Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це в них треба питатися. Тут ніхто не в курсі.

• Тупо Тупо x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та ну...??? о_О

"К сожалению, должна сказать, что нам не удалось пока упразднить все коррупционные составляющие, потому что первое – мотивация, которой нет у полицейских. Второе - это техническое оборудование, когда каждый полицейский не чувствует себя достойно, нет формы и машины и т. д. Третье - когда нет целостности в правоохранительной системе для того, чтобы хоть понимать, что каждый человек, начиная с рядового сотрудника, пережил такую ментальную трансформацию, что, да, мы сейчас работаем по-новому, а работаем по-новому - это значит, что не только полиция должна работать по- новому, а и вся правоохранительная система", - заявила Деканоидзе.

По словам Деканоидзе, доверие граждан к полиции остается высоким.

"Доверие к Национальной полиции Украины – это где-то около 48%. Когда у нас было в истории, когда доверие к милиции было около 50%? Никогда. Доверие к милиции было где-то 5-6%. Сейчас люди нам доверяют, но я осознаю, и вся наша команда осознает, что как-то уже надо оправдывать это доверие, когда каждый человек понимает, что полиция - человек в форме, который защищает и оправдывает их надежды", - заявила она.

Деканоидзе рассказала, почему не удалось полностью искоренить коррупцию в полиции

3. VasMT

Мусориліки.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

в Стрию не так?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

за мусориліків, Василько, можна було відкупитися. Вірю, що шкодуєте...:)))

6. VasMT

Я, Ромцю, останній раз відкуплявся від мусорилих ще в минулому тисячолітті. Дав двадцять гривень двом мусорам, які мене спинили в третій ночі за перевищення швидкості десь в Ровенській області. На відміну від вас, щирого та чесного. :mocking:

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

То є проблема нашого судочинства. І тут справа навіть не в тому, що це поліція порушила, а взагалі. От я судився з податковою, багато разів і багато разів вигравав суди і що? Штрафів не платив, а що було інспектору, який нашкрабав протокол? А нічого. Він написав і забув, а я платив адвокатам, ходив у суд. Хто це компенсує? От якби у нас практикували моральну компенсацію, тоді би перевіряючі думали головою, бо тоді комусь тре то все компенсувати.

9. ІгорМ

Практично два роки живемо при новій народній владі.

Новий поліцай просто так лупашить палицею зв"язаного затриманого.
    І ви кажете абстрактну фразу "То є проблема нашого судочинства."
    А конкретні прізвища винних можете назвати?
    Адже у кожної проблеми є фамілія, шо нє?

10. ІгорМ

Поліція втрачає любов киян

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто дав відео? Я, чи Ви?

Де прізвища? Де то відбулося? Хто потерпілий? Яка справа?

Такі відео можна клепати кожен день по 5 штук. А мета одна: очорнити сучасну поліцію, бо мєнти були кращі. То є один з варіантів дати зрозуміти людям, що ми йдем не туди, що раніше було краще, бо такого не було.

А було таке! І було значно гірше. Раніше, побили б, пригрозили і наказали: спробуй пожалійся і мовчали, зате іншим здавалося, що моя міліція нас береже. Поліція порушує закон всюди, в будь-якій країні. Ну давайте поліцію скасуємо. Я не розумію того анонімного відео без дійових осіб.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

І таке буває. цікаво, поліцію викликали?

14. manur

manur Well-Known Member

І не треба з того тішитися. Бо, в кінцевому результаті, ремонт тих авто - то, таки, наші з вами гроші.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ігоре, ви поставили + під цим фото. Що вам тут сподобалося? Я, наприклад, не бачу кайфу від того. Ви радієте, що майно, за яке ми з вами заплатили з податків, пішло коту під хвіст? Вам радісно від ДТП? Я чесно не розумію вашої радості.

16. ІгорМ

А я вам скажу прізвища винних у бєзпрєдєлі теперішньої поліції :)
    Це Порошенко і Аваков.

І не треба хвалити старих ментів - таких козлів ще треба пошукати.
    Але і нові поліцаї впевнено і неухильно повзуть до їхнього рівня, шо нє?

Якщо до цього випадку віднестися по нормальному, то тут суцільний кайф - ми бачимо, хто зупиняє водіїв і виписує їм штрафи ;). Самі їздити не вміють :)

А по-друге нема чого плакати за майном, за яке ми з вами заплатили з податків. Робиться дуже просто - винний у ДТП поліцай зі своєї кишені відновлює обидві машини. А поліцая ще крім того оштрафувати за порушення і забрати в нього права. Так буде нормально, шо нє? ;)

17. ІгорМ

А от поки за наші з вами гроші будуть ремонтувати машини, які розбили поліцаї - доти ми і будемо в лайні.
    Хай винуватий мент за свої ремонтує обидві машини

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А чому не показали третю машину? там позаду ще міцубіші чи мазда повинна бути яка й догнала копів.

Народ, ви тут тішитеся, шукаєте "ляпи" на відео та фото , зловтішаєтеся з НП ....
    Не без підстав, нажаль. Але що ви хотіли з тих копів які провчилися 2-3 міс.? Супер-пупер? Чи ви думали,що там не буде хамів, хабарників, кар"єристів? Лайно і там є. Тішить, що вони поступово викриваються . Прикро коли надходять новини про копів-негідників. Повірте, це дуже болісно.
    Там роботи ще ого-го. Але ж всім хочеться все і зразу.
    Чому всі гріхи перекладаєте на НП? Не все в наших силах, не вистачає повноважень .
    Найлегше тягати сумнівні відео і показувати які ж ми погані.
    А чому немає відео які показують позитивні моменти? Бо воно і нафіг нікому не здалося! То ж зовсім не цікаво. Інше діло коли коп "плаває" в теорії :))) Або вдягнув кайданки на якогось неадеквата.
    Так. Ремонтують.
    А ще купують другий комплект форми ну і т.д...не буду вдаватись в подробиці.

ПиСи. Нікому нічого доказувати тут не збираюся. Пуста трата часу. Особливо зважуючи на упередженість деяких дописувачів.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. ІгорМ

А така штука, як дотримання дистанції поліцаям не відома? ;)
    А не треба нічого доказувати, тут народ не нинішній :)
    Просто якщо поліцай являється охоронцем закону і порядку - то нехай в першу чергу сам дотримується закону і порядку, а вже потім вимагає цього від громадян.

І якщо поліцай порушує закон - то його треба наказувати по максимуму, аби знав ;)

А то їздити не вміють, стріляти не вміють, а вже хочуть гумою махати і хабарі брати ;)

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Справді...

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)