Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А журналісти, а Василь зі Стрия.... у невинну чиюсь дитину стріляв....

• Подобається Подобається x 2
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну якби застрелили того чувака, то "зливають патріотів" було б 100%.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дві тисячі загинувших партізан, тобто мобілізованих, не викликали такої реакції.
    А партізан призвали примусово. Менеджерів, вчителів, оперних співаків, депутатів... Не військових... Ненавчених.
    Поліцаї йщли ДОБРОВІЛЬНО. Після підготовки. Забули, що не тільки з котиками фоткатись прийдеться. І два рази на тиждень форму вдягати за сім-вісім штук...
    Ще отой корєш ваш, з полкового свинарника, джеко, співставляв смертність на дорогах зі смертністю на фронті. А ви йому підспівували.
    Скільки з вини поліцаїв загинуло людей в Україні?
    Поки що поліцаї сильно відстають від своїх жертв, слава Богу...

• Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

а, ну тоді пофік. зрозумів.

5. VasMT

Не пофіг, а те, що вам ІгорМ та інші мудрі люди толдичать вже яку сторінку. Фікція, а не реформа. Піна. Немає глибинних змін. Антураж. Фантик рошенівський.
    А ви все чекаєте, що воно само якось наросте.
    Не наросте... Само.

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Закривавлений кадр з нагрудноъ камери Артема

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

не кажіть, а Херасима і Нагасакі, а Друга світова, а Геноцид 30х років... шо там два поліцейських... соррі мусорилих, нє?
    вам не сормно перед загиблими таку ахінею нести?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. VasMT

Ось продовження, -

Почитайте...

Ще в лютому цього року на засіданні Комітету з законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності я і Юрій Луценко підняли перед Хатією Деканоідзе проблему навчання патрульних поліцейських. Це трапилось саме після випадку, коли поліцейський застрелив неповнолітнього пасажира BMW під час погоні в Києві.

Пані Хатія тоді замість того щоб погодитись на проведення додаткового навчання поліцейських на предмет поводження зі зброєю і підозрюваними у вчинені злочину, обурено захищала своїх підлеглих і вважала, що ми бажаємо поліцейським зла.

Проте наше прагнення було зовсім іншим. Ми хочемо щоб і кількість помилок поліцейських, і рівень злочинності були меншими. Небажання дивитись проблемі в обличчя спричинило те, що молоді патрульні хлопці і дівчата кинуті керівництвом нацполіції напризволяще у випадках нештатних ситуацій, де вирує небезпека життю людей.

Більш того, мені відомо, що фахівці національної поліції Дніпропетровської області, які не входять до патрульної поліції, НЕОДНОРАЗОВО пропонували своїм молодшим колегам підвищити свою кваліфікацію на базі їх багаторічного досвіду. Проте позиція пані Хатії залишалась незламною - "Ми нічого не хочемо мати спільного зі старою системою!" З метою руйнації взаємозв'язку між старою міліцією і новою патрульною поліцією вона перепідпорядкувала останню безпосередньо собі за що несе тепер повну відповідальність!

До речі, цю проблему також піднімав на останньому засіданні нашого Комітету генпрокурор Юрій Луценко. Тобто, за рішенням пані Хатії начальники обласних управлінь поліції позбавлені можливості керувати патрульною поліцією, але за стан злочинності у себе в регіоні відповідають. Голова Нацполіції ніяк не відреагувала на обгрунтовану критику на свою адресу. Як недочула.

Як виявилось, практика руйнації всього і вся не спрацювала. Нас не навчив досвід Червоної Армії, яка сто років тому була змушена брати до своїх лав білогвардійських офіцерів щоб навчитись воювати. Зі старої системи треба було залишити найкраще, а решту вичистити. Оскільки грузинська вчителька-реформаторка пішла іншим шляхом, то тепер ми маємо в рази більшу злочинність і кинутих на убій недосвідчених поліцейських.

Я направляю президенту Порошенко і прем'єру Гройсману вимогу негайного звільнення Хатії Деканоідзе з займаної посади і необхідності призначення головою Нацполіції чесної і професійної людини, яке наведе лад в цій сфері!

9. VasMT

А вам? А корєшу вашому Джеку?

