Поговорим о России.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 15 січ 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. STK

STK Дуже важлива персона

В нас не спорткари, а позашляховики з лімузинами поштучно збирають.

2. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Но на автосалон во Франкфурт почему-то не поехали, хотя раскудахтались и даже заказали большие площадки( их потом организаторы спешно сдали Мазде). И главный конструктор уже почему-то не работает в мараше....
    Это все явные признаки успешного предприятия.

3. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

А шо делать остается человеку, который понял, шо попал? Надувать щеки и напевать "Прекрасную маркизу".

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це пукання про авто мені нагадало, як десь в 1988 році Горбачову в Тольяті представляли проект "кращого в світі авто".

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Тогда уже по-немецки Маруссия. А то Мараша-Маруша - как будто постоянно марается, т.е. вляпывается в какую-то грязь.

"...а также в области балета
    мы впереди планеты всей!" (с)
    :))

6. Nevermind

Nevermind Просто персона

Самая большая тема - на 3 сообщения:

Marusy
    Админ
    Versus
    Новичок
    Marusy
    Админ

Просто валяюсь... :)) :sarcastic:

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В 1971 році я випробовував КрАЗи на автополігоні НАМІ в Дмитрові. Заходжу в один з боксів. Там стоять три майже однакових на вигляд авто, різниця лиш в якості штамповки та фарбування кузова. Підхожу ближче. На двох, менш якісних по вигляду, емблема ГАЗ, а на третьому - Форд. Йшли зрівняльні випробовування Форда та передраних майже 1:1 з нього ГАЗ-52.

8. РАДИОТОЧКА

РАДИОТОЧКА Well-Known Member

ПРОКОПУ

И где тут правда?
    Твои посты:
    В 1971 році я випробовував КрАЗи на автополігоні НАМІ в Дмитрови.
    А я ще в 1971 році командував ротою в мотострілковій дивізії,
    До речі, я подібне запитання ставив в 1971 році одному генерал-лейтенанту з Генштабу
    Цей невіглас мене вчить регулювати тиск в шинах, коли я його випробовував як інженер-випробовувач на КрАЗі -260 ще в 1970 році .
    Брехунець.

9. Фауст

Фауст Well-Known Member

Он не брехунец, он просто пьёт много пляшок коньяку:))

10. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Патрушев заявил, что интернет нужно «регулировать», как в Китае

14 декабря, 2011 - 00:16
    Секретарь Совета безопасности России Николай Патрушев (коллега Путина по КГБ, № 7 на схеме путинского клана) заявил, что в России необходимо «регулирование интернета».

http://ehorussia.com/new/node/4351

11. Тень гнева

Такое надо прятать под спойлер вообще-то.

12. Тень гнева

Схема скорее всего не совсем завершена, но позволяет судить о тех кто является "своими".

Вот, например:

"Новым спикером Думы, вероятнее всего, станет Зубков, сообщил источник"

А в вышеприведенной схеме-пирамиде власти Зубков обозначен как №3.

13. Тень гнева

МОСКВА, 14 дек - РИА Новости. Спикером Госдумы шестого созыва, вероятнее всего, станет первый вице-премьер РФ Виктор Зубков, сообщил РИА Новости высокопоставленный источник, представляющий партию "Единая Россия" в парламенте.

http://www.ria.ru/politics/20111214/516551845.html

"Первый вице-премьер Виктор Зубков решил отказаться от депутатского мандата и продолжить работу в правительстве".

Однако, что-то они все стали шарахаться от Думы как от чумной :rolleyes:

14. Семен Семеныч

Семен Семеныч Well-Known Member

Извиняться и наркотики вернут.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Поц без наявності логіки. Мене призвали з КрАЗа в армію як "двухгодічніка". До Уручьїнської дивізії я прибув 31.08.71 року. Ясно? Чи зовсім тупий, тому й називаєш інших брехунами.
    Хлопче, може тобі вислати всю свою біографію з вказуванням в ній кольору трусів? А то ти так тужишся в пошуках на моєму тілі мозолів.

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви цікавите компетентні організації. Тільки на вас збирають досьє. Он, Форей вже відрапортував.
    Нє, не полегшуйте їм задачу. Най самі.

17. Фауст

Фауст Well-Known Member

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ома, та я на контролі в КГБ ще з часу протесту проти вводу військ в Прагу - 1968 рік.
    Я козацього роду, тому більше привик жити відкрито. А за негідні вчинки в своєму житті я є для себе НАЙБІЛЬШИМ СУДДЕЮ, бо маю совість.
    Заповни в своєму досьє - ЧЕРЕЗ ДЕНЬ.

19. РАДИОТОЧКА

РАДИОТОЧКА Well-Known Member

ЕСЛИ Б ТЫ БЫЛ НА УЧЁТЕ В КГБ тебя к военным разработкам близко бы не допустили.И вамилия твоя Голопупенко.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цей малограмотний тупар зовсім нічого не знає про сталінські шарашки. ВСІ РОЗРОБНИКИ ЗБРОЇ В БОЛОТНІЙ ІМПЕРІЇ БУЛИ НА КОНТРОЛІ В КГБ.
    А що таке "вамилия"? Це не друга назва "Марс-ґрунт"?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)