Поговорим о России.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 15 січ 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. pes

pes Well-Known Member

ну и что? это то же самое, как считаю русскими лишь потомков Рюриковичей

2. Vadimir

Vadimir Well-Known Member

Такой максимализм!
    в ваши то годы, наводит на определенные мысли…
    Где вы видели “свободных людей”, разве только пигмеи в Африке:), да и те уже не свободны.

П.с. и вы как видите? Долго бы, та вольница продолжалась, когда три сильных государства, с трех сторон - границы делят.

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Типові розмірковування москаля. Якщо я путінський холоп, батьки мої були андроповськими холопами (бігали зайцями у робочий час до гастроному, щоб не спіймали), діди мої були сталінськими холопами, прадіди крепостними холопами (чи дворнягами російського царя, такими ж холопами) - то всі в світі холопи.
    А між тим у Речі Посполітої в певні часи було до третини населення абсолютно вільних людей - шляхтичів. Ну й запорізький козак - то явище, що народжене словом "воля".

4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Великолепный пример!
    Интересный вопрос - чем жила, откуда брала средства для существования эта "третына населення "абсолютно вільних людей - шляхтичів"?
    Каким образом эти "абсолютно вольные люди" зарабатывали себе пропитание?
    Я ответ знаю... Хотел бы услышать слова оппонента.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вони відбирали пшеницю в болотних москалів та з лишку її придумали vodka.

6. Фауст

Фауст Well-Known Member

Ви якесь відношення маєте до вільних козаків?
    Мовчали б краще, або он краще своїми розробками не працюють танків хваліться.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Розшифруйте тих, кого "умом не понять".

8. Фауст

Фауст Well-Known Member

У "болотных" пшеница не росла! Климат не позволял.;)
    Русские тогда выращивали в Подмосковье -жито. По украински- рожь.
    Не знаете - лучше не пишите.
    Этож надо опозориться так в 67 лет, при людно:)):))

9. Фауст

Фауст Well-Known Member

Будете вести со мной беседу на русском языке?
    Расшифрую.
    Нет -асталависта!

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А у Фауста відчуття гумору не виросло. А Прокіп знав ще до вашого народження, що в ваших болотах угро-фіни вирощували лиш брюкву та рєпу, а хліб їм привозили булгари (казанські татари) типу Кучки (засновника Москви).

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та на відміну від де кого не пішов на службу на чужину.
    Ось ще моя розробка 1982 року після визволення з рядів "лєгєндарной і почтінєпобєдімой"
    Розробляв блок детектирування до гамма-камери ГКС-2 для визначення в організму людини ракових пухлин (з 5мм). Опонентом при захисті проекту був ваш (московський) доктор наук Чорнобровін (призвіще по пам'яті).

12. FourA

FourA Дуже важлива персона

У пана Покипа оригинальный метод троллинга - любой разговор на форуме переводить на "болотных", на финно - угорских суздальцев и на "рашен культур"....
    Правда, это единственное, чем он владеет...
    Ну и перевод темы на "необразованность" оппонента, который, по мнению пана Прокипа, чего-то не знает...
    Отвечать такому троллю - себя не уважать...

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ги-ги-ги!

14. Фауст

Фауст Well-Known Member

Крайне неудачная попытка оправдать свое невежество.о_О
    Не з а ч ё т. Хотя сделаю Вам скидку на возраст.:))

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та для вас і кібернетика була "нєвєжєством". А при чому тут вік? Я ще таких вас з десяток здатен інтелектуально заткнути за пояса.

16. Фауст

Фауст Well-Known Member

Источником гамма излучения что являлось?
    Только пишете пожалуйста на русском.

17. Фауст

Фауст Well-Known Member

Для кого это для "вас"?

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Випите яйце.
    Для "русскіх", які ще 50 років назад кидалися з вилами на цю "буржуазну" науку. Тому ак. Глушков і емігрував в Київ.

19. Фауст

Фауст Well-Known Member

Простите. Не понял юмора?

Ну это глупо. Точно также как обвинять Грузию в голоде на Украине, из за того что Сталин был грузином.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Який там гумор? Пацієнт перед діагностикою випивав слаборадіоактивне яйце, а злоякісні пухлини вбирали радіонукліди в себе, чим і рєєструвалися розробленим мною гамма-детектором, який складався з харківського монокристала, світлопровода, ФЕУ, сигнали з яґкого оброблялися електронікою та видавалися на дисплей.
    Так ось я, конструктор танків, доказав вашому московському доктору наук по медицинським приладам, що установлена ним заборона на подряпини світопроводу є повною дурнею і сліпим копіюванням японських приладів. Та там я пропрацював лиш півтора роки, бо ведучими по темах були електронщики, а я привик бути самостійним в своїх розробках.
    До речі, я там також розробив замінник американського "Полароїда" після економічного ембарго США по результатах афганської авантюри. Веселі були часи. Енергії та ідей було вдосталь. Ось тільки використовувати їх в більшовицькому болоті було нікому.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)