Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

є, однакімнатна в Корабельном, на объездной, за пожаркой, у стадії "вялотЯкущего" ремонта, правда там какой то пузатый дядька обтирается, уж не знаю плюс это или минус )

• Смішно Смішно x 1
  3. artobstrel

и правильно делаешь - обычный говновброс ...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нє с дядьком я не хочу:nea:
    мені б десь з нормальною транспортною розв"язкою та в сучасному будинку.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ви самі їздите за кермом?

6. artobstrel

ну и ладно, не очень то и нужно было и вообще я набиделся )))))))))))))

• Смішно Смішно x 1
  7. Alias

Так. Звичайно.
    Але не завжди. Коли нас в машині троє то хлопці самі їздять...до мене черга не доходить :)))

• Подобається Подобається x 3
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Alias як служба? Як враження?

9. Alias

Служба нормально :) Важко але цікаво.
    Враження...ну які можуть бути враження? Просто робота...Інколи у вирішення того чи іншого питання не вистачає повноважень.
    Загалом враження позитивні, розчарування немає.:) А ще в нас немає планів як було раніше.

• Зе бест! Зе бест! x 4
    • Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось за такими людьми майбутнє України.

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  11. Alias

Смертельная погоня в Киеве: адвокаты "мажоров на BMW" оказались связаны с "ДНР" и кумом Путина - блогер
    15 февраля 2016, 17:42. [​IMG]
    Один из адвокатов участников кровавой погони в Киеве, во время которой погиб 17-летний парень, Тарас Ламах является адвокатом террориста Павла Губарева, а его коллега Анатолий Башловка – связан с движением "Украинский Выбор", которое возглавляет кум президента России Владимира Путина Виктор Медведчук.
    Об этом на своей странице написал общественный деятель, блогер Александр Равчев."Знаете, кто будут адвокатами "мажоров на БМВ"? Тарас Ламах и Анатолий Башловка. Ламах – это адвокат Павла Губарева. Да, именно того вожака террористов Павла Губарева. Башловка – адвокат "Украинского выбора", да, именно "УВ" кума Путина - Виктора Медведчука", – подчеркнул он.

Равчев также напомнил, что Ламах руководил "титушками", которые блокировали съезд адвокатов на совете юстиции в Киеве в апреле 2015 года.

Напомним, что о связи Ламаха с Губаревым сообщал народный депутат "Радикальной партии" Андрей Лозовой.В свою очередь, Анатолий Башловка во время выборов в Верховную Раду в 2014 году возглавлял список партии "Громадянський рух України", в первой пятерке которого также находился журналист Жан Новосельцев, которого подозревают в связях с экс-главой МВД времен президентства Виктора Януковича Виталием Захарченко.Также отметим, что комментарии Башловки в свое времяпубликовались на сайте "Украинского выбора".

Как сообщалось, кровавая погоня произошла в ночь на 7 февраля. Днем 7 февраля после ЧП руководитель киевской полиции Юрий Зозуля заявил, что стреляли по колесам, а затем комментарий дала и Хатия Деканоидзе, оценив действия патрульных, застреливших 17-летнего парня. Глава МВД Арсен Аваков, в свою очередь, назвалглавную ошибку полиции во время погони.

ПиСи.Ще вчора хотіла написати про того адвоката але забула його прізвище:blush:

• Інформативно Інформативно x 4
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чомусь сьогодні подумалось що замість зачуханого голови стльради нам би здалось щось типу американського шерифа, з законом, дробовиком, і довірою громади. Бо наразі навіть з сміттям по ровах нема кому розібратись.

• Подобається Подобається x 1
  13. artobstrel

"крысы мутанты в стенах кремля, подросток повесился из-за рубля..." ВИА Ленинград ....

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це мер.
    Шериф це голова поліції. Виборний. Може набирати помічників-депутатів.
    Ще суддя і вже повна влада.
    В США колись збудували дорогу із Каліфорнії через пустелі.
    Мій знайомий по ній їхав і перевищував швидкість. Пустеля, нікого довкола. Раптом вигулькнув шериф і його заарештував. Відвіз до цюпи у містечку яке складалось із трьох хат. Судді, мера і шерифа. Містечко жило із штрафів на дорогах. Засудили його. Заплатив він і на щастя мав готівку. Це було в ті часи коли карточки були не розповсюджені. Хоча чеки тоді брали охочіше. І поїхав. Не заплатив би якийсь час би сидів у цюпі.
    Для цивілізованого поселення потрібно тільки три будинки і три посади. Все інше не обов’язкове. )

• Смішно Смішно x 1
  15. Patrick

Patrick Well-Known Member

В Канаді ,в Альберті sheriff(s) це ще ціла служба , яка роздає тікети на дорогах , перевозить арештованих/засуджених , а також веде охорону державних будинків - таких наприклад яk провінційний Парламент , або суд.
    Щось як провінційна поліція , або в Америці як state troopers.

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Аліас, Артеме, так і не зрозуміла, що той пузатий дядько - то Ви. :))):mocking: Чи то я неправильно зрозуміла? :)

• Смішно Смішно x 3
  17. artobstrel

:give_rose: вот именно ) с этими айфонными поколениями не возможно просто )))) воот в наше время .. )))))

• Смішно Смішно x 1
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я от собі подумав, а якщо "участкового" попробувати "напрягти" стихійними смітниками, вийде шось з того?
    З точки зору закону тож правопорушення, хіба нє?

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Крім того "розкрити злочин" шо пальця обісцяти :mocking:, по кожній купці видно хто насрав, десь памперси, десь італійські кУнзерви, десь ізраільську кУльочки, а є навіть такі дебіли шо скошену траву в рів при дорозі вивозять...:dntknw:

20. UNIA

UNIA Well-Known Member

Да... и рыба была ого-го! Без трусов в воду не зайдёшь! :)

• Смішно Смішно x 3
а де твій аватар? :)