Поговорим об Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Tan To, 12 лис 2009.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ома, та він з жирафів, і до нього дійде з часом.

2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Він все прекрасно розуміє. Просто не хоче визнати, що не все в його бізнесі робиться за дотриманням існуючого закону. Це неможливо.
    А мені дивно і незрозуміло, як людина, яка займається бізнесом, може схвалювати існуючу систему, яка не дає можливості працювати чесно.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я прекращаю разговор с Вами на эту тему до того момента, пока не услышу вразумительный ответ на свой вопрос: Ома! Сем Вы занимаетесь?
    А потом я обьясню как вести бизнес чесно, откуда берутся деньги и какие налоги плтятся...

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Злив зараховано.

5. VasMT

Та хто б говорив... :))
    Та Ви не тільки зливаєтесь де можна і неможна, ви пливете в цьому всьому :))
    Але, зрештою, справа Ваша... Силувати не буду. Моя думка про Вас вже давно склалась. І поки що не змінилась. Нема підстав...

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І мені не зрозуміло, як свиня достає кайф в багнюці.

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Васенька, пока плаваете Вы с Мокбой... Скажите, неужели Вы действительно платите охране после того, как заплатили налог на прибыль (или НДФЛ + ЕСВ, если Вы - ФОП, а не юрлицо), а не из выручки, которую Вы не всю сдаете в банк? :)

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

З Мокбо (Читачем) була та сама історія, коли ми обговорювали Податковий кодекс. Він кричав, що всі податки платить і не скиглить. А, як виявилось, все навпаки. Може, він і не скиглить, але платить дААлеко не все.
    Я не стверджувала, що мій бізнес чесний і прозорий. Не кричала, що існуюча система класна. І при цьому, не маючи відповідей на прості запитання.

9. VasMT

Неня здесь два дня небыло, а Ома уже раздула мой круиз, кругосветное плавание... :))
    Nevermind, скажите, а Вам известна такая штуковина, как общая система налогообложения?

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Васенька, рыбка, в вопросах налогообложения мне известно очень много... ;)

11. VasMT

Нисколь не сомневаюсь...
    Но и мы не лаптем... Особенно с помощью сведущих людей. ;)
    Так вот попробуйте обьяснить своей колежанке, откуда можна взять деньги для оплаты услуг охранников, не нарушив закон и не накликать гнев податковой... :)) И необязательно скрывать выручку и химичить с кассовым аппаратом.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

По методу Януковича - дозволити після роботи шапки зривати.

13. VasMT

[CENZ]Для рогуля повторю - "За тебе не пьють - не кажи "Дай Боже!".[/CENZ]

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Якщо без хімії, світити всю виручку, не конверт, не підробні документи, відкати і т.і. То тільки - як зарплатню зі всіма податками. Або дивиденди. Тільки не кажіть, що саме з дивидентів і розраховуєтесь з охоронцями. Ніколи не повірю.

15. VasMT

Не кажу, а повторюю

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Злилися навічно. Бо, відповідей немає. Добре, не буду вас турбувати. Але, про чесний бізнес краще не кажіть.

17. VasMT

Не Вам мене повчати.

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

Объяснить?
    Ома, поясняю:
    Тут два варианта:
    а) Вася тупит и берет зарплату для охраны после дивидендов (или НДФЛ+ЕСВ, если он ФОП). %-)
    б) Вася использует одну из множества оптимизационных схем, которые не совсем законны. :)

19. VasMT

Ну почему же так категорично - незаконны. Законны. Что не запрещено - разрешено. :) Так что отчасти Вы правы. Ну и еще несколько моментов, которые помогают снижению налоговой нагрузки. Не сокрытие доходов, не подумайте, а именно снижение налогов...
    Существует четыреста сравнительно честных способов отъёма денег (с) :))

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

[CENZ]Для жлобів я повторю. Форум - не ЗАТ.[/CENZ]

а де твій аватар? :)