Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Цікаво, чому такий негатив на тих нещасних маршрутчиків? Та тож святі люди, цілими днями витримувати нарваних пасажирів, водити те розбите корито по тих розбитих дорогах, сварития з пенсіонерами, старатись і касу здати і собі шось викомбіновати, і за ремонт корита самі платять. Шансону послухати не дадуть, фотографії голих дівок їм заважають, і ше поліцію викликають, бо шофер по мобілці говорить...жах :mocking:

• Смішно Смішно x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Доречі, шо то у Львові за нова фішка шо шофер на передню сідушку нікого не впускає? Спеціально накидує туда якісь каністри, куфайки ітп щоб ніхто не сідав (вже в трьох маШрутках таке видів)

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора якраз їхала у маршрутці додому і хтось водієві зателефонував, так він як рявкнув у мобілку "Я ж казав не дзвонити коли за рульом!"...всі аж прокинулись:haha:)

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Певно жінка:))). А може впізнав в тобі шпіЙоно ?

• Подобається Подобається x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не люблю маршрутників, трамвайників і тролейбусників. Вони на бомжів-алкашів схожі і ненавидять пасажирів.

6. Alias

Ні. То хтось хто кому везли передачу тою маршруткою.

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

І яким громадським транспортом ви користуєтеся?

8. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Нова? У Харкові то стара фішка. Тільки в нас прохід до тих місць перекривають ланцюжком, або таким собі турнікетом. Це vip місця, для знайомих, або молодих стмпатичних дівчат.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Ага в нас теж бачила ,що закривають таким ланцюжком чи мотузкою.То для "своїх":rock: по блату))

10. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ну що, складається враження, вони вже не патрулюють.
    Тему можна переіменовувати.
    Вчора вночі (тобто сьогодні), десь пів до першої ночі, розбудила мене голосна новина, що "Банда из Ростова прибыла в Одессу", ну і що Мурка в них там.
    Новина прилетіла з гуртожитку, який напроти мого будинку, і супроводжувалась диким вереском і свистом.
    Послухавши ще пару новин типу Таганки, до речі, в гуртожитку живуть курсанти МЧС УКРАЇНИ, вирішив я взнати імена тих "спасителів" і викликав поліцію рівно о першій годині ночі, вказавши конкретну кімнату де це все відбувалося.
    Так от, ніхто на виклик не приїхав. Через пів години, тобто пів до другої "спасателі Малібу" вже були не в змозі комусь допомогти і полягали спати.
    Ліг і я.
    О другій годині ночі, коли я все-таки заснув, мені зателефонували (мабуть щоб потролити) поліцейські і запитали чи не заважають в даній хвилі мені спати ті на кого я поскаржився. Я їм чемно подякував і відповів, що в даний момент мені заважають вони, на що вони відповіли, що ЇМ ТІЛЬКИ ЩО ПОВІДОМИЛИ ПРО ПОРУШЕННЯ і вони не винуваті.
    ЗАНАВІС.

• Смішно Смішно x 1
  11. prius

prius Well-Known Member

Були мєнти,тепер будуть пєнти

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 1
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мусорилики...

Останнє редагування: 8 тра 2016
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. prius

prius Well-Known Member

Дійсно гламурний тупий мєнт

• Не подобається Не подобається x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

все пізнається в порінянні. Раніше були набагато гірші.

17. prius

prius Well-Known Member

Яка різниця ,зараз раніше,якщо взагалі не має бути таких в поліциї,без ніяких порівнянь

18. Alias

Ви хотіли змін? От маєте.
    Де взяти ось так зразу супер-пупер копів? Вони з нічого не можуть взятися.Чи може варіант зовсім без них має бути?
    Нові не винуваті в тому що їх навчали всього два місяці.
    Так, багато помилок, малувато знань, але ми вчимося...кожного дня,у свої вихідні, відпустках. Вчимо закони, кодекси, вчимося їзди,а не сидіти в кущах в засідці виглядаючи жирного "порушника", вчимося стріляти , займаємось благодійністю, здаємо кров пораненим, буваємо в школах і дитячих будинках і ще багато чого .
    @prius, відповідь не особисто Вам.
    Всім, хто крім обсирання (вибачаюсь) і ниття не бачить чи не хоче бачити позитиву. Хто замість допомогти ладен втоптати в болото.

Якщо щось, то я говорю саме про НПП, а не про перефарбованих ментів .

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ну і що? Хіба це якийсь подвиг?
    Кожна людина повинна якісно виконувати свої обов"язки.

Ви ще досі вчитеся їзди і стріляти. А чи не задорого це обходиться для громадян?
    Може поки ви вчитеся, то заборонити вам сідати за кермо і не видавати вам зброю на чергування?
    Вчіться у тирах і на курсах водіння ;)

20. Alias

А я й не кажу що це подвиг. Це наш спосіб життя.
    Для того, щоб якісно виконувати свої обов"язки весь час треба вдосконалюватися, розвиватися, хіба нє (с) ?
    А хто вам сказав, що це за ваші кошти? І до речі, тири, полігони були і раніше так само як і нормативи здавали, хіба нє ( с) ? Чому не задаєте питання у скільки обходяться народу депутати разом з презом , нацгвардія, мери та інш. ? Чи тільки до копів питання?
    Вас як послухати, то виходить,що треба було народитися з навичками стрільби і водіння я вже не говорю про знання законів:mocking:
    В тир ходимо, не переймайтеся. От тільки мені цікаво, чи ви б витрачали свої власні кошти на заняття в тирі, і на автоінструктора якщо один постріл в тирі коштує 30 грн ?

ПиСи .Ця розмова нагадує мені Дон Кіхота який боровся з вітряками.
    :)))

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)