А що, сінагоги дерев'яними теж бувають? Цей Міша "шльопав" браковані куртки на початку 90-х (мені дісталася без кармана та однієї кнопочної застьожки), то й храм вийде відповідним.
Порошенко: есть вещи пострашнее, чем новый Майдан. Глава совета Нацбанка Украины Петр Порошенко в интервью Комментариям заявил, что есть вещи пострашнее, чем новый Майдан. «Ключевая проблема украинской экономики, предпринимателей и промышленности состоит в том, что даже те нормы, которые уже записаны в налоговом законодательстве, не соблюдаются. Я в первую очередь имею в виду — невозвращение НДС», — заявил он. Порощенко обратил внимание, что существует огромное количество предприятий, которые за 2010 год не получили ни копейки возмещения НДС. «Безусловно, необходимо наводить порядок в налогах, улучшать администрирование, уточнять или отменять гостиничные или рыночные сборы, но в условиях, когда не возвращается НДС, весь позитив оптимизации налогов просто убивается. В Украине существует огромное количество предприятий, которые за 2010 год не получили ни копейки возмещения НДС», — отметил он. Порошенко также прокомментировал проведение админреформы. «Зачем нам содержать армию бездельников, которые не помогают, а только мешают и воруют? Я могу сказать, что по убранству и дороговизне кабинеты украинских чиновников могут сравниться только с дворцами шейхов стран Персидского залива. Но в их странах это национальная культура плюс профицит бюджета, который позволяет роскошь, а у нас — это “пир во время чумы”, — отметил Порошенко. Он также рассказал, что был поражен скромностью интерьера кабинетов европейских чиновников. “Например, зайдя в кабинет баронессы Эштон или министра иностранных дел Германии Гидо Вестервелле, вы будете поражены простотой и скромностью интерьера. Или посмотрите, как передвигается по Брюсселю руководство Еврокомиссии — никакой помпы, никаких дорогих машин”, — добавил он. По его словам, что ситуация в стране может выйти из-под контроля: “Украина не может себе позволить тратить деньги на тягу к роскоши наших чиновников. Иначе нас ждет что-то пострашнее Налогового майдана. Ведь люди могут просто перестать терпеть подобную ситуацию, когда их деньги, заработанные тяжелым трудом, будут разворовывать чиновники, которые понятия не имеют насколько тяжело они достаются”. На вопрос журналиста о том, намекает ли он на новый Майдан, Порошенко ответил отрицательно. “Нет. Думаю, люди, доведенные до „точки кипения“, могут просто перестать платить — налоги, коммунальные платежи и т.д. И такая форма протеста может парализовать все государство”, — отметил он.
для них все игрушка проведение ЕВРО - как раз и есть этот путь в том, что у нас в стране махровый феодализм - это другой вопрос
Велика Україна від Вісли до Кавказу Велике минуле зобовязує до великого майбутнього. Хто без нас росіяни, поляки та й увесь світ взагалі. Інші народи вкрали собі українську історію і придушували нас, забуваючи яке цивілізаційне знчення зіграла дляних Україна. Стаття пана Бебика "Велика Україна від Вісли до Кавказу" Останнім часом ми отримали колосальну кількість фактів, які свідчать про тисячолітню історію української цивілізації, у якої просто-таки вкрали не менше трьох тисяч років історії. Погляньте на радянські (і нинішні російські) шкільні програми з давньої історії. Погляньте і переконайтеся, наскільки куцою і «обрізано ю» її подавали пересічній радянській людині. До IX століття нічого у нас не було. Жили, звісно, на українських землях якісь варвари-язичники, але тільки з приходом варягів тут була створена держава Русь. Яка Русь? Та, звичайно ж, Київська. Адже якщо прибрати цей епітет, вийде, що Московський монголо-татарський улус тут начебто ніби і ні при чому. А так - спадкоємність, Третій Рим та інше (хоча перший Рим - місто Ромен, що на Сумщині)... І нічого, що на території сучасної України ще у ХІІ тис. до н.е. вже була давня Мезинська цивілізація (прообраз виникнення Сумера / Самари / Шумеру), яка дала світові символ Бога- Сонця свастику, зашифроване ім'я Бога - меандр, перший у світі музичний ансамбль із кісток стародавнього чернігівського мамонта. Не варто звертати увагу і на найстаріший храм планети Кам'яну Могилу (ХІІ-ІІІ тис. до н.е.), жерці якого на древній запорізькій землі створили міф про створення світу і розробили засади релігійного мислення, які лягли в основу всіх нині сущих світових релігій. Скіфо-трипільська цивілізація (VI-III тис. до н.