Зараз - всюди. Різдвяні знижки. Я був в суботу в м. Замость. Магазин ССС. Знижки на все взуття і сумки 30%. Інший аналогічний магазин: все взуття і всі сумки по 69 злотих, незплежно від попередньої ціни, а це близько 400 грн. при нинішньому курсі злотого. Якщо вам тре відтягнутися по повному, то Краків, на аутлет.(100 магазинів).
Хоча з теперішнім курсом злотого задумуєшся чи варто перти так далеко,якщо можна купити за таку саму ціну у нас)Скоро поляки до нас будуть їздити на закупи
Так і є. Хіба ви не помітили кіко машин з пол. номерами зараз по Львову товчуться? Адже, на скільки подорохчали товари там для нас, настільки подешевшали для них.
Ну номера це ще не показник,бо то і наші катаються на польських номерах.Покупляли собі в Поляків бібішки і гоняться
ой ви знаєте наразі вже їх немає,зняли з виробництва ---------- Додано в 10:11 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ---------- Я б теж не відмовилась
Та я просто дуже довірчива людина.Вірю всім,але потім відфільтровую інформацію,бо надто багато брехні.