Поліція. Вони вже патрулюють - Ваші враження ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2015.

1. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

регулярно бачу їх на окраїнах мого "спальника" - заїзжають в самі самі нетрі мого "спальника" туди де не ступає нога людини після 21:00 :) - молодці ! ранніше коли я викликав колишніх то вони пів години їхали по виклику , а ці і так напевно раз на пів години зявляються - викликати не треба :)
    *спальник- район міста

• Подобається Подобається x 6
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Єдине, чого боюся, що наш народ, замість радіти хоч такій реформі у міліції, намагається перевиховати нових поліцейських у совєцку міліцію. Ну свербить і все. То не так під'їхали, то не так сказали... От як би хоч раз хряснув кому резиною по одному місці, може б народ і заповажав нову поліцію.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Щось таке і відбувається. :sad:

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так а вони що, дівчатка не винні? Мають мати якусь стійкість, імунітет ...А те що за неправильну парковку і тп клюють їх то це дуже добре, будуть в тонусі...

• Оптимістично Оптимістично x 1
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в смислі правильно паркуватисі?

• Подобається Подобається x 1
  6. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Я пессимист, да. Как можно иметь полностью продажную прогнившую власть и честную фильдеперсовую полицию? Такэ не бува, хлопчики.

7. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

А, нет, стоп! Я не пессимист! Просто я трезвый))) Ну, тойсть, адекватный. Ну, то есть, умный... Ну, вы поняли.

• Смішно Смішно x 1
  8. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

А, кстати, тут ещё можно вспомнить цитатку из Библии, если кто почитывает, про новое вино и старые мЕхи...

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нові гламурні мусарики... :)))

• Тупо Тупо x 1
  10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Адвокат водія BMW: Патрульні стріляли на ураження людей

От така петрушка.
    Зара поліцаї спишуть гори паперу, зіпсують собі купу нервів і ще не знати чим це закінчиться.

А у майбутньому в подібних випадках кожний поліцейський кілька разів подумає, чи варта гнатися за якимось п"яним, тим більше - відкривати вогонь. Плюнуть на це діло і будуть тільки штрафувати за неправильну парковку.
    Шо нє?

• Подобається Подобається x 2
  11. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Це надто небезпечно! А якщо когось оштрафованого вхопить якийсь приступ саме через це? Зрада! Штрафувати теж не можна! Підійти, дати цукорочка, погладити по голівці... Треба адвоката запитати, чи мають право поліцейські "Но-но!" сказати, чи то може бути надто небезпечним?

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чет я не пойму, на копах камер как в общем зале приватбанка, думаю будет видео будет ясно .. а в целом все понятно, когда быдло поняло что в него стреляют - быдло встало, до того быдло не понимало ... по моему чудесный рецепт общением с быдлом ...

13. artobstrel

ну так и должно быть, надо тыщу раз подумать перед тем как вести огонь ...

14. VasMT

Надо этих мусоров эдак с полгодика-годик по тирам поводить, пару тыщ патронов выстрелить, а потом позволять применять оружие на поражение по движущимся целям в общественных местах, а не после краткого курса огневой подготовки в продолжительностью в пачку патронов.
    Ведь по большому счету застрелен не водитель, который непосредственно нарушал, а пассажир автомобиля.

15. artobstrel

хернясс, если посчитать часы на огневую подготовку в школе милиции за три года и у этих за три месяца я думаю будет одно и тоже, а тут повторюсь - стреляли? - стреляли, попали? - попали - зачет. в посторонних попали? - нет ... тут условия затрудненные, на ходу и в силуэт машины попасть уже хорошо ... а пассажира не коп убил а водитель ...

нет скопления - шмаляй.

16. VasMT

Страшно-с...
    Глядишь, и сам случайно попадешь под роздачу...

17. VasMT

Не растолмачите словосочетание "посторонние лица."?

18. artobstrel

а тут палка о трех концах, а тут палка о трех концах или автобыдло переедет или полиционер застрелит ...

ну уж точно не лицо сидящее в машинке ...

• Подобається Подобається x 3
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

так, Васильку, тепер їх нахрапом не візьмеш... тре буде чемно ЛЕВЕ у касу сплачувати, навіть офіцеру! Тремтіть!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Оля

Оля Старожилка форуму

Кому що, а стрийському баризі, аби знайти кістку в молоці! :))) А якщо нема обочини на дорозі, то де має поліцейська машина припаркуватися? В Америці поліцай не має права припаркуватися, щоби заважати руху, якщо то не аварія. Чи паркування посеред дороги, як корова - нормально? І взагалі: є щось таке для вас, що змінилося на краще? Чому ви раді і що є позитивне? Чи приховане виття за Зеком під правлінням його патрона Пуйла в Україні заткнуло вам совість,очі і вуха? Хоча нащо я питаю? І так все ясно.....

• Подобається Подобається x 5
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)