Поговорим об Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Tan To, 12 лис 2009.

1. Ну не зовсім пшик. Принципово немає проблеми - на разі російська імперія існує де-факто. Тут справа в тому, що Московія як імперія не може діяти інакше. До того ж вся ісконная парадигма російського світу мала на увазі Україну як частину Росії, тому і відмова від цієї парадигми стане потужним ударом по самих засадах існування імперії та її ідеології. Зараз зомбовані росіяни не звертають уваги на білорусів, хоча б здавалося вони такі ж самі як українці... Чому? А саме тому, що білоруси вже майже відмовилися від своєї культури, мови, державності і країна є на разі васалом Росії, хоч і дещо в некласичному вигляді. В Кремлі немає претензій до ідентичності білорусів (яку він вже спаплюжив), є особисті претензії до білоруського диктатора, але то все дрібниці у зрівнянні з силами, які кинув Кремль на Україну, українців, її народних президентів щоб знищити нашу національну ідентичність. Це буде зробити важкувато, але знов ж таки - імперія не може інакше навіть якщо це неможливо. Лише коли імперія розпадеться і стане як колись вже вона була національною державою на окраїне слов'янського світу, припиняться ті зазіхання на сусідів.

2. Я поважаю Вашу думку, але спробую нагадати, що "руські", "русини", "русичі" - це предки українців. І називати московитів-росіян руськими, а тим більш в цьому контексті вживати слово "лайно", на мою думку, некоректно. Набагато доцільніше вживати слова "росіянин", "російський", "московит" і т. д. Як варіант, є слово "москаль" як квінтесенція українського автентичного відношення до своїх сусідів і на кінець слово "кацап" яке символізує верх неповаги до росіян.
    З повагою.

3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

4. forester

forester Well-Known Member

А может стоит использовать термины: "сосед", "друг", "приятель", и как верх уважения термин "брат"?
    Вспомните крошку енота...

5. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

Миллионеры будут отчитываться в особой налоговой
    наступний крок - відокремлена міліція для мажорів?

6. White Snake

спочатку навчить цьому вань, тантош, рукош, полковників запаса, корочше - всіх чалдонів, а тоді пропонуйте.

7. ELiKA

8. ELiKA

9. olegp

olegp миється в бані

Средняя температура по больнице- что для захидняка благо- для схидняка- смерть, и наоборот,
    в центрозаходе- да, Це буде зробити важкувато, да и крайне нецелесообразно,
    а на ю-востоке- наоборот, то Украина пытается насадить вашу культурно-языковую дентичність

10. Абсолютно згоден. Коли я бачу сусіда, я йому кажу "привіт сусіде!". Аналогічно із другом та приятелем. Брата я називаю братом не тому, що поважаю, а тому що він мій кровний брат. Ну а коли я бачу людину, що не поважає мене як українця, не поважає моєї мови, культури, паплюжить історію мого народу та намагається записати мене в росіяни, тому я так і кажу - "пішов геть, кацап!"

11. White Snake

[CENZ]а може "чалдон"? ;)[/CENZ]

12. White Snake

хочуть встигнути до виборів?

13. White Snake

не дуже розуміюсь на виборчому законодавстві, но здається тут є дещо цікаве.
    http://glavcom.ua/articles/6720.html

14. White Snake

прохфесионалы прохфесионалять

Рекорды Украины: больше всех налогов, дороже всех кредиты

http://minprom.ua/news/92173.html

а Баярд нам тут про рехформи казки розповыдає

15. White Snake

таке враження, що один з авторів - Баярд.

16. olegp

olegp миється в бані

17. olegp

olegp миється в бані

18. White Snake

вапще ахренели.
    это же подняли штрафы вот на днях и решили уже калымить с пожарными.

19. FourA

FourA Дуже важлива персона

Вчера вечером мне позвонила одноклассница из Константиновки и сообщила печальную и страшную новость. Другая наша одноклассница более недели назад похоронила своего мужа...Он был старше её, ему было 74 года... Я знал этого человека, он работал часовым мастером...Абсолютно тихий, мирный и спокойный человек...
    Он повесился несколько дней назад.. Произошло это вот по какой причине... В прошлом году на базаре у него какая-то женщина стащила из кармана кошелёк... Он почувствовал это, бросился за воровкой, догнал её и отнял у неё кошелёк...
    При этом она упала... Толкнул он её или нет - никто не знает... Повреждений она не получила...
    Милиция вначале открыла было против него уголовное дело, потом закрыла... Собственно, за что было преследовать человека, отнявшего свой украденный кошелёк у воровки?
    Недавно милиция опять подняла этот вопрос и начала угрожать этому человеку открытием уголовного дела, если он не заплатит.. Попросту вымогали у него деньги, чтобы его не посадили...
    Немолодой мужчина не выдержал этого и повесился...
    Жили они небогато, денег у них в общем не было... Ну разве не голодали...Как живут большинство людей на Украине...
    Одноклассница, убитая горем, поехала в Святогорск к священнику высокого чина, чтобы тот дал разрешение похоронить её мужа по христианскому обычаю.. Рассказала о том, что было причиной самоубийства мужа... Тот дал разрешение...В церкви совершили положенные по христианским обычаям обряды...
    Вот такая история случилась.

20. bars

bars Well-Known Member

Грустно... Даже боюсь спрашивать, сколько попы запросили... Эти ментов не лучше.

а де твій аватар? :)