Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені одинаково, що поліція, що армія. Тому...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але чогось не пішов. Ніщо не заважало.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Статистику пролитої на сході крові нагадати? Багато там мусорів?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

для мене немає мусорів, для мене одинаково є - що поліція, що військові.

6. VasMT

..., що бариги, що чесні люди...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

тут одного чесного СБУ затримало... зам. начальника штабу АТО... ніби і не поліцай... інфу зливав для кацапів.... очевидно наші хлопці гинули через покидька...

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

такі люди є всюди і серед військових і серед поліцаїв і серед лікарів і серед поварів....

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"Мусорилі" тренуються до патріота Васьки на город стрибати.:))) Та все дарма, там такий досвід хвостом крутити, шо і така операція не поможе.

850 прыжков за две недели - гвардейцы проходят усиленную парашютную подготовку

Вторую неделю подряд на базе Александрийского аэродрома проходят учебные сборы по парашютно-десантной подготовке. Приняли участие в них офицеры главного управления Национальной гвардии, курсанты и офицеры Национальной академии, офицеры отрядов специального назначения и летный состав.

Всего в сборах приняли участие три офицера Главного управления Национальной гвардии, 48 курсантов и 6 офицеров Национальной академии, 15 военнослужащих отряда специального назначения «Омега», 17 бойцов отдельного отряда специального назначения центрального ОТО и 12 специалистов поисково-спасательной парашютно-десантной службы в / ч 2269.

Уже на следующей неделе участники сборов будут выполнять дневные и ночные десантирования беспарашютным способом с адаптером, десантирование на воду и десантирование с помощью спусковых устройств.

• Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Погодьтеся, хаяти когось, що хтось військовий,а не поліцай, або навпаки - це тупо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хто ж не погодиться. То шо писанина цього хронічно ображеного на помаранчевих - апріорі тупо, я зрозумів ще перший день на форумі.

• Тупо Тупо x 1
  12. VasMT

А мізки увімкнути слабО?
    Хто керує АТО? Правильно, СБУ. Звідси і ноги ростуть. Штаб АТО - збіговисько контриків і мусорів.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я думав, що в АТО воюють в основному військові (ви ще писало, що багато загинуло), а виявляється, поліція і СБУ.

14. VasMT

Воюють військові. Керують мусорилі.

15. manur

manur Well-Known Member

• Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

@manur Мушу зазначити що дії львівської поліції професійніші. А ось запорізькі собаки розумніші за львівських корів. Можу звичайно помилятись. Мовчання корови при допиті могло бути зумисною спробою уникнення відповідальності. Поліції би вартувало її заарештувати і допитати ретельніше.

• Смішно Смішно x 3
  17. VasMT

Сидить гламурний на лавці в парку і з дворовим собакою грає у шахи. Підходить ще один гламурний. Бачить таку картину і здивовано вигукує: - Нічо, колєга, в тебе собака розумний! На що "колєга" відповідає: - Та який там розумний... Три-два на мою користь.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тю, бойовий прапорщик навіть грати в шахи не вміє.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

В Червонограді на базарі карманнік працює практично легально, всі його знають, не здивуюсь якщо він і за місце платить...
    Ще і в наглу погрожує продавцям які покупців попереджають, в поліцію звичайно ніхто не жаліється, але невже вони самі не знають того що знає весь район?

20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

а де твій аватар? :)