Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Які саме? По цілому Мангеттену поліцейські будки не стоять. Патрулі їздять. Деколи піші або кінні.

2. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Я щось не до кінця зрозумів.
    Якщо виграти суд проти копа, то чи не зобов'яже суд оплатити послуги адвоката винуватця?

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Так, але із приблизно 30 тис. дол. в цій справі більшість піде адвокату. Це насправді залежить. Якщо хтось може дозволити собі витратити на адвоката 10 - 100 тис. То все що він виграє його. Інакше потрібно домовлятись. Адвокат може брати %, або за працю і витрати, або навіть все із виграшу. В залежності від справи. Деколи виграші бувають у мільйонах доларів. Але у цьому конкретному випадку це десь в районі 30 тисяч доларів або менше. Адвокат може взяти таку справу через те що є відео. І поліцейському буде неможливо вибрехатись. Платити буде місто на яке працює поліція. Зі свого бюджету. Або візьме в борг.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ось тут добрий кейс.
    Явно виіграшний.
    Але поліція буде напевно спихати все на магазин і секюріті , а ці в свою чергу на назад на поліцію.

Але $125 тис. хтось заплатить.

View: https://youtu.be/B0ByALAQdyA

• Подобається Подобається x 1
  5. Patrick

Там голос і мова білого (caucasian)

• Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я не впевнений.

View: https://youtu.be/fNNYe-DPp-Y

Ось тут відео де темношкірого пиляють за те що він обійшов сміття. Будь-де в США в білих районах поза містами поліція чіпляється до негрів. Щоб вони там не ходили. Присяжні в таких містечках всі білі тому судитись із позитивним результатом там майже неможливо. Це окрема катеґорія порушень насправді. Навіть у Н.Й.М. поліція чіпляється до кольорових на вулиці. До білих ні.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А хіба це не правильно?

8. Patrick

В самому кінці 4:43 , 4:44, коли батько з сином ( він сказав - lets go son) вже пішли з місця.В кадр попадає кавалок білої руки.
    Звичайно , це може бути - світлошкірий чорний (wiger) , чи хтось з латінос чи east indian.
    Але думаю що білий.
    Там люди що стоять біля своєї хати на драйвею - чорні.
    Думаю то вся така трабелмакінг дільниця і капс чіпляються майже до всіх.

Я живу в кондомініумі в добрій (не супер-супер) ..., але в добрій дільниці.
    Кілька років назад в нашому підземному гаражі обікрали кілька машин - особи були зафіксовані на камеру/відео.
    Кондо борд подзвонив в поліцію , приїхали переписали бла ,бла і т.д.
    Потім за кілька днів були збори нашого будинку де був присутній поліцейський .Наш реквест був щоб тут чергувала (в районі) поліція.
    Він сказав що цього не буде , бо наш район не набирає "потрібної кількості" злочинів і тому місто патруль виділяти не буде.
    Це був один єдиний випадок і більше не було.

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Тяжко сказати. Може бути тінь. Або кольоровий.

На останньому відео є моменти коли суб'єкт виглядає білим. Але більшість показує темну шкіру. І одежа також "гопницька".

10. Patrick

Я розвернув на повний екран.Мій монітор 27"( IMac).І зупинив на цьому місці.
    Шкіра явно світла.Але за тим може стояти , це що я вище написав - латінос , east indian , wiger

Тут 100% згідний.

11. Patrick

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Америка шмамерика...Наша українська поліція ніколи не чіплчється на вулицях до негрів :mocking:

• Смішно Смішно x 1
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чего не скажеш про наших нігерів...

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

16. Patrick

Гордість Канади - iconic Canadian institution Royal Canadian Mounted Police (RCMP) _Канадська Королівська кінна поліція

View: https://youtu.be/z1T-dBi1FKE

View: https://youtu.be/Fnc_9eTtjPU

Я би дуже хотів начитися грати на pipes.Aле не маю музикального слуху і тому з цього нічого не вийде.
    @Ворон , Ви часом не вмієте грати на pipes?

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Тільки на відрах і нервах. Зате в мене є талант викликати гомеричний сміх коли я намагаюсь на чомусь зіграти. Ще на губній гармошці я можу щось зіграти. В мене добре відчуття ритму. Але мелодію я погано передаю. Музика це не моє. Я її тільки слухаю. Я до 16 жив при умовах коли квартира постійно прослуховувалась. Тому у мене є певне бажання уникати звуків. Говорити і писати я навчився (мається на увазі те що думаю а не формально) але спів і музика вимагають надто багато.

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

шел подросток песню пел, а тут коварный полицай взял и завалил пацана ... молодцы что отпустили, а статья "пацанячая" "пусть теперь оглядывается", даже есть коп перестарался то быдло должно получить урок.

• Подобається Подобається x 2
  20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага гвалтивнык, синяк на тыльной стороне кисти, - простите это как так надо руки держать? пробуйте, руки держат за запястье, синяк на внешней стороне бедра, пардон за подробности но если ноги насильно раздвигают синяки будут внутри, что до маленькой 13ти летней девочке, то бывают такие тринадцатилетние что 25ти кажутся моложе. собственно нарыл:
    совпадает с моей логикой.

а де твій аватар? :)