Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Бачу, Ви навмисно підмінюєте поняття.
    Не вбитий, а загинувший.
    Він сам вів того мотоцикла і сам вдарився об стовпа. Тим паче, що там 7 метрів дороги вільної було.

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

"Хлоп" натягував на адмінку, не більше. Ну влупили би йому 10 000 грн штрафу...

3. VasMT

Чотирма екіпажами ганятись за одним мотоциклом?
    А чого вони зі всіх стволів його не розстріляли? Він же декілька разів порушник.
    На фронт всіх мусорилих. Нехай там свою прить покажуть.

• Тупо Тупо x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я не злорадію, я хочу, щоб менти не порушували закон ;)

Та при чому тут порушник? Мова про поліцаїв. Закон забороняє застосовувати засоби примусової зупинки транспорту для примусової зупинки мотоциклів. А якщо менти перегородили проїжджу частину дороги - то вони порушили закон.
    Не буде порядку, поки менти будуть підстроювати закон під себе, шо нє?

зі
    ось тут
    менти тоже праві?
    А розходилося в двох секундах

5. ІгорМ

Скільки загальної ширини мала дорога?

6. VasMT

Пахарі мусорилі.
    Десятку, суки, за таку роботу отримують...

7. Latana Royal

Читайте уважно - порушник швидко втік від одного екіпажу, але далі нарвався на інший. Де там погоня? Чи в нас порушники такі гламурні, що їх не можна полохати вимогою зупинитись? А то не дай боже перечепиться і впаде...

8. VasMT

Мусора!!!
    Рехформа, твою мать... :)))

9. Latana Royal

А Ви навіть за власним посиланням не перечитуєте?

10. ІгорМ

Нє

11. Latana Royal

А, ну трольте собі потихеньку

• Подобається Подобається x 2
  12. manur

manur Well-Known Member

І де там були "засоби примусової зупинки"?:facepalm::)))

13. ІгорМ

14. manur

manur Well-Known Member

15. ІгорМ

А ментовська машина напівперек дороги - це не засіб примусової зупинки транспорту? А бульдозер?

16. manur

manur Well-Known Member

Ні! Читайте постанову Ради Міністрів Української РСР від 27 лютого 1991 р. N 49 із змінами і доповненнями і не будете смішно виглядати)))

Тіко не дивуйтеся, Що там про РСР пише. Постанова чинна) Там більшість змін і доповнень в 2014 році вносилося.

• Подобається Подобається x 2
  17. manur

manur Well-Known Member

І, якщо вам не дуже важко, то поверніться в цій же темі до моїх дописів за №№ 709 і 715. Там майже подібний випадок описаний.

Лише доповню, що, як мінімум, один з тих співробітників, якібули до того причетні, і досі служить в ОВС.

18. ІгорМ

А чогось простішого нема? ;)

19. manur

manur Well-Known Member

Куди вже простіше.....

20. VasMT

Ето Харьков, дєточка. Гламурная поліція.

Здравствуйте! Я действующий сотрудник патрульной полиции, и меня достала коррупция в рядах патрульной полиции.

Коррупция в УПП г.Харькова процветает всеми способами. С нас снимают премии за якобы совершенные проступки на рабочем месте, даже если они и были совершены, не проводятся никакие служебные расследования. Существуют даже так называемые негласные таксы, вот несколько вам примеров:

не пристегнут ремнем – 300 грн
    спал на службе – 1000 грн
    испортил протокол по 130 ст -2000 грн

Я конечно понимаю, что следить за нашими действиями нужно,но есть одно большое НО:
    Дальше эти деньги снятые с патрульных идут на дополнительную премию к замам Юськевич, и ее близким подчиненным.

Вместо того, чтобы отправить в Киев сведения, что деньги были сняты с патрульных, и деньги должны остаться в Киеве, она подает сведения ,что надо начислить эти деньги в виде премий своим приближенным. А дальше ее приближенные сотрудники приносят ей откат — часть этих денег в наличном виде, и суммы получаются достаточно неплохие, если учесть,что с нас часто снимают деньги за якобы совершенные мелкие проступки.

Я буду говорить от лица многих патрульных,что нам это надоело, мы пришли менять систему,а в самом сердце управления патрульной полиции разворачивают старые мусорские темы коррупции.
    Мы просим прокуратуру, УВБ,Антикоррупционное бюро, принять меры,и провести расследования данных фактов. Нас это достало!

а де твій аватар? :)