10. VasMT

А ось іще одна думка,-

Мертвые днепровские полицейские

P.S. Пламенный революционер и сын ватана Мустафа Найем зарегистрировал в Раде законопроект 5110, предполагающий ответственность даже за оскорбление полицейского. И тут такое удивительное совпадение, которое неизбежно поможет принятию закона - кто-то убивает ментов. Как удачно складываются обстоятельства, когда речь идет об ограничении гражданских прав и построении полицейского государства!

Когда убивают журналистов, депутаты не проталкивают закон, предполагающий ответственность даже за оскорбление журналиста. Когда убивают обычных граждан, депутаты не начинают публично страдать от того, что в стране (воюющей стране!) до сих пор нет закона об оружии и самообороне.

Но как только Найем озаботился судьбой бедных мусоров, которых, оказывается, все не любят и постоянно оскорбляют, как только патриотичный сын пособника советских оккупантов, помогавшего порабощать свой народ и сбежавшего в обозе отступающей советской армии, подал законопроект в духе убеждений своего папаши, превращающий гражданина в холопа, а мента в барина - тут же кто-то, как по заказу, расстрелял полицейского.

Не слишком ли палевно, Мустафа?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Люди несуть квіти і свічки до управління поліції у Дніпрі в пам’ять про загиблих поліцейських
    25 вересня 2016, 21:46
    Люди вшановують пам’ять загиблих поліцейських у Дніпрі, 25 вересня 2016 року

ПОДІЛИТИСЬ

У неділю під стінами управління Національної поліції в Дніпрі організували імпровізовану стіну пам’яті за загиблими сьогодні двома патрульними поліцейськими. Як передає кореспондент Радіо Свобода, до стіни, де розміщені портрети загиблих, люди несуть квіти і запалюють свічки.

Біля фотографій загиблих 36-річної Ольги Макаренко та 27-річного Артема Кутушева стоїть варта колег-поліцейських. Державний прапор над управлінням патрульної поліції Дніпра приспустили.

[​IMG][​IMG]
    Хатія Деканоїдзе

Керівник патрульної поліції України Хатія Деканоїдзе, виступаючи під будівлею управління перед журналістами, назвала загиблих поліцейських героями. За її даними, патрульні, затримавши чоловіка, виконували свою роботу – намагались перевірити його дані у базі, за що розплатились життям. Деканоїдзе теж поклала квіти до імпровізованої стіни пам’яті.

У неділю в правоохоронних органах підтвердили затримання ймовірного убивці двох патрульних поліцейських у Дніпрі. У поліції вказали на уродженця Тореза Донецької області, раніше судимого Олександра Пугачова. Підозрюваний є колишнім бійцем батальйону «Торнадо». З 2015 року він перебуває у розшуку через переховування від органів прокуратури.

Перебуваючи за кермом легковика, чоловік у неділю вранці порушив правила дорожнього руху і почав чинити опір працівникам поліції, які його зупинили. Потім він здійснив декілька пострілів у правоохоронців і зник з місця події. Обоє патрульних з різницею в декілька годин померли через отримані травми. Сам зловмисник перед втечею теж зазнав поранення. Після затримання його прооперували в одній з лікарень Дніпра. Очікується, що невдовзі йому буде оголошено про підозру.

26 вересня у Дніпрі оголошено днем жалоби.

• Подобається Подобається x 3
  12. Alias

13. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Дадуть сім"ям загиблих поліцаїв по квартирі.

А хто в курсі - сім"ї Цукермана шось дали?

14. Alias

А ви вже й позаздрили?

15. ІгорМ

Ніколи в світі. Вони вартують більшого.

А про Цукермана чо мовчите? ;)
    І взагалі, ви часом не в курсі - що там нового з тим вбивством?

16. Alias

Його вбили ваші любимі менти. Не селфікопи.
    Я не працюю в слідчих органах. То не до мене.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. ІгорМ

Для мене всі поліцаї є з одного койця, я їх не ділю на клани :)

18. manur

manur Well-Known Member

І, канєшно, вам відомий той інтернат чи конвеєр, на якому їх змаленьку вирошують, чи збирають........

• Смішно Смішно x 1
  19. ІгорМ

Канєшна, мені відомий той інтернат чи конвеєр, на якому їх змаленьку вирошують, чи збирають..... :)

20. manur

manur Well-Known Member

Жаль, що ви не настільки обдарований, щоб написати щось своє..........

