втуляє блєбсу.

5. iso

iso Well-Known Member

Якщо хотіли уїсти - не за адресою

6. iso

iso Well-Known Member

Дайте ж характеристику і солдатні.

7. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Еге ж. От тільки люди -не бревна. У лісі не наріжеш. У ВНЗах МВДшних вже на перший курс потрапляють жовтороті заряджені на хабарництво. Це я не із чуток знаю.
    Згодна, що було б просто чарівно в одну ніч узяти і всих старих замінити нв принципово нових. Та де ж їх стільки узяти, щоб і чесні і професійні, коли десятками років в мусарню чесні потрапити не могли?
    Зараз набрали у патрульну принципово інших. І це вже багато! Із них виховають сумлінних, таких як Аліас, для кабінетів, щоб нарешті і там змінити гальма. А шляхом відсіютється різне сміття, яке досі не зрозуміло, що по-старому вже не вийде.
    І Ви саме ткпер спостерігаєте за цим процесом. Тільки чомусь реагуєте не як воїн, а як баба в пологах...

8. VasMT

Я спостерігаю за іншим процесом. Заробітчанство при виконанні службових обов'язків, безграмотність і тупість, самоусунення від активних дій і пофігізм. І це "принципово інші". Шалені гроші на мильну бульбашку. А результат - зростання злочинності. І це я теж спостерігаю.

9. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ну от Аліас і такі як вона там саме для того, щоб вичистити той бруд.

10. VasMT

Дай бог, дай бог...
    Але якщо, за її словами, вони за свої купляють канцелярщину і медикаменти, то зерно корупції посіяне. Чекайте сходів. Думаю, що проросте рано чи пізно. Агроном не той.

11. hrim

hrim Well-Known Member

Це неправда. Ви постійно ображаєте, дискредитуєте командирів, працівниць силових структур. Структури, практично, створюються заново. При всіх недоліках позитивні результати роботи силового блоку очевидні.
    На відео Горлівка - руїна силової структури 3 роки тому. Зараз щось подібне годі уявити.

View: https://www.youtube.com/watch?v=ElFPsRUqE8Y

Ви просто займаєтеся деструкцією силових структур.

• Подобається Подобається x 1
  12. VasMT

Брехня. Факти будуть?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))

14. VasMT

А яке відношення має одне до другого? Крім одного - вони обидва брехуни.

15. VasMT

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. VasMT

Не розтлумачите правила використання спецзасобів?

18. hrim

hrim Well-Known Member

Жінка кинулася під повільно маневруючу машину.

19. hrim

hrim Well-Known Member

Ознайомтеся із структурою силових структур і співставте писане з вашого ніка.

Вкладення:

• phppaGcTz.jpg
      phppaGcTz.jpg
      Розмір файлу:
      297,3 КБ
      Переглядів:
      2
  20. VasMT

Ознайомився, співставив. Ви брешете.

а де твій аватар? :)