Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви наївна, як восьмикласниця.
    Що сколупнули? Карний розшук, слідчих, відділи, дільничих, тюремний бізнес?
    Вивели на вулицю гламурних, відмінили звітність про розкриваємість, ось і все сколупування. І як результат - збільшилась злочинність.
    Ні, давайте будемо зустрічати оваціями всіх, хто закосив від мобілізації сховавшись, за широкі плечі Деканоїдзе.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви пояснюєте совку, що за совка було краще. Для совка головне, щоб бабло давали і то вже і головне - більше, ніж поліції.

3. VasMT

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Прокуратура області затвердила та оголосила підозру 22-річному лейтенанту поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).
    Дати поліцаю 10 років тюрми, а інших ментів не пускати за руль доти, доки не здадуть на права у загальному порядку ;)

зі
    і якщо вже встав... ;)
    У центрі Одеси, на вулиці Тираспольській, напередодні, 11 липня, ввечері сталася потрійна аварія за участю поліцейського авто.

Куди мент спішив ніхто не скаже?

Останнє редагування: 13 лип 2016
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

View: https://www.facebook.com/IegorSoboliev/posts/10204903032575228

• Не подобається Не подобається x 1
  6. VasMT

Мусориліки запхали свій мусоровоз на інвалідне місце, бикота.

upload_2016-7-13_22-40-0.png

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

фотошоп...

8. prius

prius Well-Known Member

Брешете,перестаньте заливати буркала

9. VasMT

Viktoria Sibir добавила 4 новых фото — с Сергей Филович Бодринюк и еще 6.
    11 июля в 20:28 · Одесса, Одесская область ·
    А помогите расшарить, пожалуйста.
    Сидели мы с ребятами в ночь с субботы на воскресенье в Кинзе на Дерибасовской. Тихо так сидели, о хорошем чем-то говорили, расплатились уже и хотели расходиться, но тут в идиллию выходного ворвалась тонированная бэха на литовских номерах, промчавшаяся мимо в сторону Преображенской (а вся прелесть моей домашней улицы - в ее размеренности и пешеходности). Понимая, что с той стороны выезд закрыт намертво, решили мы объяснить экипажу правила дорожного движения и дождались его, перекрыв пути отступления. Такая забота не пришлась по душе азербайджанскому водителю и его друзьям. Впятером они пытались объяснить глупым нам, что правила они вертели на, эм, вертели в общем, с нами завтра будет разбираться вся их большая и дружная община, а сами они с гор и закон у них свой.
    На пассаже о горах к нам стали подключаться прохожие. Вместе пытались вразумить гостей, но нет. Водитель, запрыгнув в машину, дал по газам, в результате чего Анатолий Мазур оказался на капоте. Этот счастливчик пролетел на капоте все триста пятьдесят метров, пока на Екатерининской машину не тормознул пост какой-то очередной камуфлированной охранки. Спасибо, кстати, ребятам, хорошо вписались.
    Следующие три часа мы ждали следака по ДТП, воспитывали полицейских и пытались объяснить мальчишечкам в спортивных штанишках, что возить людей на капоте - примета плохая, в Одессе так себя не ведут, а договориться с полицейскими ну никак не получится. Мальчики не верили, хамили, провоцировали драки, обвиняли нас в разжигании межнациональной розни и пытались не давать мне снимать. Один восточный красавец в мультикаме так переживал, что я выложу видео, что даже вырвал у меня телефон. Полиция, не желая усугублять конфликт, миролюбиво отморозилась, так что телефон пришлось отбивать самостоятельно.
    Приехавший следователь о чем-то долго говорил с водителем в стороне, а потом и вовсе увел его гулять по Дерибасовской.
    Машину по легенде отогнали на штрафплощадку, но вчера по удивительному стечению обстоятельств ее видели в городе с тем же водителем за рулем. Некрасиво как-то получилось.
    И пока наши заявления тщательно изучает родной Приморский РОВД, я ищу информацию об этих людях. Хай лежит себе, мало ли.
    Водителя опознали (на фото - в капюшоне и на адидасе) - студент Политеха, Турал Мусаев (https://new.vk.com/turalmusayev).
    **Чуть позже будет видео

МусорА. :)))

• Тупо Тупо x 1
  10. ІгорМ

11. ІгорМ

У Києві на хабарі затримано патрульного поліцейського
    От шо пише Прокуратура
    Цікаво, як же цей кадр зумів пройти контроль в саму справедливу поліцію? Може дав хабара? :scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 15 лип 2016
    • Креативно Креативно x 1
  12. VasMT

Поліція знову збирає хабарі на дорозі
    Дата: Липень 15, 2016в: Новини Бердичева, ПригодиНема коментарів
    Їхала сьогодні з Києва до Вінниці у маршрутці. Сіла поряд з хлопчиком у військовій формі. Він мовчки заплатив 150 грн. Водій без докорів сумління і без питань гроші взяв. Уже під час поїздки я помітила , що хлопчик таки з АТО, старенький вилинялий піксель , шеврон ЗСУ, протиосколкові окуляри , старенька, пошарпана але міцна Сігма ( ми волонтери такі речі впізнаємо).

