Так сумно, що й не описати То коли перестанете бути голослівним і позбудетесь русизмів/суржику у власних дописах, щоб відповідати власним же заявам? Чи скалку в чужому оці краще видно?
Таке можна заявити Мікі. Мені - тільки якшо з усіх сил хочеться придертися. Пристала як банний листок, чисто міні-ОнКноун.
З якого це переляку у Львові має бути чиста українська? Він що, заселений дикторами держтелерадіо? В кожному регіоні свої відтінки мови і це прекрасно. Де ви почуєте чисту українську? Є таке місце на планеті? з мобільного через tapatalk
До чого тут з "усіх сил" і "придертися"? Ви ж самі заявили, що суржик у Вас не проскакує - ніхто не тягнув за язик чи то за пальці і не змушував Вас цього писати
Суржик всюди різний, на вінниччині Сірожи, і ходять там до магазіну, в сумах він ще більше русифікований, і навряд чи бабця з села колись почне розмовляти українською літературною мовою
Яка літературна мова? Шо це таке взагалі? Я не знаю шо це таке. Просто не балакайте як Сердючка - цього буде достатньо.
Можна , якщо мої знаки оклику когось ображають. Але тоді приберіть орфографічні помилки в своїх дописах. І якщо Ви наполягаєте , тоді поясніть громаді до чого саме Сердючка в цій темі !
З 18 червня в деяких нічних поїздах (Київ-Маріупіль, Київ-Ужгород, Київ-Ів-Франківськ) буде повноцінне харчування. Ланч-бокси по 95 та 118грн.