Поговорим об Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Tan To, 12 лис 2009.

1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Вряд ли.
    Его выступление найдёт поддержку у свидомых.
    Похожие взгляды.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Пробували французи по відношенню до англійців, не вийшло нічого путнього, тому послухалися Орлеанську діву і взялися за зброю.
    Похожий, похожий, навіть лисину собі голю, а ось з сифілісом - не ризикую.

3. Полковник

Полковник миється в бані

Как-то неудобно спрашивать - а законодательство Украины?

4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Уважаемый товарищ Полковник запаса!
    Законодательство Украины по идее запрещает высказывания и пропаганду фашизма.
    В реале - видите сами..

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хлопче, а що таке "вєлікій народ-пабєдітєль"? Ось з цього й починався фашизм Мусоліні та нацизм Гітлєра. Чи не доходить до пропитої башки?

6. forester

forester Well-Known Member

Я так понимаю, что сами по себе определения фашизма и его пропаганды в юрисдикции довольно расплывчаты. Сам процесс можно так затянуть игрой терминологии и количеством лингвистических экспертиз...

7. Невский берег

Невский берег Well-Known Member

Сегодня "Коммерсантъ" приводит данные на конец 2011 года. На рынке Европы средняя цена труборпроводного российского газа составила $480. Украина платит, надо понимать, $400. Я честно говоря, не понимаю что еще хотят Янукович и Азаров? Скидка дает Украине явные преимущества при производстве товаров, имея в виду их себестоимости.

Да, хлопцы, наглости и нахрапистости вам хватает...

8. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Я буду тільки рада, коли до мене будуть ставитися неупереджено, і без зверхності. Саме так я себе і веду. Скільки б ви не шукали, не знайдете жодного мого допису, де я зневажала інші національності, чи особистість співрозмовника. Завжди повторювала: є люди, а є людиська, і це не залежить від національності, чи віросповідання.

9. forester

Интересно, а к какой категории Вы относите панов Гранда и Прокипа?

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ну вот, у Вас, брат Форестер, предубежденное отношение к Гранду и Прокопу.

А они такие же люди, как и Вы.

11. forester

Очень даже возможно. Потому и спрашиваю у сторонних людей.
    Нет. Я не националист и уж тем более не ***фоб.

12. TesTanya

Люди, в яких болить душа, що їхню землю і народ намагаються зневажити, принизити всілякі зайди, що виливають купу неправдивої інформації. Ті зайди якраз є людиськами, тому я б побажала справжнім людям витримки і здоров'я. За час, що я тут на цьому форумі, я бачу, що то їм доводиться переважно "відбивати атаку". Я розумію їхню позицію - не можна змовчати, бо зайди зовсім знахабніли, і безкарність їх ще більше заохочує.
    Все досить складно пояснити, я бачу, що для власної душевної рівноваги мені тут не треба бути....

13. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

\Это точно...идите каву попейте.....

14. Невский берег

Невский берег Well-Known Member

СВОБОДУ ЮРИЮ ДЕТОЧКИНУ!

15. TesTanya

У мене склалась думка, що таки не націоналіст, бо ви шовініст.

16. tanna

tanna Дуже важлива персона

Неправда. :ireful: Я не виливаю ніяку купу неправдивої інформації і не веду себе нахабно, але ваші "люди", яким ви так щиро бажаєте здоров'я, вилили купу лайна на мене. Знаєте за що? А тільки за одне. Я заявила себе українкою, але при цьому я не хочу ненавидіти "кацапів" та "москвинів". Ось за це - не хочу - вони зненавиділи мене.

Чому? Якщо відчуваєте люту ненависть до "кацапів" - вам тут буде дуже комфортно.

17. forester

Вообще-то, разговоры о родственниках, политике и вероисповедании одни из самых чувствительных для человека. Посему для таких обсуждений нужно иметь довольно устойчивую психику.
    Правильно ли я делаю вывод, что Вы их относите к категории "людей", не "людишек"?
    А Вы согласны мириться с их националистическими заявлениями и открытым русофобством? А как на счёт их хамства? Тоже можно простить им, списав на то, что они вынуждены "отбиваться"?
    Кстати, и с последнем я бы тоже поспорил - пан Прокип - "каждой бочке затычка" постоянно рвётся напакостить в ответ, даже если пост и не был обращён ему...

18. forester

Шовинист? Ну, что ж посмотрим определение шовинизма:
    ( http://dic.academic.ru/dic.nsf/enc1p/52642)

Обратите внимание, что шовинист не может не быть националистом, а Вы признали, что я не националист (и на том спасибо). Так что несостыковочка получается. Да и крайних взглядов я никогда не придерживался, чему свидетели пани Невермайнд и Белый Змей, частенько вынуждавшие меня оценивать ситуацию более категорично.
    Так что, увы, госпожа ТесТаня, с шовинизмом Вы явно поторопились. :rose:

19. TesTanya

Якщо у Вас про мене склалось таке враження, мені шкода, і тому тим більше, значить мені тут не місце... [CENZ]Ні до кого я ненависті не відчуваю.
    Мені не байдуже, коли зневажають те що для мене має якусь цінність. Та розумію, що дехто таким чином намагається "оправдати" свою позицію, бо не вміє піднятися, тому інших втоптує. Хтось банально заробляє гроші, ще хтось так розважається (напр. Форей про це прямо зізнається. Можливо є ще в когось інші причини...[/CENZ]

20. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ні, не про вас. Я просто назвала обов'язкову умову комфортного перебування на цьому форумі у зв'язку з вашими сумнівами залишатись тут чи ні.

Ці дехто згідно з вашою класифікацією є тут справжніми людьми. :girl_haha:

а де твій аватар? :)