В маршрутці, де було напихано аж 18 пасажирських місць, усі сиділи як шпроти в банці. Якась саморобна конструкція, яку водій чомусь називав кондиціонером, просто гуділа і розганяла гаряче повітря, тому пасажири попросили вимкнути.

На стаціонарному міліцейському блок-посту “моя нова атестована поліція” зупинила водія, той звично поліз у бардачок, дістав кілька купюр і на очах у ошелешених людей у маршрутці віддав міліціянту у новесенькій салатовій желетці , який його зупинив. і одразу маршрутка поїхала далі. Один с пасажирів запитав: “Що знову беруть?”
    -” Ага,кожного дня,- відповів водій, кажуть що тільки шефу в день їм потрібно 1 000 здати”

Хлопчина у військовій формі, який сидів поряд, опустив голову , а мені стало невимовно соромно за те, що відбулось на його очах.

Так ось, пане начальнику ГУНП у Вінницькій області та пане керівнику СБУ у Вінницькій області, вважайте це моєю офіційною заявою

я хочу знати

1. Чому після переатестації, двох років війни і Майдану сьогодні приблизно о 17:30 на блок посту Махнівка ( колишне Комсомольське) міліціянти відкрито беруть з водіїв хабарі просто на очах у 18 пасажирів?

2. Я хочу знати прізвища поліціянта в салатовій желетці, який брав гроші і прізвища усієї зміни.

3. Я хочу знати прізвище їх безпосереднього шефа. якому вони мають кожного дня здавати 1 000 грн.

І я хочу знати, чому водій мікроавтобуса Фольцваген номер СА 8617 АН без будь яких докорів сумління взяв гроші з АТОвця і легенько віддав міліцянтам у вигляді хабаря?

і я хочу знати, коли бля@дь нова, стікаюча кров’ю країна нарешті переможе стару хабарницьку бидлячо-ментовську?

Таїса ГАЙДА

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  13. ІгорМ

У Києві авто патрульних врізалося в дерево, постраждала дівчина-поліцейський
    Шкода дівчину...

Але вже якщо так сталося, то ліпше в дерево, ніж в зустрічний автомобіль або в зупинку з людьми, шо нє?

14. ІгорМ

У Чернівцях 4 патрульних відсторонили через погоню, в якій загинув мотоцикліст
    а от що каже Закон Про Національну поліцію
    Шо, знову поліцаї порушили закон і вбили людину? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  15. manur

manur Well-Known Member

Написано :
    водій мав намір об’їхати правоохоронців, однак врізався в електроопору,

Як на мене - вини поліцаїв нема...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  16. ІгорМ

17. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

злочинець, нє?

• Подобається Подобається x 1
  18. ІгорМ

В цій аварії багато неясного. Кожний каже по іншому. От версія очевидців і версія поліцаїв.
    Чи вбитий є злочинцем - це докажуть. Правда, він як мінімум порушник, бо не зупинився на вимогу поліції. Він вже винуватий. Хоча йому то все вже до лампочки.

Але тут розмова про поліцію.
    Проведуть розслідування і побачимо, чи злочинці поліцаї, котрі нібито порушили ст.45 пункт 4 Закону про Нацполіцію.

Останнє редагування: 19 лип 2016
  19. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Я не розумію, в чому Ви звинувачуєте поліцію в даному випадку, в тому що злодій розсікав на краденому мотоціклі і без прав, знаючи про те, вирішив краще у стовпа вїхати, ніж зупинитися?
    Чому Ви такий упереджений?
    Нова поліція Вам сіль на пуп насипала?
    Те, що їх відсторонили на час розслідування - то правильно. Я сподіваюсь таки з'ясується, що вони сумлінно виконували свої обов'язки і не більш того.
    Та чого Ви знову злорадієте?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. manur

manur Well-Known Member

загиблий чоловік не мав посвідчення водія, а транспортний засіб не був за ним зареєстрований.

Тобто, хлоп ВЖЕ є кілька разів правопорушником.
    Якби я був причетний до проведення розслідування, то я однозначно зробив би по максимуму, аби у висновку було, що поліцаї ".. діяли згідно вимог чинного законодавства..."

Уявіть собі, що той на мотоцику збив би дитину і втік з місця події. Номерів ніяких... Як його шукати. Але, всі і вся хаяли б поліцію, що допустили таке і знайти його не можуть.

Якщо людина є правопорушником, то повинна бути готова до того, щоб понести відповідальність. Аж до "що призвело до смертельного травмування."

• Подобається Подобається x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)