Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Сьогодні поліцаї розганяли машини в Червонограді біля базару, все ввічливо, коректно, шпикулянтам навіть дозволяли розгрузитись, нікого не штрафували, тільки попереджали, але от прикол в тому шо вони самі пів дня стояли з порушенням проти якого боролись :pardon:

• Смішно Смішно x 2
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Справедливості ради треба сказати шо більше там стати нема де...

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мусорам можна.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Коли в домайданні часи приїздили "не гламурні" то був повний армагедон, навіть в засаді сиділи, чекали доки хлоп до машини піде за мішком бульби :facepalm:

5. VasMT

Не знаю, Хулігане. З мусорами іноді приходилось зустрічатись. Але останній раз штраф я платив ще мабуть за Йушченка. І пиняли мабуть тоді ж... А нє, помилився. Вже за народної влади. На Стрийському посту ДАЇ о п'ятій ранку, ще 14-й рік був, мусорил патиком махнув, борзо підвалив, а коли зиркнув у вікно, що ситдить п'ятеро військових, явно не стрийського полку, то дав задню, попрохав пристібнути ременя і побажав щасливої дороги.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну мене пиняли десь місяць тому, габарити задні не світили, то файно так лекцію мені прочитав про безпеку руху, казав аварійку включити і сильно не газувати :mocking:.
    Ну а хабара я давав останній раз мабуть теж ше при Ющі, 300 гривачів збрили підараси, при чому абсолютно не законно, а після того ще був штраф який я оскаржив в суді і програв, хоч був правий, а далі був місяць фанатичного перегляду роликів на сайті ДК, і з того часу ні копійки не дав :)

7. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Мені здається, що Ви поводитесь як істеричка на полі бою й навмисно, або ні дестабілізуєте психологічні настрої.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. VasMT

Забули добавити бопутіннападе.
    :)))
    Вибір був величезний. Аж двадцять один кандидат. Третина з яких не були запоямовані зв'язками з політикою. Але вибрали члена СДПУо, засновника Солідарності, засновника партії регіонів, члена нашої України, голову нацбанка, який збільшив паперову масу гривні вдвічі і обвалив її курс. Тобто політичеу курву і економічного неука.

9. VasMT

Правильно.

10. Latana Royal

Може тому, що неукам дозволили вибирати? :)))

11. VasMT

Можете відмовитись від цього права, все одно нічого людського не виберете. То Прищавого, то Свинорилого.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

@VasMT Один Яник був економічним генієм, курва :haha:. Ваш президент :russian:

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

=)
    Волонтеры не ноют - им некогда, ВСУ не ноет - они воюют и сдерживают орков, ноют только неполноценные, нихрена не делающие поцреоты
    Х"""ый Шлем Губарева @Shlemofondr1

14. VasMT

Краще мату справу з бандитами, аніж з шахраями.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ihor Lylo
    5 год. ·
    Сьогодні у мене загубився іноземний турист. Старший чоловік котрий звернувся за допомогою до ‪#‎новаполіція‬. Я не знаю ким були ті патрульні дівчата, котрі підвезли його до автобусу під Личаковом. Але Ви зробили для покращення іміджу українців неймовірно багато. 20 хв. 50 туристів слухали його захопливу розповідь про пригоду. Маленькі кроки котрі змінюють світ.

• Подобається Подобається x 2
  16. Latana Royal

ось хто сьорбав із корита яника :))) здається, Вам краще податися слідом за бандитом, бо в тут Ви явно не щасливі :pardon:

• Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я то думаю... сонце гріє - Вальцман винуватий, дощ падає - Вальцман винуватий....

18. VasMT

Помиляєтесь. На пенсію я пішов при оранжоїдах. 9.09.09. Тому жодного дня при бандитській владі я не працював. А з Росії я виїхав 4 лютого 1994-го року. Звільнившись із ЗС РФ. Щодо щася, то гадаю, не в президентах щастя. Хоча за Вас не знаю, може свинорилий і є для Вас фетішем, хто зна.

19. Latana Royal

Тепер зрозуміло, чому нова поліція Вас так дратує.

20. VasMT

Без вальцмана і сонце би світило яскравіше, і дощ би падав мокріший.

а де твій аватар? :)