Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

то ви так кажете. Ніхто звідти поки не втікає.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Ця інформація говорить про те, що суспільство ставить планку новій поліції і недає їй розлабитися. Це дуже добре.
    2. Навіть у США можна знайти про порушення поліції, де вже і закони втраслися і традиції в'їлися, то що вже говорити про нову українську?

Утворення поліції - це є процес. Бачили фільм: "Рождьонная рєволюцієй"? Там видно скільки часу формувалася сучасна на той час міліція.

Головне в нашому житті - це напрямки. Якщо напрямок правильний, вийдемо з лісу.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

От я й кажу - нехай поліцаї/судді/прокурори заслужать повагу у населення, тоді і будуть в пошані.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Успіх буде тоді, коли ця повага буде взаємна.

Знаєте, був момент у нас в Україні, коли міліції небуло - в час Майдану. Якісь молодики заблокували міліцію у нас в районі. А сусідку - грабанули. Вона зателефонувала в міліцію, а там просто нікого нема.

Я тоді усвідомив, що правохоронні органи потрібно поважати. Не всі є бидло. Далеко не всі. Наявність неважної міліції в 100 разів краще, ніж її відсутність. А вони на роботі і мають свої дуже нелегкі обовязки. Уявіть, вони щодня мають справу на 90% з бидлятиною і поцами, які думають, що поїли всі розуми.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

То ви так кажете.
    А насправді все не так райдужно.
    485. По стільком військовим йде досудове розслідування в прокуратурі по факту самовільного залишення частини тільки Західного регіону.

6. ІгорМ

Ну от, а то ви берете і кажете "апріорі" :)

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Людям треба і себе почати поважати . Хоча б не пертися на червоне світло світлофора та не харкати іншим під ноги.
    Бидло не має морального права вимагати від когось поваги не поважаючи себе самого .

Я сьогодні зла.
    Читали вже новину про загиблих копів?
    @ІгорМ , ви все тут жалкуєте за пристреленого друга мажора.
    А цих двох не шкода?
    Так, виконували свої обов"язки. А якби пристрелили цього вбивцю зараз би понеслось ще й копів за грати намагалися б засадити.

https://youtu.be/gbWytWPH2hA

Вбивця патрульного - співробітник батальйону особливого призначення "Торнадо", раніше судимий.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. ІгорМ

Цих двох шкода.

А якби поліцаї пристрелили цього вбивцю, то було би видно, що зараз би понеслось

зі
    чому така велика смертність у поліцаїв в разі сутичок з озброєними порушниками?

Останнє редагування: 25 вер 2016
  9. Alias

Тому що порушникам /вбивцям все рівно в кого і коли стріляти. Вони поза законом. А копи повинні спочатку конфлікт розрулити словесно...повговарювати, пальчиком погрозити.

• Подобається Подобається x 1
  10. ІгорМ

Я розумію, коли злочинець вбиває одного поліцая.
    Але коли він за раз вбиває двох-трьох поліцаїв, то це наводить на думку, що поліцаї не вміють користуватися зброєю і не готові до таких ситуаційж.

11. VasMT

А три тисячі військових?
    Ви два роки теж злі ходили?
    Війна ментів. За своє МВС не встидно?

12. VasMT

Ось тут повне відео.
    Сегодня утром в Днепре был убит патрульный полицейский - Появилось видео убийства
    Дивно, поліцай тримав порушника на прицілі. Чому не стріляв?
    Зброя у порушника в руках, вали його. Всесвітня практика.
    І я не помітив коли вбивця стріляв в дівчину. Якщо дівчина поранена першою, то чому поліцай не розрядив всю обойму? А якщо не попав, то тут зовсім інша історія.

13. Alias

Так. Кожна смерть болить.
    Не меліть дурниць. Яка війна ментів ?
    В армії все зашибись? Вам не соромно за алконавтів, за дезертирів, хабарників, злодюг? А ви ж там служити чи працюєте.Не встидно?
    А коли грабували армію чому очі закривали? Чи може й самому щось перепадало? Пальне, наприклад.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Alias

Водитель маршрутки: "Не мог стоять молча, когда на моих глазах убивают человека"

Водитель маршрутки, который своим авто перегородил путь убийце патрульного, рассказал подробности трагедии.

По словам мужчины, патрульный сел в служебное авто и стал по базе проверять личность преступников. Напарница патрульного в это время стояла возле патрульного авто.

"Мне кажется, девочка-патрульный расстерялась, испугалась и не стреляла. Тот, (злоумышленник. - ред.) вначале выстрелил в патрульную. А потом хладнокровно расстрелял полицейского-парня", - сказал водитель.
    Когда убийца пытался скрыться, Валерий, так представился водитель маршрутки, перегородил своим микроавтобусом дорогу злоумышленнику. Нападавший открыл огонь и по маршрутке. Всего было совершено 8 выстрелов, сообщил начальник патрульной Днепра Владимир Богонис.

По его словам, после выстрелов по машине, водитель маршрутки был вынужден разблокировать проезд.

15. VasMT

Алконавтів і дизертирів набрали за мобілізацією. На передку таких тримають в зінданах. А в тилу тримають в клітках. Від солдата до офіцера. І за контрактом гребуть всіх підряд, щоби підтвердити голосну заяву вальцмана про саму сильну армію в Європі. Вас же за руку ніхто не тягнув, вас скрупульозно відбирали, тести здавали і навчання з вами проводили. А я перших свої вчив ВІСІМ днів. І зразу на фронт.
    Так що не Ви винні, не я. А Вальцман з Турчиновим сотоваріщі.

16. VasMT

Я награбував на жигуль 1978-го року. За тридцять років служби.

17. Alias

Ну хтось більше, хтось меньше. Але ж авто заправляли казенним пальним?:mocking:

18. ІгорМ

19. VasMT

Давайте разом подивимось відео.
    Поліцай ,чи поліцайка, стоїть із пістолетом в руках, наведеним на вбивцю.
    Чому не стріляють?

20. VasMT

Коли я служи в тому житті, на полк давали 300 літрів соляри і сто бензину на місяць. А я в черзі далеко не перший...

а де твій аватар? :)