Поговорим об Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Tan To, 12 лис 2009.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А що тут думати ? Тому, що донецьких мудаков забагато в Україні.

2. Фауст

Фауст Well-Known Member

А Вы сами то себя, таким на букву "М", не считаете?

3. Mr. Blick

Ні, я моральна, розумна, несовкова людина. :hi:

4. Фауст

Фауст Well-Known Member

Ну это Вы о себе так думаете.
    А как общество оценивает Вас? Ваш мохровый национализм? Ведь в Европе таких не любят :)

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Кляті СВІДОМІ. Де вони набралися? Класно було з несвідомими (інтелектуально забитими) з їх "одобрямс" Московії та її какашкам.

6. Mr. Blick

Хто це сказав ? Я в Європі спільну мову швидко знайду, і з прихильниками Ле Пена во Франції, яких кажуть відсотків 20 населення, і з шотландцями, які тримаються курсу на відокремлення від Великобританії, з хорватами, словенцями, боснійцями, і з більш близькими до нас європейцями - естонцями, латишами. Про те, які погані росіяни, я взагалі можу поспілкуватися з усією Східною Європою. :)

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та так і раніше було. Щорічно одні й ті ж проблеми. А загалом, усі Ваші претензії до місцевої влади. Вона ж Ваш заклад фінансує. Я також не задоволений діями влади. Але не можу сказати, що вона набагато гірша за попередні. Брехала б поменше, було б краще.
    Тобто те, що Ви написали, це на кшталт "на городі бузина, а в Києві дядько". Я лише констатував факти. Спростуйте їх, якщо зможете.
    Та Ваші однодумці на будь-якому українському форумі схожі у своєму РЕАГУВАННІ на тих, хто з ними не згоден, як брати-близнюки.
    І якої Ви реакції очікуєте у відповідь?

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А як це - мОхровий?
    Та ти що? Невже в Європі ненавидять Ж. дАрк, Гарібальді, Шопена...?
    Нечистий, а ти взагалі уявляєш, що таке НАЦІОНАЛІЗМ? Якраз в Європі не люблять Фаустів, які продали свою душу нечистому.

9. STK

STK Дуже важлива персона

З зором раптові проблеми почались? Я по пунктам розписав, що стало гірше за останні два роки.
    Та я вже в курсі, що винні всі, крім Януковича з Азаровим. Тільки чомусь раніше до місцевої влади меньше претензій було. навіть під час кризи такого не робилось, як зараз.
    А де там є хоч один факт? Росія, як і Україна, в сучасному вигляді з'явились 20 років назад, до того існував не один десяток державних утворень на їх територіях, але в вас Росія існує більше тисячи років, а України взагалі ніколи не було (цікаво, хто тоді СРСР засновував). Але що ще можна чекати від людини, яка розказує про поліцаїв з УПА на Кіровоградщині і дає посилання на шовіністичну псевдонаукову літературу :sad:

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Спроби відновлення москальського більшовизму.

11. Nevermind

Nevermind Просто персона

Форестер, не будьте наивным. Сейчас в России создается культ личности Сталина, поскольку это выгодно Путину: создавать культ сильного лидера-тирана. Даже в Совке, по крайней мере, в 80-е годы более негативно относились к Сталину, чем сейчас.

12. forester

forester Well-Known Member

На сколько я понимаю, чтобы создать культ личности Сталина, необходимо как можно чаще говорить о нём только хорошее и умалчивать о репрессиях. Сделать это в современном обществе совершенно невозможно.
    Посему разговоры о том, что в России воссоздаётся культ Сталина не просто лишены основания, но являются частью идеологической пропаганды, направленной в отношении России.
    Это приблизительно то же самое, что говорить о возрождении культа восхищения фашизмом на Украине, вспоминая по поводу и без повода современное отношение к УОН, УПА, "Галичине" и т.д.

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

З зором у мене усе в порядку. Але дякую за турботу. Я свідомо дав на Ваші пункти загальну відповідь. Якщо буду росписувати по пунктам, складеться враження, що я захищаю нині діючу владу. А я цього робити не хочу. Нинішня влада продовжує працювати у дусі попередньої. Тільки скандалами народ не тішить і бреше багато про покращення, якого реально немає. Наприклад, моїй сім"ї гірше жити не стало. Але і краще також.

