Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. manur

manur Well-Known Member

Він казав, що поліція. Коли він закінчив курси, то його, як і всіх молодих, мали відправити виписувати штрафи на дорогах.

Але, коли він своєму шефові розповів, що в Україні він вже до пенсії дослужився. І добрий кавалок служби провів в місіях ООН в Югославії і Судані, то шеф сказав, що ніяк не пасує вважати його молодим))) І запитав, де б він хотів служити. Так і попав в те СІЗО.

Може, та охорона тюрем - то там, де вже відбувають покарання після рішення судів. А мій товариш охороняє тих, хто ще під слідством, а то, можливо, ще парафія поліції. Ну, десь так....

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Як поліцаї за поліцаями ганяли... :)
    Під час спроби втекти від поліції, водій Mitsubishi Lancer не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з електроопорою та деревом
    Нові поліцаї почали часто випивати, тре їм зарплату врізати :)

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

"Заработную плату удвоили. Но она далека от идеала. После переподготовки зарплата участковых составит 6 тысяч гривен, следователей – 10 тысяч. Мое личное мнение такое: следователю надо платить хотя бы 20 тысяч гривен, чтобы он концентрировался на выполнении своей задачи", – отметила Деканоидзе.

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Сегодня этот мир покинула Арина Кольцова.
    [​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG]

5. VasMT

6. VasMT

Гламурні їздюки, -
    upload_2016-7-27_11-40-31.png

По предварительным данным, автомобиль полиции Тойота Приус поворачивал налево и не пропустил двигающийся внедорожник Тойота.
    А нафіга Тойоту пропускати? Мусора ж їдуть...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Негламурні їздюки::)))

• Інформативно Інформативно x 1
  8. VasMT

Непорівняні речі. В армію силоміць набрали партізан, мобілізованих, три тижні підготовки і вперед. Подекуди без прав. Будь-яких прав. А, В, С, D, Е. Прав тракториста, кранівника, екскаваторника... Бо військова гусенична техніка не підходить під жодну цивільну категорію.
    Те саме з контрактниками. Військкомати виконують ПЛАН набору на контрактну службу. План, Карл!!! Львівська не виконала на чверть. Військкоматчиків грозяться відправити на фронт за невиконання плану. Тому гребуть всіх. Правдами і неправдами. Який конкурс? Який відбір? Алкашів, судимих, наркоманів, без освіти, навіть середньої. Півтори-два місяці підготовки, корочки мехвода ІІІ класу і вперед.
    З мусорами інакше. Там відбір, там зарплата, там освіта, там підготовка... Закон врешті решт. Тому не треба порівнювати.[/QUOTE]

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та кому від того легше?

10. VasMT

І я кажу, що не легше.
    Люба ідея, реформа, зміна, до якої долучаються пАмаранчові славаукраїнці робиться через задницю. Чи то реформа армії, чи то реформа судів, чи реформа медицини, чи реформа мусарні. Результат один- дерибан грошей. Тому вихід один - гнати в шию оту барижну шоблу. Бажано на примусові роботи. Довічно.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А непомаранчеві реформ не роблять? А непомаранчеві гроші не дерибанять? У нас був час, коли не дерибанили гроші?

У нас хворе суспільство, тому здорових керівників годі мати.

12. VasMT

Вихід? Еволюція? Революція? Змінити суспільство? І так вже, за деякими сценаріями у 2025-му році в Україні залишиться 25 млн жителів.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Просто є люди, які готові до змін, а є, які не готові. Є ті, що живуть вчорашнім днем.

Я думаю, що два варіанти мають право на життя: еволюція, чи революція... Найгірше - нічого не робити.

Я в це не вірю.

