Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

и чего это изменит? то что в параллели будет старое мусарье тянутся? что до "не самых лучших" - а где они эти лучшие? мы уже видели в мусарне и в войсках - профи, которые довели до уровня глубокого жэ шо мусарню шо войска, уж лучше "не самых", чем таких "самых"

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Во дает!
    upload_2016-2-13_11-49-37.png

upload_2016-2-13_11-51-14.png

3. artobstrel

та не, то тупьож ))) случайное нажатие, я б и не заметил )))

4. VasMT

Поаккуратней надо... ;)

5. VasMT

Случайно наткнулся, -
    upload_2016-2-13_12-13-32.png

6. artobstrel

та не, я о другом, я об организации, а всему остальным альтернативы есть.

7. VasMT

Мне, по большому счету, пофигу. Лишь бы понтов и мусоров поменьше.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я також. Але ж треба якось зганьбити що би не робилося!

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. artobstrel

ну как по мне новокопы понты борзые пока не демонстрировали ...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. artobstrel

э лише один адекватний спосіб сприйняття - критичний, так нова поліція - це добре, але це не визначає що вони уті-путі як няшно порушують ПДР, б'ють імпортні корита, та шамаляють по чому зря ... це все требо прискипливо роздівлятися та давати пшездюлів, а не "ну розбили ну і що, ось старі менті взагалі - тидараси"

11. VasMT

Для початку вивчіть розділові знаки.
    Арт написав наступне
    де головною думкою було
    Ви ж, яскравий представник барижної касти, та яскравий послідовник та поціновувач брехливо-шахрайської влади, як завжди шахраюєте, вириваєте слова з контексту та брешете.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я користуюсь тим, що ваша правдива влада сидить у Ростові, накивавши пятами.:)))

• Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден. Це добре, але до ідеалу ще далеко.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо ти з Аліас не зустрічався.:haha: шютка

15. artobstrel

після твоєї реклами ...(наручники тощо) - я її сам шукаю, ось хочеться іноді на старість здорового, яскравого збочення ))))))))))

• Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. VasMT

Повернемось до наших баранів.
    Так от, на гламурних машинках катаються рядові поліцаї. А всі УМВС, райвідділи, всі служби і відділи вщент забиті старими мусорами (знаю, що кажу). І відносно чесними, і тими, на яких нема де клеймо ставити.
    Так от, серед гламурних є, і їх не мало, готових мусорів. Питання: чи в загальному мусорському болоті проросте нова поліція, чи заразиться мусорізмом? Можемо робити ставки.

17. artobstrel

вот в сентябре, вставили мою хату злодеи, сперли всякого имущества тыщ на 20 (катушки, фотик, дрЭл, элкнигу, и т.д.) вызвал я группу, приехали все туда-суда, оформили. пару раз звонил - сказали "сидим в засаде денно/нощно" ... в январе я возьми да напиши им письмецо "а как там мое дело и согласно статьи такой-то уведомьте меня о ходе продвижения в установленные сроки" - на письмецо в Райотделе возложили, ответа я не дождался, поймал знакомого мента, спросил - ну че там?, он пробил - "дело закрыли....." ... тю ... впечатавшись такой юридической смелостью, написал я эпос на урядову линию, с описанием явления и моими мыслями на сей счет ... завтра истекает срок, в понедельник жду ответа, не дождусь - повторно урядова линия и заява в прокуратуру ... так что даже чистые руки на "дерьмодемоне" (Догма) особой пользы не принесут ...

• Смішно Смішно x 1
  18. VasMT

Веселі хабарники: як нова поліція гроші вимагає
    Вчора в 23:11
    Цікаву схему вимагання грошей із водіїв придумали у Миколаєві.
    Поліцейські не беруть на лапу, нє! Вони пропонують водієві-порушнику купити для них каву у найближчому кіоску.
    Той охоче іде по каву, а далі...

Розповідає на Фейсбук учасник АТО, а нині волонтер Артемій Щогла :

— ВНИМАНИЕ ВСЕМ ВОДИТЕЛЯМ !!!
    Подвозил меня вчера случайный таксист и рассказал весьма ЗАНИМАТЕЛЬНУЮ ИСТОРИЮ. Оказывается, "старой школы" ГАИшники, перелезшие, как голодная вошь, в новую патрульную полицию (с легкой руки "порешалок"...), придумали НОВУЮ СХЕМУ вымогательства взяток с водителей.

"Поймав" водителя на мелком (или среднем) нарушении (а скорее всего, "нарушение" выдумав), они говорят:
    — Ну ладно, мы вас предупреждаем, чтоб вы больше не нарушали, а мы вас отпустим, ОК? За это купите нам (наряду полиции) просто пару стаканчиков кофе в ближайшем киоске, ОК?

И указывают рядом киоск.

Благодарный водитель, довольный, что всё обошлось, с радостью за успехи реформы новой полиции, на виду у патруля идёт покупать кофе. Продавец готовит 2 кофе и объявляет водителю:
    — Вот ВАШЕ кофе. Оно стоит 450 грн.

Ошарашеный водитель платит за кофе, и уже тут до него доходит, что это новый вид взятки...
    Такая практика замечена дня 4 назад в Николаеве, в районе Соляные...

19. prius

prius Well-Known Member

Можна фольшивими гривнями заплатити,і трутеи тваринам в каву всипати

• Смішно Смішно x 2
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На ФБ вже кілька днів іде істерика про поліцію. Правильно чи неправильно застрелили. Таке враження що в Україні тихий рай і людям справді немає чим зайнятись. Все це настільки незначна подія насправді.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
а де твій аватар? :)