Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Теж мусорилики. Тільки не гламурні. :mocking:

• Тупо Тупо x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А при чому тут кошти? Хіба я десь говорив про кошти? о_О

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А хіба не ви бідкалися, що громадянам задорого обходиться навчання поліції?о_О

4. ІгорМ

Та нє, не навчання поліції, а її тупість. Так що хай вчиться (але не під час чергувань ;))

А задорого обходиться тому, вже дуже багато вбитих і покалічених НПП людей, шо нє?

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Аж скільки вбитих?
    А покалічених?

А уявіть якби те п"яне, обкурене покалічило чи вбило купу людей, а не дай Боже хтось з рідних чи знайомих? Коп був би правий , що пристрелив чи тоді теж жаліли б мажорчика? Все відносно. І в кожному випадку треба розбиратись. А ще кажуть, що не помиляється той, хто нічого не робить, шо нє (с) ?
    Звичайно, всі випадки потрібно розслідувати і наказувати винуватих. Ніхто ж не каже, що у НПП святі....всяких вистачає. Але й зневажати, насміхатися теж не варто.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

немає бути, але є. І є не лише в Україні.

7. VasMT

Поки недоношена мусорнЯ буде шастати вулицями озброєна до зубів, а офіцери Збройних Сил України не матимуть права вільного володіння та носіння вогнепальної зброї, то чи варто, чи не варто, вирішувати не Вам.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так хотів змін, що поїхав у США.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доношена охфіцерня хай перестане пити, ато дай пяному зброю...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. prius

prius Well-Known Member

Так поїхав,бо моя надія на зміни мені дорожче всього на світі обійшлось,і ви мені мою дитину не повернете

11. ІгорМ

Є якийсь допуск, скільки людей поліцейський може вбити і покалічити прото так, без вини і причини? ;)
    Та що ви все про п"яних та обкурених? :)

У чому вина пасажира з БМВ?
    У чому вина 58-річної жінки, яку патрульні збили в Києві?
    У чому вина 41-річної мешканки Києва, яку збили патрульні?
    У чому вина жінки, збитої патрульними в Одесі?
    У чому вина пішохода, збитого патрульними на Закарпатті?
    У чому винна дитина, на яку наїхав поліцейський у Кіровограді?
    У чому винна дівчина, на яку наїхав патрульний у Вінниці?
    і т.д. і т.п.

за знищені автомобілі (свої і громадян), за збиті електроопори і паркани я вже мовчу ;)

Ну а така "дрібниця", за яку так люблять штрафувати нові поліцаї - то вже анекдот про те, як НПП їздити не вміє :)

Ну і у скількох випадках провели розслідування і наказали винуватих? Ви можете це оголосити?
    Не треба святих, треба хоча би мінімально підготовлених спеців ;)
    Я, наприклад, не зневажаю і не насміхаюся. Просто роблю висновки із приведених фактів.
    Ейфорія пройшла, пора братися за роботу і нести відповідальність, шо нє? ;)

Останнє редагування: 29 тра 2016
  12. manur

manur Well-Known Member

Ваші пропозиції? Ліквідувати міліцію-поліцію? Дати їм лише стартові пістолети?

13. ІгорМ

А що то дасть?

14. manur

manur Well-Known Member

Я питав того, який їх на дух не переносить. От мені й цікаво, як він собі уявляє державу без "внутрішніх органів" )))

15. VasMT

Пропустити через навчання на військових полігонах та провести стажування в зоні бойових дій на протязі 45-ти діб. Хто залишиться, того в поліцію. Решту в наргосп...

16. manur

manur Well-Known Member

А то нічо, що багато хто з діючих співробітників у свій час на загальних підставах пройшов строкову військову службу? Причому, лише частина їх ту службу проходила у ВВ. А більшість таки у ЗСУ (чи й ЗС СРСР).

17. ІгорМ

Перепрошую :hi:

• Смішно Смішно x 1
  18. VasMT

Абсолютно нічо... Тактика змінилась, підхід, відбір, вимоги. Тим більше, для тих, хто був срочніком.
    Це перше. Друге, звідки така впевненість, що

19. manur

manur Well-Known Member

З власного досвіду)))))

Якщо дуже треба, то хоч зараз можу порахувати, скільки діючих де саме служило (станом на 2006-2009 роки, маю досі всі потрібні дані в компі.

20. manur

manur Well-Known Member

Якесь раціональне зерно в цій пропозиції є, звичайно. Але глобально воно вирішує небагато.

Кожного разу, коли в якомусь місті презентують нову патрульну поліцію, вказують, скільки саме з них мають досвід служби в АТО.

Але ж Вам вони ВСІ не подобаються. Навіть ті, які мають досвід АТО!!!

Пане Василю, ваше сприйняття поліції, нацгвардії, ОВС в цілому є дууууууже суб"єктивним. Їй-БО.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)