14. VasMT

Частина змушена буде виїхати з країни. Переважно люди молоді і середнього віку. При цьому найбільш соціально активні, які зможуть реалізувати себе за кордоном. Частина вимре, через хронічну нестачу грошей. Погане харчування, погане, або відсутність лікування, постійні стреси від безгрошів'я. Частина загине на мирній війні. Негативний баланс народжуваності, найбільша смертність в світі.
    Мінус Крим, мінус Донбас, от і рахуйте.
    Пам'ятаєте, ще зовсім недавно нас було 52 мільйона? А скільки зараз? 42. Разом, без мігрантів. А постійних і тимчасових мігрантів у нас більше 20 мільйонів. Отак от...

15. Kruts

Kruts New Member

Що у Вас викликає таке здивування? Плани набору були завжди і будуть стільки ж довго ще потому. Неважливо чи то призовників/мобілізованих тре набирати, чи контрактників. В наявності таких планів немає нічого поганого. Інша справа, що в нас за старою радянською звичкою ПЛАН - це священна корова і мірило будь чого, що відповідно має значну ваду - кількісні показники наше все, решта - неважливо.

А що Ви хотіли: за початком війни тре було багато війська і негайно; і якість того війська не грала такої важливої ролі, оскільки банально не вистачало людей щоб просто закрити діри в обороні чи провести яку не дуже серйозну операцію.
    Зараз же армія згідно планів людьми майже насичена - і ті ж військомати та частини отримали вказівку, що досить гребти аби кого - відбирайте тих, хто дійсно потрібен та підходить, а від шлаку, пиятиків та алкоголіків позбувайтесь. Звісно, не так воно добре виходить як на папері, та процес пішов: військо набрало маси і тепер намагається качати м'язи, позбуваючись в процесі людського непотребу.

16. VasMT

Не треба мені розжовувати. Я в ЗСУ вже тридцять календарних років. І мене не дивує, а курвить від втілення програми переходу на контрактну службу. Щоби мусорський міністр і побєдоносний начгш получили генералісімусів, ці тіпи готові на будь-яке шельмування будь-якої благої ідеї.
    Збройні сили заповнюють не освіченими ,вмотивованими ,патріотичними і свідомими громадянами, а всими, хто просто не має де подітись, немає за що жити, або попали під прес міліцейсько-військкоматовської машини.

17. VasMT

Ви або читати не вмієте, або не в змозі зрозуміти прочитане.
    Мова йшла не про початок, а саме про теперішні реалії. Про 2016-й рік і перехід ЗСУ на контрактний принцим комплектування. Концепція переходу затверджена Указом Президента України від 2009-го року , - Про Концепцію переходу Збройних Сил України до комплектування військовослужбовцями контрактної служби на період до 2015 року.
    В ній дуже багато позитивних і необхідних речей. Це і освітній рівень, це і стан здоров'я в/с, і соціальний захист тощо.
    Реальність діаметрально протилежна...

18. VasMT

:)))
    Та що Ви кажете?
    А я напевне не бачу, хто приходить служити за контрактом, не знаю, як комісаріати виконують план, як військові частини закривають штатні дірки пенсіонерами, які лишились працювати в частині цивільними ,а зараз, в зв'язку із підвищенням з/п, "призвалися" і продовжують служити в бойових частинах з віком, одишкою та ожирінням...
    Смішний чоловік... :)))

19. VasMT

По сводкам, за последний год патрульные полицейские Украины разбили около четыехсот служебных автомобилей Toyota Prius.

20. manur

manur Well-Known Member

Пане Василю, ану поясніть мені чайнику.

ЧОМУ для сантехніка-вчителя-тракториста-шахтаря (більшість з яких у війську служили багаааато років тому і вже навіть свій дємбєльський альбом давно не переглядали) бути мобілізованим і відправленим на схід - це виконати свій обов"язок громадянина.

А для офіцера, якого спеціально у свій час вчили військової справи, який, згідно отриманої освіти, є професійним військовим, який, можливо, нічого більше не вміє, крім як воювати..... таке ж відправлення на схід є покаранням. ПОКАРАННЯМ, Карл!!!!!!!

Ну, не розумію я цього.............

а де твій аватар? :)