Щодо інтернатів... Написав вам про них, а ось щойно прочитав допис в ФБ (до речі, написала його моя знайома, але, на жаль, поки жо знайома лише по інтернету-телефону, в реалі ще ми не зустрічалися). Я б теж щось подібне написав, просто мені лінь так багато по клаві тицяти......

Сам допис : (частина останнього речення виділена мною)

Скільки зловтіхи у людей, скільки ненависті до поліції...Змішали до купи все, і гімно і оладки.
    Люди, не перетворюйтеся на злобних істон а-ля "лугандон" що просто ненавидить всіх і вся, бо їх таку прогу заклали в макитру.
    Саме ці двоє молодих загиблих копів - вони вам шось погане зробили? У них діти малі залишилися, скажіть їм, що ви раді вбивству їх батьків за ознакою трого, що вони копи, а менти на Майдані людей вбивали. Ніфігасе логіка?
    "Бий лягавих" - курво, скільки сірої речовини в черепі треба мати, що використовувати це гасло пр будь якій нагоді?
    А чого вартий сміх з того факту, що з власної зброї вбиті, копи... люди, отямтеся! За недостворення цієї "нової поліції" і "переатестацію" старого лайна Авакова і Ко судити потрібно!
    Створили картинку, набрали нових лялькових копчиків, посадили в красиві машинки і пустили по вулицях. Наче як і ляпота. Наче фсьо як в Європі. Воно, звісно, є великий відсоток "переатестованих", що продовжують гидити де і як тільки можуть, та не про них зараз мова.
    Ця молодь, "селфи" - вони ж зелені, вони не мають навіть елементарного досвіду як поводитися в складних ситуаціях, те, чого їх там на курсах вчили - то казочки, у копа реакція має бути вишколеною, на підкорці прошитою, а не бути тільки зданим разовим нормативом.
    Є така фішка в ментурі, як щорічна атестація. Це коли всіх виганяють на спорт.майданчики здавати нормативи.
    А тепер уявіть, сижу я така (і всі ми такі) 6-7 днів на тиждень в кабінеті по 10-12 годин на добу, не відриваючись від компа, днями і місяцями, і тут приходять лощені вилупки з відділу кадрів, (що самі ані справи жодної не розкрили, ані злодія не впіймали, навіть трупа в очі не бачили) і ти маєш їм і зі стрільби нормативи здати, і крос, і віджимання, і прийоми самозахисту і т.д. А не здасиш (а майже ніхто все здати не може) - давай лаве на лапу кадровику, що воно тобі "галочку" поставило. Думаєте, зараз шось змінилося? Чи ці копчики як в Штатах штангу крутять та боксують як треба? Фігушки. Хіба хтось з оперативного складу у вільний від роботи час намагається тримати фізичну форму, але знову ж таки - психологічна підготовка в ментурі далі тестів СМІЛ та Люшера не пішла і досі.
    Що вони вміють, ці копи-копинятка? Нічого. Вони-картинка. А народ буде ненавидіти їх і плювати на їхні могили, бо підняти носа трохи вище і вгледіти причину всіх бід бракує сил, а рочніше - розуму.
    Ще раз, хто не вдуплив - ці копи і ті, що стріляли на Майдані, це РІЗНІ ЛЮДИ!
    Скільки можна порівнювати кількість загиблих військових в АТО з копами? Шановні, а ви порахували скільки ментів, нормальних чесних порядних людей, ідеалістів загинуло в Україні в мирін часи за роки незалежності, захищаючи вас??? Мабюуть вам такі "дурниці" і на думку не спадали? АЇх тисячі і тисячі, та хто цікавиться загиблими ментами? Це ж "немодно".
    А ви знайдіть час, зайдіть до будь-якого управляння МВС, там стели з загиблими, і то малий відсоток. В судах та прокураторах такого нема.
    Якщо виникне бажання у когось коментувати, нагадаю, я колишній слідчий, а не "розсусолювач з дивану". В ментурі було, є і буде дуже багато лайна, але не потрібно змішувати всіх до купити і зловтішатися з чужої біди.
    Риба гниє з голови, пам'ятаєте? І причин тому, що у нас десятиліттями міліція людей більше лякала, ніж захищала - десятки. Не знаєте які? То розберіться, а не вподоблюйтеся бездумній отарі.
    І останнє. Хочу нагадати, коли гоните на всіх до купи ментів-копів, згадайте, що їх не в інкубаторах вирощують, вони - обличчя, частина держави. Можливо інколи і гірша, але частина вас самих.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)