Поговорим об Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Tan To, 12 лис 2009.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Шановна Онікс.
    Поки що це далеко не Майдан, а лиш боротьба за свої шкурні інтереси деяких верств громадянськи не структурованого суспільства. Єдине, з чим можна погодитися відносно статті - українець ментально не росіянин і він не любить в силу своєї анархічності (малоогранізованого свободолюбства) "строгую вертикаль власти".

2. Оникс

Оникс Well-Known Member

Та розумію, пане Прокопе, розумію...:scratch_one-s_head: Та хоть щось...:sad:

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

У нас в Україні є традиція: раз в 6 років, 22 листопада ми збираємося на Майдані і пояснюємо Віктору Федоровичу в чому він не правий (с)

4. Оникс

Оникс Well-Known Member

Источник: УНИАН

5. Оникс

Оникс Well-Known Member

Новогодний стол

Комсомольская правда

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В Крюкові (район Кременчука) працюють мої бувші однокашники по інституту. Так вони розказували, що ця атака не перша зі сторони "братів". Вже пробували й рейдерство, і простий викуп, й подібні інші палки в колеса, але Приходько (директор) поки утримує ці атаки.

7. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

[OFFTOP]- А я не намекал - я предупреждал, причем, вполне открыто... Но стук-то здесь причем?
    - А что значит это Ваше Хм?...
    - В принципе, мне все равно, но я подумал, что Вы так много знаете... А кто много знает, тот мало спит, вот и подумал, что запросто можете подхватить бессонницу, ну как Ваше простудное, Хм...:)[/OFFTOP]

8. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Да, может быть, вполне... Но бьют-то не по паспорту...:)

9. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- И не только по "баблу"... С февраля-марта начнется вторая волна земных трясучек, покруче прошлогодних... Так что, трясти будет не только банки...:sad:

10. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Степаныч, а чо Вы в гривнах-то?... чтобы было пострашнее...:)
    - Долги-то считаются в долярах или нет?;)

11. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Как что? Сдаться РФ без боя...;)

12. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- "малоогранізованого свободолюбства"... А це як?;)
    - Наскільки мені відомо, то справжня українська (європейська) анархічність - це якраз високогранізоване суспільство.
    - А імперська монархічність, - це і є те, що можна називати малоогранізованим, малоруським, малолюдяним, малорозумним, але відночас - великошовіністичним, "великорусским", великобайдужим, великохабарницьким, великодебільним...тощо, захребетником, бо суспільством таке називати неможливо, я так собі мислю...:)

А про Майдан сьогоднішній, я майже погоджусь з Вами. Щось там не те... Був там... Людей було дуже багато. Але є в мене якісь підозри. Поки що не знаю що сказати про це явище але... будемо дивитись. :pardon:

13. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Атака? А про ЦЕ Ви чули?

В Росії забороняють організації українців

24 листопада Верховний суд Російської Федерації повівся «по-братньому», фактично заборонивши діяльність української громадської організації. Як повідомляє Інтернет-видання «Росбалт», чи не найбільше роздратувало російську феміду те, що громадяни РФ, українці за походженням, дозволяти собі вільно розповідати про Голодомор та Івана Мазепу.

Відтак, судді ліквідували Федеральну національно-культурну автономію українців Росії, виключивши цю організацію з реєстру юридичних осіб. Тобто – поставили її поза законом. Суд відбувався за заявою Міністерства юстиції РФ. На сьогодні, в організації залишається ще слабка надія на апеляцію. Але, зважаючи на тривалу історію із намаганням заборонити її діяльність, сподіватися на це марно.

Як заявляють у Мінюсті РФ, голова організації Валерій Семененко зневажив забороною влади та продовжував участь у громадській діяльності (!), виступав на радіо та «фігурував» серед організаторів заходів, які намагалися здійснити у Росії у пам’ять про жертв Голодомору в Україні. Кремлівська влада вважає це порушенням діючого законодавства РФ, а тому ще минулого року винесла офіційне попередження, а пізніше – звернулася до суду із заявою про ліквідацію української організації.
    http://maidan.org.ua/static/news/2010/1290613415.html
    ------------------------------
    - Ну, что же, товарищи украинские "русскоговорящие" ждите адекватного ответа, как соловей лета. И не вопите, что ваш "русский" язык давят... Москва не оставляет нам выбора...увы!

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Дык это ж не я. Это цитата из ссылки.

15. olegp

olegp миється в бані

даже если принять написанное за чистую монету- силенок то у укромовных хватит?:))

16. Tan To

Tan To сын империи

Ой ой ой, ну посмотрим...

17. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Вот и я о том же... Сцылки разными бывают...бывают, что и совсем дохлыми...:)
    - А если есть желание всерьез разобраться с этим вопросом, что вполне нормально, то неплохо бы было бы выложить все наши международные долги за ВСЕ года, начиная с самого начала, причем в долярах, а еще лучше, в золотых унциях, дабы исключить долларовую инфляцию. Вот тогда, будет видно, кто чего намудрил с долгами. Вот тогда и выводы можно делать, вполне корректно. А выводы делать все равно придется, ибо брали "они", а отдавать придется ВСЕМ украинцам. Ведь, так?

18. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Вы про что? Про возможность закрыть, к примеру "русский блок"? А какие тут нужны силенки? Листок бумаги да мокрая печать на ней? Вы удивляете... Уж, печать поднять и придавить... Вы полагаете, что надо много силы для подобного действа? :scratch_one-s_head:

19. Оникс

Оникс Well-Known Member

http://ostro.org/news/article-136632/

Вполне можно покупать и вертолеты и самолеты для шахтерского президента...

20. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Чо? Жим-жим?..:))

а де твій аватар? :)