Поговорим об Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Tan To, 12 лис 2009.

1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Не надо мне приписывать несвойственные мне привычки - поучать иные народы, как им жить..
    Я хорошо понимаю, что они как-нибудь проживут без моих особо ценных советов...
    "Обляпуваты" кого-нибудь не приучен..
    Отличаю унитаз от пианино и от клавиатуры компа...
    К сожалению, свидомые, как правило, не знают разницы между унитазом и клавиатурой...

2. STK

STK Дуже важлива персона

Да що ж ти кажеш...
    Ну значить ти 100% свідомий!

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Невже ви читали
    Рашида-ад-Дін Фазлуллаха?
    То що він там пише про службу суздальців в монгольському війську?

4. forester

forester Well-Known Member

А кого из исторических личностей, простите, осудили в Европе? Бонапарта? Кромвеля? Черчиля? Эйзенхауэра?

5. STK

STK Дуже важлива персона

Там живих злочинців судять, а не підручники історії.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ці "злочинці" є янголами по зрівнянню з вашими "святими" типу Нєвського. Навіть той же Кромвель був звичайним захисником права народу по "Хартії вольностей", що вам болотним не зрозуміти.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От тільки з націонал-соціалістами німецькими прокольчик невеликий... А так все чотко... :))

8. VasMT

В цивілізованій Європі жив не Бандера, неуку, а Штефан Попель...

9. karatv

karatv Active Member

Скромнее нужно быть.

Да бросьте Вы.
    Буквально через два месяца, после тог как Путин роняя слёзы, возложил цветы к братской могиле венгерских фашистов, он имел наглость отчитывать Ющенка в за героизацию воинов УПА.
    Ющенко для меня не герой, но Путин, - это лицемер и подонок.

Как тонко Вы чувствуете Европу, лучше чем сами европейцы.

10. karatv

karatv Active Member

И что это меняет?
    Его знали и как Бандеру, когда Руденко в Нюрнберге,
    без фактов, с помощью митинговых речей (так как Вы),
    требовал осудить его.
    - Не вышло.
    А ведь в то время военных преступников сажали и расстреливали тысячами.
    Но, Бандеру, преступником не признали.

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це для таких москалів, як ти, а для європейців він був Бандерою, навіть по тюрмах та таборах.
    Героям слава!
    За що?!

12. VasMT

Много кого не признали... Абвер в том числе. Но героем Украины, или даже не героем, а другом Украины, назвать Канариса язык не поворачивается... А у Вас?

13. FourA

FourA Дуже важлива персона

Можно ли конкретные ссылки на это?
    Что именно его, Бандеру, требовал осудить на Нюрнбергском трибунале Руденко? И что это не вышло....И что его не признали военным преступником...
    Будет интересно это прочитать...

14. forester

forester Well-Known Member

А Вы в курсе кого именно осудили в Нюрнберге? ТОЛЬКО военных преступников межгосударственного уровня. "Мелочь пузатую" отдали на откуп государствам, и тот же Израиль занимается поиском таких преступников с момента своего создания.
    Но забавно даже не это, забавно то, что Нюрнберг не осудил даже национал-социалистическую идеологию. Чего уж тут требовать от него, что бы были осуждены коллаборационисты.
    Ваши фашисты приветствовали друг друга окриком "слава Украине - слава вождю"! Что Вам не нравится в этом исконном УОНовском приветствии?

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ви задоволені державою Україна? Якщо задоволені, то не Вам розмірковувати про патріотизм.
    А Вы крайне лаконичны. Ответа нет?

16. STK

STK Дуже важлива персона

Мені не все подобається в Україні, особливо зараз, коли ви і вам подібні привели до влади справжніх бандитів. Може теж стати руССким і почати поливати брудом все, що пов'язане з Україною і українцями, а молитись на Росію, яка існує більше тисячи років (всім відомо, що Київська Русь, Новгородська республіка, СРСР і навіть Галицько-Волинське королівство з Запорізькою Січчю і Гетьманщиною - це різні назви Російської федерації).

17. Степаныч

А ви ж де були? І друге питання: а що, ваша помаранчова влада була кращою?
    Якщо людина вважає, що вона знає думки іншої людини - це хвороба. Якщо людина приписує іншій якісь свої вигадки - це свинство. Правда, якщо людина щиро переконана, що вона "розкусила" співрозмовника, то тут можливі варіанти.

18. STK

STK Дуже важлива персона

На вибори ходив і голосував за більш достойних кандидатів.
    Да, була, навіть Кучма був кращий за теперішню владу.
    Я реагую на те, що ви пишете. Хочете сказати, що ваші думки і ваші дописи не мають нічого спільного? Тоді це теж якась хвороба :pardon:

19. Степаныч

Задумайтесь, чому Ви особисто і всі загалом противники ПР програли. Знайдіть відповіді. Зробіть висновки. Не за горами чергові вибори. Можливо, ми з Вами опинимося у одному човні.
    Це Ваша думка. Поважаю. Але не згоден.
    Мої думки і мої дописи абсолютно тотожні. Справа дісно в тому, як Ви на них РЕАГУЄТЕ. Якщо я навіть скажу, що сонце встає на сході, Ви звинуватите мене в любові до Росії і в ненависті до України. Ви не поодинокі. Я вже до цього давно звик.

20. STK

STK Дуже важлива персона

Візьмем хоча б мою офіційну роботу (завідуючий здоровпунктом в навчальному закладі).
    1. І при Кучмі і при Ющенку мені регулярно піднімали зарплату. Зараз ріст зарплати навіть інфляцію не доганяє.
    2. Регулярно виділялися гроші на закупку медикаментів, обладнання, ремонт. Зараз на всьому доводиться економити.
    3. Регулярно проводилися планові щеплення студентів. Зараз вже два роки, як немає вакцини.
    4. Раніше перед Новим роком давали хоч невелику премію (меньшу, як в викладачів). Цього року замість премії мене добровільно-примусово заставляють купити календар в медпункт.
    5. Тих, хто працює в поліклініці, до якої я відношусь, вже не раз відправляли на тиждень-два в відпустку за свій рахунок.
    Тобто слова про те, що Росія існує більше тисячи років (виявляється, я в Росії народився, а не в СРСР), а Україна тільки недавно виникла і її навіть державою назвати не можна це насправді прояв патріотизму?
    Тобто ви визнаєте, що це не тільки в мене склалось таке враження.

а де твій аватар? :)