е.) з її багатотисячними містами, двоповерховими будинками, унікальною керамікою, приручени м конем, придуманим плугом, пшеницею-багатозернянкою, символами хреста і півмісяця (за 3 тис. років до християнства і 3,6 тис. років до ісламу) теж ніби до нас начебто ні до чого. Випарувалася, чи що?.. І взагалі, дурні були якісь ці наші предки. Жити на 40% світових обсягів чорноземів, а потім взяти - і «змотати вудки» невідомо куди. Точно, не в собі були люди... У полі - пшениця. У лісах - дичина. У річках - риба. Вишневу палицю увіткнеш у землю - насолоджуйся собі райськими ягодами. Названими, до речі, на честь Всевишнього. В Індії його досі звуть скіфи-арії, які емігрували з України, Вишну... Та є одне «але»... Останні 40 тис. років на території України не було всесвітнього потопу (тільки у Причорномор'ї). Не було тотальної посухи. Не було тотального льодовика (як у Північній Європі та Росії). Не було і загарбників, які повністю взяли б і вирізали всіх предків українців дочиста і оселилися б на їхньому місці. Була, правда, спроба у масонів-більшовиків у 30-х роках ХХ ст., ( які знищили, за різними даними, від 6 до 10 млн. українців), що суттєво підірвала потенціал українців. Але, слава Богу, ми ще живі - на зло нашим сусідам і владі. І будемо - завжди! Звідси й висновок: ядро проукраїнського етносу, незважаючи на активн е розселення, починаючи з VI тис до н.е. (див. мал.1), залишилося й продовжує жити на цій благословенній Богом землі! А ми є історичними і генетичними правонаступниками цих найдавніших цивілізацій (ХІІ-ІІ тис. до н.е.), подивившись на досягнення яких, просто «відпочивають» цивілізації Стародавнього Єгипту (ІІІ тис. до н.е.), Китаю (ІІ тис. до н.е.), Риму і Персії (I тис. до н.е.). Подивіться на карту американського дослідника розселення нордичної (арійської) раси Артура Кемпа ( мал.1) і карту етнічних українських земель британця Ланселота Лоусона (мал.2) і ви багато чого зрозумієте самі. І до цих пір майже 40% території Польщі - це етнічні українські землі. Курська, Воронезька, Ростовська області, Кубанський і Ставропольський кра ї (від укр. слова «країна») - теж етнічні українські землі, де і нині при перепису тамтешній люд співає українські пісні та записується не росіянами, а - козаками. І як тут не згадати видатного українського п исьменника Антона Чехова: «Я народився у мальовничому українському місті Таганрозі...» Просто нагадаємо: зараз - це територія Ростовської області Російської Федерації. Втім, як і етнічно українське місто Сочі...
- О! еще один самашедший, не только я... - Я же говорил, что не надо никаких рэволуций, а просто, не заплати дань и спи спокойно. Устрой для ЖКТ государственного аппарата - голодомор в классическом виде и всё... - Но есть один момент. Они от голода по хатам начнут ходить, хлебушек требовать для утоления собственного голода, а вот тут и надо будет их отвадить от этой дурной привычки раз и навсегда, посредством черных досок и оцеплений из автоматчиков, ну как в 32-м... может на своей коже почувствуют, что такое геноцид и исправятся? Признают, наконец?... Точно признают... Голод - не тетка...
Следующий ход власти предсказать не сложно, у нее есть наработки, - начнут выдергивать по одному: в 5 часов утра приедет воронок, хозяина в КПЗ за неуплату налогов, опись имущества с последующей конфискацией. Ситуация только ухудшиться.
- Бюжет - это не для Вас и не для меня. Бюжет - это их пайка...что хотят с ней то и сделают...ну, они так думают, вероятно...
- А шо, еще ничего? Жить можно? Но это временно, не сомневайтесь... - Или страшно? - Волков бояться,.. - ...а он все в лес смотрит. - А один в поле не воин...и это правда.
вот треклятое ЕВРО, если бы не ЧЕ-2012, ни Суркис, ни Колесников слово "красть" и не знали бы ) во всем виноваты ЕВРы! россияне хоть ни при чем? )))
все правильно написано, достатньо просто порівняти санскрит ("священну" мову в індуїзмі) та українську -- і все стає на свої місця
Чтобы понять как у нас тут спокойно и уютно, надо понабирать во френдленту кацапов, что собака - блох, и смотреть как их корчит. очень поучительное зрелище. начитаться, а потом, непременно, как этот котик -
На днях я на київському ринку запитав у селянки : "У вас є спеціальні грибочки?" Вона здивовано на мене глянула. Я добавляю :"Для Януковича і Ко". В неї очі засяяли і я почув відповідь :"Справа серйозна. Через тиждень будуть."