Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де там хто говорить шо це науковці? Шо, в фізкультурному технікумі або інституті ім. Поплавського вже нема доцентів?

• Смішно Смішно x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

кажуть то з універу Франка)

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, юристи, все ясно. Таких доцентів, юристів-економістів, як гною.

4. Patrick

Patrick Well-Known Member

Тут також поліція під роздачу попадає деколи
    Але в їхньому уставі прописані всі /майже всі інструкції на різні випадки.
    Це звязано з їхньою страхівкою.Яка в випадку інвалідності поліцейского буде йому виплачувати 100% зарплату+бонуси і бенефіти.
    І тому який би крутий "Рембо-Котигорошко" поліцейский не був , що може положити 3х запросто, він в випадку навіть з такими вище згаданими "доцентами" повинен дотримуватися інструкції....авось він піде один і ця баба його ножиком порне.Звичайно він бабу ще зможе скрутити і вона своє дістане.Але страхова компанія буде під мікроскопом розглядати випадок - як його порнули і чому він був один і т.д. і т.п ....І в кінці не заплатить.
    Потім поліцейський найме адвоката , той буде судити адміністацію ....
    Трикутник- адміністpація поліції (яка не є в профспілці) - профспілка поліції - страхова компанія....вічна ділема.
    Найдорожчі страхівки в пожежників і в поліції.

5. Patrick

...наука в Львові вже на "пси зійшла".
    В неї на чолі написано що вона ДУРА.
    Вбрана абсолютно без смаку , тут курви так вбираються і то ті що не дуже вибагливі.
    А взагалі що можна сподіватися з держави де президентом був подвійно НЕ судимий ПРОФФЕСОР.

За СССР , коли я вчився то викладач був вбраний скромно , але по лиці було видно що це освідчена людина.

• Подобається Подобається x 1
  6. UNIA

UNIA Well-Known Member

Проблема одна и та же , что в Украине, что в РФ - рулят рагули. Рагули назначают рагулив на должности, рагули осуществляют надзорную функцию над другими рагулями.

События 2014г вселили надежду, что это изменится, сначала в Украине, потом в РФ.
    Но алчность это сделать не даёт. Принцип "если возьму не я, то возьмёт кто-то другой", рушит все надежды.

В связи с этим у меня есть один вопрос на который я не могу никак ни от кого получить ответ:

В Европе было не лучше, там жгли ведьм, выливали дерьмо из окна на улицу, а рабочие умирали от проф.заболеваний тысячами на заводах в адских условиях. В Америке так же.

Как они смогли это изменить? Когда произошёл этот перелом? И что послужило причиной?

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Patrick, скоріш за все профемори в "потЄртИх в нЄкторИх мЄстах" костюмах залишились і досі, точно сказати вам не можу бо обертаюсь зовсім в іншому товаристві :mocking:, але ці проблеми явно не тепер почались, ще при сесері за здавання сесії хабарі брали, при чому свиньми :))), і таксу знали всі, де і яку частину свині за який придмет треба занести :mocking:.

• Смішно Смішно x 1
  8. Patrick

За еСССРу можна було полагодити щось , але вже не аж так як тепер (я абсолютно не є прихильник Совка , я з відтам поїхав).
    Можна було "затерти" пропуски занять.За кілька пляшок коньяку поставити залік з практичних робіт.Щось дрібне....
    На екзамені коли знання були на "3" можна було підтягнути на "4" , щоб діставати тих 30 чи 40 руб.стипендії.
    Але ніхто не міг виписати диплом чи дати наукову ступінь коли "випускник" не знав де знаходиться ВУЗ в якому він "вчився".

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чого ви так? Норкова шуба, кеди.... багатий словниковий запас....

• Смішно Смішно x 2
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та виливати виливали. Але виливали все-таки з Версаля крім всього іншого. І аристократія була аристократією в прямому значенні.
    В них перелому ніякого не було, це в нас пропущені гігантські етапи.

11. UNIA

UNIA Well-Known Member

Так как же они от ужасов дикого индустриального общества и мракобесия пришли к нынешнему положению дел? Что послужило причиной?
    Что, там рогулив не было? Да было, и лизать радий на заводах принуждали и травиться серой и прочие "прелести" и беззаконие, коррупция так же процветали.

Но как-то же их общество стало другим, не смотря на желание многих оставить всё по прежнему?!

Вот как это им удалось?

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну як, методом прогресу. Багаті зрозуміли що якщо бідні не будуть бідними, то і їм буде безпечніше. А наші ще не зрозуміли.

13. UNIA

UNIA Well-Known Member

Вряд ли. Была бы возможность ,они бы и там бедным продавали воздух с неба. У них просто нет такой возможности.
    А вот как так вышло, что они перестали иметь возможность контролировать ситуацию взятками и прочим - в этом и вопрос?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мало революцій хіба було.

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

“Нова Свєта”: стало відомо хто вона така “доцент ЛНУ” на Porshe, яка погрожувала поліції (відео) "Нова Свєта": стало відомо хто вона така "доцент ЛНУ" на Porshe, яка погрожувала поліції (відео)

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Patrick

Жінки такого гатунку , якого вона себе представляє так не одягаються.
    Вони носять дорогий , но не крикливий одяг.Не шуби - а кашемірові пальта по ціні шуб.
    Чорні шуби ще носять бабушки ровесниці і шанувальники Елізабет Тейлор.Бо вона теж колись ходила в шубі.Але це було 30 років тому.
    А кольрові шуби - дешеві курви і трансвестити..
    Як Хуліган запостив це відео , то спочатку кілька секунд я подумав щo це трансвест на екрані.
    От думаю який "прогрес демократії" в Львові :mocking:, якраз коли були ці суботні події

Останнє редагування: 22 бер 2016
    • Смішно Смішно x 2
  17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хто?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Водії маршруток!!!