поговорим за Украину?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем MAXHOBE, 12 тра 2011.

1. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Иногда создается впечатление, что ты пишешь в нетрезвом состоянии

2. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

– Чи відомо Вам, скільки закарпатців уже забажало стати громадянами Угорщини?
    – На жаль, точної цифри не пам'ятаю. Десь близько 5-7 тисяч. Але були свята і консульство лишень розпочало свою роботу. Наскільки мені відомо, вже кожні півгодини призначається дата для чергового бажаючого (отримати громадянство Угорщини. – Авт.). Це "перші пташки", які полетять. І саме вони зроблять весну...

Після підписання договору проблем зі "Свободою" не буде
    http://zakarpattya.net.ua/ukr-news-...vede-tisni-perehovory-z-ukrainskoiu-Svobodoiu

3. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

"23 жовтня 2009 року в Будапешті створили Альянс Європейських Національних Рухів. Тоді був підписаний договір між 5 європейськими партіями, і через деякий час до Альянсу приєдналася "Свобода"... Ще у Римі я вів розмову про те, що у нас існують певні проблеми з партіями, які проводять антиугорську діяльність у різних країнах. І ми зрозуміли, що потрібно сісти за стіл переговорів, аби з'ясувати всі ці питання. І можу сказати, що найближчим часом така зустріч відбудеться на рівні голів наших партій. Думаю, що до того часу ми підготуємо необхідну заяву (про співпрацю. – Авт.), яку оприлюднимо. Сподіваюся, що після цього чимало непорозумінь, які існували на Закарпатті довгий час (через тертя. – Авт.) із партією "Свобода", зникнуть."

C момента интервью ничего не изменилось...

4. Тень гнева

Альянс европейских национальных движений был образован в Будапеште 24 октября 2009 рядом националистических и праворадикальных партий из стран Европейского Союза и Украины.
    Официальными членами являются "Йоббики" и ВО "Свобода".

5. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

Мне этот, Рахат-Лукум нравится.

6. Тень гнева

Габор Вона лидер у "Йоббиков"

7. Inga

Inga Дуже важлива персона

кого или что? :)

8. Shao

Shao Well-Known Member

Возвращаясь к напечатанному.

Почти полгода назад я написал пост о законопроекте, разрешающем для депутатов охоту в заповедниках.

Я лично поучаствовал в кампании по борьбе с законопроектом (в частности, отправил несколько факсов депутатам-авторам законопроекта и членам профильных комитетов Рады).
    Результат (не только моих усилий, разумеется): в данный момент идёт процедура отклонения законопроекта. Подробности здесь.

Хочу поблагодарить участников форума, принявших участие в борьбе с этим начинанием народных избранников.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Похвальна ваша участь в цьому. Тільки тим суб'єктам закони "по барабану".

10. Оникс

Оникс Well-Known Member

Очень похож на Януковича младшего...

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ні, бо в угорця очі не наркомана.:pardon:

а де твій аватар? :)