Поговорим об Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Tan To, 12 лис 2009.

1. olegp

olegp миється в бані

эти 4% этнических, т.е., самых заядлых, украинцев , конечно, знают за Украину, равно как и остальные жители Канады, об этих 4% этнических, т.е., самых заядлых, украинцев , конечно, знают равно как и остальные жители Канады знают о прим таком же % этнических, т.е., самых заядлых, курдов, но остальные жители Канады , зная про курдов, не знают, есть ли такая страна Курдистан или нет,
    про Украину аналогично, с той лишь разницей, что для образованных она есть, а Курдистана нет

2. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Ой, чюйствую, что ребята закусили удила... Понесли... Не к добру это...для них... чойто так кааца...:pardon:

3. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

Невже?:)
    - То правда, щось вийде... може камьяна квітка, а може ще щось... але безумовно, вийде... В них вже виходило... але мабуть ще не все вийшло...:)
    - Ні, не так... З-за грат все виходить трошки по іншому. "Во глубине сибирских руд...." і так далі...
    - Та все! Овоч - останній президент, як могікан. Більше не буде..., а навіщо більше? Невже досі ще не насміялися?
    - Хто? Овоч, який навіть яєць не куштує?... мабуть боїться, що вони йому відомстять жорстоко...:)
    - Чому вірити? Що НУНС та БЮТ вовку з'їдять? Ні, не вірю. Вони теж яєць бояться...:)

4. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Та що Ви, пане добродію... Кого вибирала? Його предок, ну той, що
    "Арап петра велакого", був звичайним заручником, якого Москва перекупила у турків. Він був вельможною особою в Ефіопії, а злочинний шлях Москви був саме туди, тому і треба був їй цей заручник, щоби з ефиопами було зручніше "розмовляти", але... не судилося...:pardon:
    - Ні, він творив "русский язык"... і натворив...багато чого. Від навіть лічив, скільки саранчі будо в Україні, коли вона весь хліб з ланів пожирала... Багатопрофільна людина була... Я як матюкався... Стовпи згибалися...:)
    - Це так... Все що пересувалося, не пропускав повз себе... моцний був коханець...:)

5. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Гранд, кажется. из болота вылез. Вот счастья-то...)))
    Ну раз так, то вернемся к картинке
    http://ostrovforum.net/showpost.php?p=533802&postcount=10472
    Гранд, почему "москали" пьют изх бутылок в пакетах? И где это в России ТАК пьют? А где бутылки в пакетах держат? Правильно, в цивилизованных странах. В США, например ;).
    ЗЫ. Не, что Вы, что Прокип...Пиарщики доморощенные :)

6. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Будемо чекати...:)
    - Про яку етнічність мова? Тут вже таке намішано... Наприклад, я... Чого, чи кого, в мене тільки немає. Якщо треба етнічність, то тоді треба з Канади виписувати собі ватажка і ніяк інакше. Але... що таке етнічність? ТВі дивитесь? Ви знаєте такого, як Віталій Портников? Як він розмовляє українською? А що він і як він говорить? Я так розумію, що більш щирого українця в Україні немає, нажаль. Але хтось каже, що він єврей... Та він і сам так вважає, але він не єврей, бо він українець. Може і етнічний,.. не знаю. Але такі люди мені подобаются, незалежно не від чого.
    - А як він вболюває за Україну... Як його чую, в мене аж у грудях віддається. А як говорить Тягнибок... може він і етнічний українець... але... щось у грудях Північ...:pardon:

- Мені би Ваші проблеми...:) Ось Ви кажете, що нікому... А Ви нащо? А я? Я, наприклад, вже почав... Вже зберіг діло від сатрапів... Перевів все на більш спокійні місця. Я ж казав, не плати барщину і спи спокійно...:)
    - Чим не діло?
    - Не зрозумів, що означає підминають? Мене ніхто не підм'яв... І що таке гроші? І звідки в них можуть бути гроші, якщо Ви не даси?
    - А ті, хто "продався"? Так то були перевертні. Яка може бути надія на перевертня? Треба заздалегідь бачити людей, хто вони є. А волати оййой опісля того, як вовк перерізав усіх вівець? То волати можна, але їсти буде нічого. Не слід чекати якусь месію, а слід робити все, щоб виправити всі ті помилки, які були здійснені, добре, що всі вони вже видні неозброєнним гоком.
    - Кожна людина, котра вважає себе українцем повинна сама думати і приймати для себе рішення і тільки тоді, коли це станеться, саме тільки тоді можна буде сказати, що дух України почав повертатися на нашу Рідну Святу Землю. А шукати проблему в елітах-президентах, чи інших захребетників... не варто. Зазвичай, саме елити і зраджували Україну, бо якщо є еліта, то видно на кого можна давити, та кого ламати. Але якщо еліти немає, чи вона не вилазить, як щось непотрібне, над суспільством, то й бити нікого, а всіх останніх, не переб'єш... То так...;)

7. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Все шуткуєте?:)

8. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Ну почему же. Этакие "робин-гуды"
    Интересно, что он стал героем и у молдаван, и у венгров...;). Гуцулы вообще не только в Украине живут. Румынские гуцулы на румынском говорят. Разноязычными получились. Любопытно, если они решат свою страну создавать, то какой язык государственным сделают :scratch_one-s_head:

9. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Ну обделаются, так будет что обсудить ;)

10. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Що ГА? Хто такий той німець? Та ще й моцний? Вони(німці), навіть і не здогадуються, хто це. Вони називають себе дойч. Але справжній дойч не полізе туди, де йому незвично. А тут йому буде незвично, бо дойч-готи ніколи з русами не мали спільної мови, як і українці - сколоти.
    - Справжнього німця?;)
    - Кого? Тягни-товкай? Я би на Вашому місці не ризикував би в останній раз...;)
    - То він жеж юрист, як Жириновський...;)
    - І чому ви не робите в нуково-дослідницькой сфері? Все експерименти пропонуєте? Невже не бачите, що Він, хоча і галицький мабуть (не знаю), але ні до чого не здатний? Трошки, імпотент(політичний). Якщо би Ви запропонували себе!... О! тоді була би розмова, а так... набридло вже його це тягни-товкай на одному місці, вибачайте...:pardon:
    - Але... Що ж... Чекайте... І до Вас прийдуть... обов'язково прийдуть, як у казці про Чиполіно. Все це вже було. Чекали... 300 років чекали. А овочі реготали над нами. Але Вони яєць боятся, шановний Пан!...:)
    - А Ви кого?.....

11. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Кто не обделается? Тот кто закусил удила? Не обделается, а просто напросто сгинет, такова реальность, но:

Если лошадь понесла

Первое и главное - не паниковать. Второе - разобраться в причине. Лошадь может понести от испуга, от избытка энергии, от перевозбуждения. Не надо наклоняться вперед, задирать вверх руки с поводом. Откиньте корпус назад, упритесь в стремена, натяните повод и, успокаивая лошадь голосом, начинайте заворачивать ее на круг. Если лошадь не сокращает темпа, попытайтесь резко передернуть повод слева-направо или справа-налево.

Никогда не спрыгивайте на ходу с потащившей Вас лошади! На большой скорости можно сильно травмироваться.

Практически во всех случаях, если лошадь не останавливается на прямой, ее удается завернуть на круг и, постепенно уменьшая его диаметр, заставить затормозить.

12. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Да?:rolleyes: А Одессит - это национальность?;)
    - М-да... Полный атпат...:rose:

13. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Не згоден! Якщо Ваш націоналізм - це любов до Своєї Землі і...все, то тоді згоден, а все інше - зайве, а все зайве - зло!

14. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- :))
    - Не попадался Вам простой швед или норвег... Если не в жилу чего, то хамить може не будут, но угостят достойно. Везде живут обычные люди, уважаемый и не стоит возносить до небес то, о чем и представления не имеете.

15. STK

STK Дуже важлива персона

А звідки ж в вільних горців греко-католиків з'явились православні захисники?
    Серйозно? Ніколи б не подумав, що один народ може жити в різних країнах :rolleyes:
    А кандадські взагалі англійською говорять, дивні люди...
    Як яку? Рідну гуцульську :))

16. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- И то правда. Пусть покропит варваров, как он сам имел сказать на славян такое:

— Ваше Святейшество, социальные проблемы очень сильно ударили по коренным народам Севера. Скажите, пожалуйста, каким образом Русская Православная Церковь выражает свою позицию к коренным народам Севера и к их защите?

- Православная Церковь хранит в своей истории, в своём Предании замечательные имена святых равноапостольных Кирилла и Мефодия. В каком-то смысле мы Церковь Кирилла и Мефодия. Они вышли из просвещённого греко-римского мира и пошли с проповедью славянам. А кто такие были славяне? Это варвары, люди, говорящие на непонятном языке, это люди второго сорта, это почти звери. И вот к ним пошли просвещённые мужи, принесли им свет Христовой истины и сделали что-то очень важное — они стали говорить с этими варварами на их языке, они создали славянскую азбуку, славянскую грамматику и перевели на этот язык Слово Божие.
    - Эта традиция настолько глубоко живёт в нашей Церкви, что для нас все народы равны, среди них нет варваров. Потому что для кого-то и мы были некогда варварами, хотя на самом деле варварами никогда не были. Так вот, все народы равны и ко всем нужно обращаться, причём желательно с использованием их культуры, их языка....

--------------------
    - Вот так! Отсюда следует, что Гундяев не словянин ибо разделил славян и таинственных "МЫ". И он согласен с Византийской имперской генеральной линией внедрения иудейства в чужую культуру, дабы разрушить ее изнутри и постепенно изменяя эту культуру сделать из свободных людей покорных и работящих животных.
    - Я и не рассчитывал на такую откровенность с его стороны и думаю, что ему влетит за подобные речи, ибо такое нельзя говорить гоям.

17. kertis

kertis миється в бані

В Украине уже несколько лет действует подобный закон. Пить только из пакетов.
    И Да, гранд явно сплоховал. Там не москали явно)))

18. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- А що? Той, що зверху, той юрист, але навколо, а той, що знизу, теж юрист, але не навколо...;)
    - І який юрист більш небезпечний?:)

19. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Тож добре вони колотили, якщо ось так легко можна було все це зруйнувати. Халтурщики, однако.
    - Друге діло, Махно. Він нічого не колотив, ніяку гетьманщину-царщину не сприймав. Він говорив з кожним українцем і діяв. Люди бачили і йшли за ним. Вони бачили, що він болів за кожну українську душу і довіряли йому, а він не зраджував їх. Махно боялися всі. Точніше, боялися українське товариство, бо більш грозної сили в світі немає. І це є історичний факт. Але він зробив багато помилок, які йому вилізли боком. Але він простий селянин... помилявся..., але не брехав людям.

20. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- И шо это было? %-)
    - Кто-то возьмется перевести сие на любой доступный смысловой язык? :rose:

а де твій аватар? :)