Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. Sialla

Sialla миється в бані

Та ні, то вже розбазарювання державних коштів.:D

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Жінки дуже часто розкидаються звинуваченнями в насиллі, хто зна що там насправді було...

3. Sialla

Sialla миється в бані

Ніхто їх у всьому не звинувачує, просто, напевно, повинен пройти час, перш ніж нова поліція себе зарекомендує як надійна і така, що дійсно здатна допомогти рядовому громадянину.

4. Sialla

Sialla миється в бані

@Hyligan Так, і таке буває, достатньо згадати інцидент із якоюсь російською школяркою, не пам'ятаю імені, на жаль.. Так її і на шоу запрошували, і інтерв'ю брали, а виявилося, що вона сама хлопця спокусила.

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А шо хочете?

6. ІгорМ

Патрульному повідомили про підозру у вбивстві пасажира BMW

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

прокуратура захищає старий режим.

• Тупо Тупо x 1
  8. ІгорМ

Ви відео бачили, там де Олійник стріляє вже по зупиненій БМВ?
    Для чого було стріляти по зупиненій машині?

Виглядає, що поліцай винен, шо нє?

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

В нас по районі вже легенди розказують, як поліцаї їздять в ночі па селах і мигалками моргають...:)))

• Смішно Смішно x 1
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не все то золото, що блищить.
    Вкотре пересвідчуюсь, що навіть гламурна поліція не являється тим, за кого себе вдає.

Ігор Луценко
    Народний депутат України, член комітету з питань запобігання і протидії корупції
    Патрульний, що застрілив пасажира БМВ – саджав ''Автомайдан''
    20 лютого 2016, 10:06
    Версія для друку Коментарі 190
    Виявляється, що патрульний поліції Олійник, котрий застрілив 17-річного пасажира злощасного БМВ, був раніше саме тим слідчим Оболонського райвідділку міліції, що сфальсифікував кримінальне провадження, незаконно затримав і відправив до СІЗО активістів Автомайдану, побитих Беркутом у Кріпосному провулку 23 січня 2014 року.

На пропозицію колеги Мустафи Наєма я особисто як депутат збирався брати поліцейського на поруки – оновлення органів правопорядку, як-не-як, є для мене глибоким особистим пріоритетом, і мені зрозуміло, що треба захищати нове від старого. Учора, після судового рішення про арешт поліцейського Олійника, я вирішив ретельніше вивчити справу, щоб розуміти, як треба діяти в апеляційному суді.

Ігор Луценко: Патрульний, що застрілив пасажира БМВ – саджав ''Автомайдан''

Вкладення:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я бачив, як БМВ пару раз то зупинялося, то знову втікало. А ще бачив море статей, зразу після інциденту на кшалт "поліцейскій Кієва убіл ребенка 17 лєт." Хтось від самого початку намагається очорнити нову поліцію і проплачує чорний піар. Я думаю, що ті самі сили впливають на суд. При тому, я добре розумію, що стара міліція не гналася б за БМВ. Ну а якщо б збили пішоходів, то просто б сказали: так сі стало.

12. ІгорМ

А во дивіться, як я мислю. Без емоцій і всяких "якщо б"
    Ви бачили момент - БМВ зупиняється, поліцейський підходить до нього з правого боку і стріляє в праву дверку і в праве дверне скло. При цьому він знав, що в машині є пасажири, що вони не відкривали вогонь у відповідь.

Він не стріляв ні у повітря, ні в колесо, а розстрілював праве пасажирське місце. На фотках також видно лобове скло - в ньому діри навпроти правого переднього місця.

Як по мені, то "обдолбаному" водієві треба нарахувати за гріхи 15 років тюрми, а Олійнику дати 15 років тюрми за зумисне вбивство.
    Решті поліцейських дати лички і премії.
    Для всіх поліцейських провести практичні заняття зі стрільби по колесах по рухомій машині.

Нормально, шо нє? ;)

• Інформативно Інформативно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

може ітак, я вже замучився з тим БМВ, якщо чесно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а пяного водія, який не мав прав взагалі їздити - відпустили, хоча він корінь зла.

15. ІгорМ

От така наша держава. Поки що.

16. Patrick

Patrick Well-Known Member

...така і залишиться поки будете співати сумні пісні і не зявиться здорове самолюбство

• Подобається Подобається x 2
  17. ІгорМ

До речі, хто що знає про того водія? Кажуть, що він синок якоїсь шишки, а даних нема... :scratch_one-s_head:

18. VasMT

Ніяк відмазати не вдається? Мусор є мусор ,хоч назви його поліцаєм чи нацгадом.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

про водія не скажу, але десь писало, що серед тих, хто був в машині, є родич Медіедчука, внук Шокіна... але невідомо фейк то, чи ні.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. VasMT

Алексей Кучеренко.

Общество зависло над вердиктом полиции, "Казнить нельзя помиловать",и кому-то прийдется ставить запятую в известном вердикте.

Алексей КучеренкоПодписаться
    18 февраля в 20:43 ·
    О "полиции".
    Мне неприятно об этом писать.
    Но мне еще более неприятно носить в себе злость, грозящую перейти в ненависть.
    Моя оценка трагедии с застреленным "мажором из Боярки", учеником техникума из бедной семьи, была однозначной и категоричной - зарвавшиеся идиоты в погонах, которых мы с вами вооружили и дали огромные полномочия, реальная опасность реальной реформе.
    Итак.
    Вчера утром я нарушил правила. Да, я сам за рулем и в определенной ситуации незначительно нарушил ПДД. После появления патрульной машины с громкими мигалками я немедленно остановился и приготовился к штрафу.
    Я не размахивал корочками - у меня их нет.
    Я не спорил, ввиду бесполезности.
    Я просто хотел заплатить штраф, извиниться и ехать дальше по делам.
    Но!!!!
    Для того, чтобы продемонстрировать мне мое "место", мне предложили показать, что находится у меня в: бардачке, подлокотнике, портфеле, рюкзаке с потными вещами после тренировки, кульке с детскими вещами и тд.
    Мне через месяц 55, у меня белый цвет волос, у меня четверо сыновей, я пытаюсь сделать что-то полезное для этой страны и ее людей.
    Я с интересом смотрел на "мощный" патруль из трех человек, который копался в моем белье.
    Я успел их распроосить -- кем они были еще полгода назад. Старший - военнослужащим, средний - фельдшером скорой помощи, невзрачная девушка не ответила, сказав, что это гос тайна.
    Все бы ничего, но когда через тридцать минут они попросили меня показать им номер двигателя, я окончательно понял, что они идиоты с пистолетами.
    Так получилось, что я не очень хорошо знаю, как открывается капот - каюсь, министерское прошлое. Совместными усилими мы его открыли, но после вопроса про номер двигателя на меня просто напал истерический хохот. Через пять минут я понял, что и они не имеют понятия, как его искать.

Очень прошу понять меня правильно!
    Я за порядок на дорогах, я ненавижу мажоров на "кубиках" и боюсь дурочек с сигареткой и мобильником за рулем. Я двумя руками за реальную реформу полиции!!!!
    Но нет ничего страшнее закомплексованного идиота с погонами, пистолетом и неограниченными полномочиями!

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)