Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А як в ролі бидла опинитесі ви? ;)

Во, тіпа як тотогово діда скрутили поліцї чисто випадково

View: https://youtu.be/drQRGmrSiic

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

каким образом? мило катаясь на своей 4ке со скоростью 120 км в час игнорирую погоню и предупр. выстрелы? оо шикарное видео, и этот пиздюк с ДК, который либо тупо пиздюк, либо его содержат бывшие мусора, да задерживают деда, за что ? а хз, несчастный дед спокойно плачет? хренс, дед орет и вырывается, довольно бойко, где там избили? я не увидел.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. ІгорМ

во як ви скоро дєда піздюком назвали і бувших мусорів причіпили :)
    а шо, поліцаї мают право просто так візати громадян ні за шо? тіпа ровер вкрав :)

4. artobstrel

не, в пиздюки я ДК контролера записал а не деда, вас же уличаю в злонамеренности, вы говорите "не винаватый дед, яжут ни за шо" - откуда вывод? вы говорите "коп- насильник" а с хераль он насильник если это нифига не похоже на изнасилование ? а про бывших мусоров я приплел так как эта прослойка активно пытается обгадить НП.

5. ІгорМ

При чому тут бувші мусори? вони є на роліку?

6. artobstrel

вы читали что я писал? я писал про пиздюка с ДК, это далеко не первый ролик с "разоблячением" и про то кто его крышует. а "невиновный просто дед" есть в ролике?

7. ІгорМ

а звідки ви знаєте, хто його кришує?

8. artobstrel

я делаю припущення исходя из направленности контента, не утверждаю, делаю припущення ...

9. ІгорМ

Ха, припущені :)
    а нашо тото припущені?
    Є картинка - поліцаї заковуют в кайданки якогось дєда. Дєд кричить, чоби викликали скору, шо він інвалід і шо йому тре випити таблетки.
    Нашо старого дєда брати в кайдани якшо навіть він вкрав тотой ровер?

10. artobstrel

а хз, нашо ви припускаете про "нЭвиновного деда", "насильника" ...
    нашо деда в кайданы? он вор, его задерживают, говорят ему - "дед ты спер велик - хенде хох" а он вместо протянутых рук - сопротивление, так че с ним делать? спер бы он мой велик я б ему еще б и ногу сломал, что б хромалось веселее, а что до ору, слышал я не однократно как при задержании жулики орут, и че там только не услышишь и про инвалид детства, и про воин ато, и про мать одиночку и т.д. ... украл - задержание, сопротивление - грубое задержание, все норм. молодцы.

• Подобається Подобається x 2
  11. ІгорМ

Ви великий фантазер :)
    Справа в тому, що дєд ровера не крав :)

12. artobstrel

разумеется ... у нас тоже полицаи ездят и одиноких дедов просто так прессуют - хобби такое, деды сцются по улицам ходить .... а звідки інфа що Рафік (дід) совсем не виноват?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

На ФБ десь гуляла стаття: Патріотів саджають в тюрми. Фото милої дівчини років до 25 в кайданах в залі суду....

Дізнався прізвище, загуглив... виявляється ето мілоє созданіє шарнуло з калаша двох міліціонерів...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

View: https://www.youtube.com/watch?v=9ByRzK7Qgac

В Одессе с погоней и стрельбой задержали патрульных полицейских, попавшихся на взяткеВ понедельник, 13 июня, в Одессе в районе дома №34 по улице Гайдара были задержан наряд патрульной полиции, который подозревают в получении взятки.
    Об этом на своей странице в Facebook сообщил Максим Магера

«По улице Гайдара,34 два автомобиля заблокировали авто патрульной полиции, в данный момент эксперт проводит обыск патрульной машины. Достали пачку денег», - написал Магера.
    В то же время Рада Мейер на своей странице в соцсети отметила, что задержание производили сотрудники Департамента внутренней безопасности и Управления внутренней безопасности в Одесской области ГУНП в Николаевской области.

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Днями, на зупинці патрульні підходили до курців, змушували загасити цигарки і роз'яснювали про закон.
    Ми підійшли й подякували хлопцям, бо ті курці зі своїм димом так набридли.
    А вчора зупинили і щось виписували модній білявці у мерседесі. На передньому сидінні виглядала маківка чотирирічного хлопчика.

16. Alias

Це точно. Вночі був виклик про п"яного,що бешкетував .Приїхали. П"янюще в дупу, почали вгамовувати(словами) ,воно кричить ,що афганець, атошник, що він воював за нас, а ми кАзли і він нас "порішає".Слова не допомгли, прийшлось пакувати і в кайданках доставити у відділення.
    А "сочуствовавшиє гражданє" дуже були незадоволені тим, що ми 15 хв. його умовляли йти спати , бо "ви нічого не вмієте, от старі менти вже б від***ли " , а коли надівали кайданки, то" с*ки, мусора і т.д"
    Так от і не зрозуміло ,що народу треба шишечки чи їхати?:mocking:

Про те відео з дідом читала на одеському форумі, що той дід ще той дід. Відео, то тільки вершина айсберга яку ДП любить показувати замовчуючи деякі ключові моменти.
    Так що не все так однозначно.

17. ІгорМ

А детальніше можна?

18. Alias

Я б дуже хотіла вам процитувати допис про той випадок, але не подужаю 400 сторінок теми ,щоб його знайти.
    На 200 мене вистачило, а більше...звиняйте:dntknw:

19. ІгорМ

А от скажіть - дєд ровер крав чи нє?

20. Alias

Одесити кажуть, що так.

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)