Де це Ви вичитали у моїх дописах?
    Знову додумали? Я з вересня цього року також працюю викладачем у навчальному закладі обласного підпорядкування. З жовтня підняли оклади на 20%. Обіцяють матеріалку до кінця року, розміру не знаю. А от міська влада дала медикам усього 10% матеріальної допомоги від окладу (минулого року 43). Хоча могла б і більше. Тобто, я хочу сказати, що нині діюча влада не краще, але й не гірше за усі попередні.
    До речі. У мене набагато більше підстав бути невдоволеним владою, ніж у Вас. Я за неї агітував, я за неї голосував, а моїх сподівань вона не виправдала.

Факт у тому, що Росія (як би її не називали) була суб"єктом історії. Її поважали, зневажали, ненавиділи, боялися, але вона БУЛА, її ЗНАЛИ. А чи була Україна? Як державне утворення?

Щодо УПА у наших краях… Я ж Вам писав, що переповідав розповідь підпільниць нашого міста. ВОНИ так вважали. У приблизно 2005-му році.

14. Mr. Blick

Ну, це ми зараз перевіремо. Набираємо у гуглі "сталін - ефективний менеджер", і в перших строках, хто б ви думали, якийсь нікому не відомий Вассерманн з великою бородою та в жилеті розповідає, що
    Можна б сказати, що це приватна думка гниди-васермана. Але де ж він про це розглагольствує (вибачте за російське слово) ? А робить він це на якомусь інтернет-телеканалі "раша.ру".
    http://russia.ru/video/diskurs_9135/
    Що за сайт такий ? Дізнаємось, що сайт належить такій собі фірмі "Ньюмедиа Старз". А хто ж там головний ? А про це нам розказує російська вікіпедія - що один з головуючих там якийсь пан "Рыков, Константин Игоревич", російский інтернет- та медіапродюсер, але не тільки, також депутат держдуми від фракції "Єдина Росія", один з ініцаторів компанія "За Путіна!", у 2003—2005 голова інтернет-департаменту "Першого каналу", і т.д, і т.д.

Тобто депутат від "Єдиної Росії" займається в інтетнеті тим, що пропонує медая-площадку для пропаганди сталінізма.

15. forester

forester Well-Known Member

Так одессит Васерман удостоен великой чести говорить за всю Россию???? Или за всю Одессу? А может за всю Украину?
    Хе, как с этим разобраться? Может это всего лишь частное мнение украинца?

Хе, хе. Украинские депутаты тоже кричали "героям слава" и вывешивали в Киеве "логотипы" Галичины. Давайте придём к выводу о поддержке фашизма на современной Украине.

16. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

Форестера наивнымну никак нельзя назвать, а вас можно. В России не создается культ личности Сталина, но в чём правы что в 80-е хуже относились к Сталину чем сейчас по край ней мере на Украине. А причина в том что люди нахлебались бардака и хотят порядка вот и всё.

17. STK

STK Дуже важлива персона

Тобто Київська Русь, Київське, Галицьке, Волинське, Чернігівське, Переяславське кназівства, Галицько-Волинське королівство, Велике князівство Руське, Запорізька Січ, Гетьманщина, УНР, ЗУНР, УРСР - це все Росія тільки з іншим назвами, а Україна виникла на пустому місці 20 років назад?
    От на такій брехні і тримається вся ваша "правдива" історія, яку так захищає від "переписувань націоналістами" Росія.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Nevermind, яка ви наивнымну все таки.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А що, ти хотів, щоб вони вивішували символ всесвітньої революції - КРАСНУЮ ЗВЕЗДУ?

20. Mr. Blick

Яка жалюгідна спроба виправдатися. Методичка підвела, хє-хє. :rolleyes:
    Ти мав наглість стверджувати, що в Росії не ведеться пропаганда сталінізма.
    Я тебе навів інтернет-ресурс, який є чи то власністю, чи він там визначає редакційну політику, людини дуже наближеної до офіційних кіл Росії. Офіційного пропагандиста кремля (http://www.peoples.ru/state/politics/konstantin_rykov/).
    Який на цьому медіа-ресурсі займається пропагандою та відбіленням сталінізма. Бо той васерман просто "балакаюча голова", а от наведений сайт має спеціальну спрямованість, і все, що на ньому з'являється з'являється там не просто так.
    І ти будеш і надалі стверджувати, що в Росії немає офіційної пропаганди сталінізма ?

а де твій аватар? :)