Поїздка до Польші на автобусі?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Pavlo, 1 лис 2007.

1. Pavlo

Pavlo Member

Відповідь: Поїздка до Польші на автобусі?

Пані та Панове дякую за купу порад але на жаль бачу що з моїх планів зекономити гроші нічого не вийде ( не думаю що батьки будуть тішитися шо з Україні ні чорта не привіз ).

А схему польотів я вже тривалий час планую, повірте мені вже все перепробував. Почав з Нью Йорка потім є 3 авіалінії що дешево можна до Європи. На одній до Дубліна на другій до Лондон (Гатвік) і третій Лондон (Хітроу). Кароче кажучи на першій треба чекати на літак приблизно 10 годин до Жешува, це лоу костер отже тільки 20 кіля ваги, не підходить. Другий до Гатвік, там на лоу костер до Кракова, на поїзд, ну кароче кажучи зекономлю так 100 доларів, отже не варта. Третій до Хітроу, дешево, потім до Варшави на Льот (теж дешево). Тобто з Нью Йорку до Варшави не включаючиявтобус туда назад до Львова, поїздка обходиться в 755 доларів, дуже вигідно.

Ну і головна проблема то їхати назад. Туда то без проблем, без затримок, нічого не легального не везу, пару годин і Львів. Назад проблеми 1) Автобус може запізнитися, (рейс з Варшави до Лондона в 8:00) отже запізнюсь на цей, прощайї Лондонський трансфер. 2) Не можу нічого везти, наші люди просто знищили цілу систему перевозок, скоро Поляки взагалі будуть їм в задницю дивитися чи не ховають горілку.

Отже ситуація кепська, прийдеться або на Аеросвіт, або просити батьків жеби ніц не брати і молитися шо автобус не спізнеться, що є дуже великий ризик. Тобто скоріше за все Аеросвіт. :sad:

2. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

Павло, можна летіти до Франкфурта/Відня і звідти до Львова, подивись на цей варіант.

www.expedia.co.uk

3. Pavlo

Pavlo Member

Аеросвітом дешевше.

4. Pavlo

Pavlo Member

Панове, новий маршрут придумав. Скажіть будь ласка, якщо хтось має досвід: Хочу зі Львова до Кракова доїхати. Автобус відправляється в 19:50, пише що в Кракові вже в 4:50. Наскільки це реально?

http://forum.bus.com.ua/cgi-pl/bus-order.pl?b=460100&r=7016&lng=0

Рік тому їздив на ватру в Польщі через Шегині, то в автобусі чекали десь 3 години. Боюсь знову таке повторити. Скажіть будь ласка чи дуже завантаженна ця митниця? І чи встигає автобус на 4:50? Буду дуже вдячний на будь які дописи! :)

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я б на Вашому місці не розраховувала на митницю.. Останнім часом то поляки страйкують, то наші..

6. Pavlo

Pavlo Member

Ну та ясно. Але тоді як добратися? Мені лише тепер проблема назад добиратися. Головне знати наскільки точно автобусь приїжає до Кракова. Навіть якщо до Кракова прибуде на 6:00 то це ще нормально...поможіть панове :/

а де твій аватар? :)