Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Як?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Відкриваєтте бровзер, нема різниці який. Чи Ореra, чи Mozilla, чи Chrome. В пошуковій строці забиваєте www.google.com.ua. І вилізе пошуковець Гуголь. Все просто. Навіть не думав, що Ви цього не знаєте.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Геніально! Військові рулять.

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Війна, однозначно.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha:

це щось нове.:haha:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

хай би спробували вилікувати міліцію.

7. VasMT

Пипець... Жінка спитала, як погуглити. Я пояснив. Що тут такого?

8. VasMT

Чому торгуємо з ворогом?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василь, невже ви думаєте, якщо зінити АТО на "війна", зразу припинеться торгівля? Та фіг там.

Воно ніяк не вплине.

Коли москаль воював з Чечнею, то російські військові самі продавали зброю чеченцям. Куди вже далі?

Війна має свої закони, а економіка свої і вони діють паралельно, хіба трохи пересікаються.

10. Latana Royal

Не гальмуйте. Я спитала як проблему вирішували.

• Подобається Подобається x 1
  11. Latana Royal

Математик :mocking:

• Смішно Смішно x 1
  12. VasMT

Маячня. Торгівля якогось кондома з ворогом, чи то зброєю, чи то салом - злочин. Злочин проти держави. Проти своєї держави. Тому, якщо торгуємо, значить не воюємо. Якщо не воюємо, то чого смикатись,? Знищуємо своїх терористів з широкою допомогою цивілізованого світу. І путін не рипнеться. Якщо це 6ромадянська війна, а це треба визнати офіційно, тоді миротворча місія ООН. Поки Вальцман буде свій гудок садити на три стільця зразу, будемо нести шалені збитки. І людські, і економічні, і рейтингові.

13. VasMT

Це Ви гальмуєте. :)
    Не розумієте жартів? Біда... А як проблему вирішували, то не до мене. Не я про америкосів писав.

14. VasMT

Якщо Ви і інші вальцманоїди вважаєте роботу міліції за бандитської влади незадовільною, тобто нулевою, то робота гламурних ще нижча. Тому в мінусі. Почпток алгебраїчного аналізу. Не дякуйте, я з усіх точних предметів і в школі, і в ВНЗ мав "відмінно" з відзнаками. Якщо що, звертайтесь.

15. Latana Royal

Та й питання моє не Вам було адресоване :)

P.S. жарт - це коли смішно.
    А коли сумно - то невдале намагання жартувати

16. VasMT

Якщо сумно - шопінг. Помагає завжди. Заодно потренуєтесь складати до купи числа. Цілі і дробні. Особливо допомагає в практикуванні обчислення "суттєві знижки на всі товари". Спробуйте, не пожалкуєте.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

це військові жарти, специфіка....

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

як пафосно....

а працювати в штабі ЗСУ на ворога, через що гинуть свої - не злочин? А того мало сьогодні?

19. VasMT

Викривайте, судіть, розстрілюйте. Це злочини з одного розділу - злочини проти національної безпеки України. Що продавати відомості про дислокацію військ, що продавати сало, що цукерки. Барижне чмо не визнає війни з Росією, бо тоді свинорила розстріляють за законами воєнного часу.

Ну і про мусорів, гілка ж бо сміттєва.
    Що скажете, Ромцю, на те, що мусорилі з завтрашнього дня матимуть право пиняти будь-який самохуд і перевіряти водія на стан алкогольного сп'яніння? Пам'ятаєте, скільки було причин спинити автівку за бандитської влади? А народна дозволила мусорилим беспрєдєльнічати.
    Слава Вальцману.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та що тут скажеж? при файні бандитській владі у алкоголіків було більше прав.

а де твій аватар? :)