Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мене? :)))
    Хіба може дратувати те, чого нема? А от чого вона Вас радує, не зрозуміло. Невже бездіяльністю? А може Ви теж з криміналом пов'язані? Тоді якось можна зрозуміти...

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

даремно...
    Ви невиліковно інфікований кацапами :sad:

3. Latana Royal

мене навпаки - радує!
    я бачу багато реальних змін на краще з їх появою

4. VasMT

В мене імунітет. А от Вас, таке враження, оранжоїди покусали... :)))

5. VasMT

Пам'ятаю, Ви розповідали, що тепер можна на вулицю вийти вечором. Так?

6. Latana Royal

і не тільки

7. VasMT

Тоді остерігайтесь виходити на довго і далеко, -

- Станом на сьогоднішній день на території міста Харкова та області зареєстровано 1672 крадіжки з квартир та приватних будинків громадян (торік – 752), розкрито – 407 (торік – 339), - розповів заступник начальника Управління карного розшуку Олег Лобунець. - Статистика свідчить, що квартирні крадіжки найчастіше скоюються у таких районах Харкова як Шевченківський, Київський, Московський, Комінтернівський, Фрунзенський, в області – у Харківському, Дергачівському, Ізюмському районах.
    У Харкові та області з початку року скоєно більше 1600 квартирних крадіжок (ФОТО, ВІДЕО) - Національна поліція України Поліція охорони
    Помітили різницю? Поки були бандитські мусора, то ЗА РІК було скоєно 752 крадіжки, половину з яких було розкрито. За гламурних мусорів, тільки менш аніж за шість місяців, скоєно у ДВА З ПОЛОВИНОЮ РАЗИ БІЛЬШЕ.
    Слава Вальцману!

• Смішно Смішно x 1
  8. Latana Royal

я вірю тому, що бачу, а не тому, що розповідають ті, хто сумує за бандитами

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  9. VasMT

:)))
    І це правильно.
    Ось ваша харківська, ясне діло, брехлива прокуратура розказує, -

Зростання загального рівня злочинності спостерігається майже у всіх районах області. І це вже два роки поспіль є постійною тенденцією ".

Так, за даними прокуратури, за рівнем розкриття злочинів Харківська область займає одне з останніх місць у країні. Найгірший рівень оперативної роботи наголошується в Харкові (у Немишлянскому районі розкрито 10,6% злочинів, в Московському районі – 12,8% та Шевченківському – 13:wacko:. У сільській місцевості рівень розкриття вище і складає в середньому 26%.

За 6 місяців 2016 кількість вчинених злочинів зросла на половину, у тому числі на 38% тяжких та на 80% особливо тяжких злочинів.

Кількість зареєстрованих на території області випадків зберігання наркотиків в першому півріччі 2016 року вже перевищує минулорічний показник на 60%. У той же час діяльність, спрямована на припинення розповсюдження наркотичних речовин, викликає питання. З початку року працівники поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань тільки 37 матеріалів про виявлені ними факти збуту наркотичних речовин. За аналогічний період минулого року таких фактів було задокументовано в 7 разів більше – 273 факту.

Боротьби з економічною злочинністю: в суд відправлено лише 6 кримінальних проваджень щодо злочинів, вчинених у бюджетній сфері, проти 31 злочину за аналогічний період попереднього року.

Харків, реформа поліції: суспільство побачило досягнення і жахнулося

Мабуть статистика врятованих котиків і запощених селфі зросла в рази... :)))
    Слава Вальцману!

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що каже стрийська?:)))

11. VasMT

А вас в гуглі забанили? То нате телефон, задзвоните зраня, взнаєте, - 03245-7-07-80

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дякую, запитаю як вони працюють, рівень розкриваємості, бо тут дехто незадоволений....

13. VasMT

Не забудьте озвучити... :)))

• Смішно Смішно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

не страште файну жінку.

• Смішно Смішно x 1
  15. VasMT

Навіть в думках не мав. Але переживаю, ану як вона десь нОчами ходитиме, а маніяк її косметичку поцупить...

• Смішно Смішно x 1
  16. Latana Royal

чоловік вдома стерегтиме косметичку :kiss:

• Подобається Подобається x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А можна називати того, чого нема гламурними? А чого ви бочку котите на порожнє місце?

18. VasMT

Миху, Миху... На вашу щенячу радість я кочу. Радість від порожнього місця. Видаєте бажане за дійсне.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не бачу порожнього місця, то ви бачите.

20. VasMT

Покажете результати? Котиків і бабусь на переході не пропонувати.

а де твій аватар? :)