Поговорим о России.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 15 січ 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ох-ох-ох. "Наша пісня хороша, починай спочатку". Не стану розпилятись на тему що такеполітичні форуми і для чого вони існують. Також не стану розмірковувати про те, що на політичному форумі як правило приводяться всі точки зору і погляди на ту чи іншу подію. Не стану розмірковувати про те, що кожен матеріал має автора, ім"я якого як правило вказується внизу текста. Для чого ці зайві розмірковування коли публіка "хаваєт" те що хавається залюбки і кусається те що доволі близько і доступно,а не те, що далеко і об яке можна поламати свої гуманні ікла. До речі навішувачам ярликів та всіляким соромителям, автор статті (або той хто її передрукував) за для передачі емоцій користується відповідними смайлами (щоб це затямити необхідно довго вчитись мабуть).
    А тепер щодо справжнього автора Бориса Стомахіна. Це в"язень сумління що перебуває в буцигарні за політичні переконання в путінському концтаборі. Громадянин Московської федерації, етнічний москвин, до України не маючий жодного стосунку.
    А те яке моє особисте відношення до самого Стомахіна і його послання московському народові, я здається не висловлював.

п.с. Миші вони і в Африці миші.

2. olegp

olegp миється в бані

Россия здесь ни при чем, русофобия- это ненависть к русскому культурно-языковому полю, вот исчезни гипотетически Россия вообще, русофоб то останется руксофобом

3. ГРАНД

Чому саме полю? А не ямі?;)

А реалістично можна?

:))

4. Оникс

Оникс Well-Known Member

Прочитала це питання і чомусь згадала рекламу на російському ТВ. Непогана реклама про Хлопушку Любятову... Все красиво, приємно, але є там така фраза:
    Из самого сердца русских полей....
    А чому не российских? Росія багатонаціональна країна... Так чому....:scratch_one-s_head:

5. olegp

olegp миється в бані

тому, шо Ви, либо в силу своего образовательного уровня либо по иным причинам воспринимаете термин поле только в одном значении- ландшафтном,
    а он имеет много значений, в т ч в физике, философии и т д

6. Luna

Luna Guest

ГРАНД, а наша Днепропетровская область Вас не смущает?
    Эвакуируются люди.
    А торфяники под Киевом?

7. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Многии нации Россию не любят, в большинстве - поляки, эстонцы. Как-то получается все вокруг смешные и веселые, один я Дартаньян. :rolleyes:

8. ГРАНД

може у мене і недостатній рівень освіти, але і Ви своїм похизуватись не можете, тому, що термін "яма" сприймаєте виключно в одному значенні - геодезічно-фізичному, а воно має дуже багато значень в т.ч. у фізиці, філософії тощо. (ями буають : боргові, повітряні, неподоланні перешкоди як в фізичному так і в переносному смислі, в тому числі і в суто уявних матеріях).

9. ГРАНД

Вам нагадати назву теми? Чи самі прочитаєте?;)

10. Оникс

Оникс Well-Known Member

Політика

Росія платить, щоб зупинити модернізацію України? (Європейська преса)

«Краще дорогий російський газ, ніж Митний союз» (білоруська преса)

:scratch_one-s_head:

11. Inga

Inga Дуже важлива персона

:)):)):)) Надо же, в кои-то веки согласна с Путиным - там этому "узнику совести" и место.

Так висловіть ;)

... и не говорите пан ГРАНД! Ох, уж эти мыши... нагадят во всех углах, а стоит только намекнуть на кочергу - сразу писк: это - не мы, это - узники совести из путинских концлагерей. Сволочи, правда? ;)

12. ГРАНД

Все що робить путлєр, що каже і що тільки замислює - вже підлягає осуду і щонайменше настороги. Стосовно Б.Стомахіна також.

Я з ним особисто не знайомий. Хоча коли москвини один одного катують то ж їм так притаманне, і природнє.

О це вже конкретніше пішла розмова.;)

13. Семен Семеныч

Семен Семеныч Well-Known Member

Это не моя война.
    История учит, желающим придерживаться нейтралитета, достается от обеих сторон. Они уничтожаются первыми.
    Эта война похожа на холодную войну, между США и СССР. Я, лично, убежден, что лучше холодная война, чем горячая.
    А радоваться безработице в США, или ее экономическим проблемам, это не о-о-о? Любая беда у врага, означает увеличение шансов противоположной стороны не только победить, но и выжить.
    Тема божей кары очень популярна в самой России. И, заметьте, никто не возмущается, и не называют это русофобством. Так считают и в церковных кругах. Впрочем, известный политик Э. Лимонов, объясняет постигшие ныне Россию казни египетские не половой, но властной распущенностью.

14. Forpost

Forpost Стоїк

а шо КГБіст не знає що достатньо одної?

15. Luna

Luna Guest

О бумерангах надо рассказывать или сами в курсе?
    Я бы не называла это нейтралитетом. Здравомыслие подсказывает, что насмехаться или радоваться чужому горю - не есть война, это трусость.
    То же самое относится и к безработице в США.

16. forester

forester Well-Known Member

Вы осмеливаетесь говорить за "многие нации"? А то, что русофобы есть ВЕЗДЕ, включая и россиян, я не исключаю.

Ну, если Вам так более понятно, то пусть так и будет. Ибо "моська" лающая на "слона" в этой ситуации действительно смешна.

17. Семен Семеныч

Семен Семеныч Well-Known Member

В современных войнах благородные не выживают.
    Любой бизнесмен радуется проблемам (например, сгорел склад, случилась авария) у конкурента, чтобы он при этом не говорил. За признанием правил игры, стоит, вовсе, не трусость, но честность.

18. Tan To

Tan To сын империи

Еще одни "великие войны", сразу после грузин...но все из одного инкубатора.:rolleyes::))

19. ГРАНД

Невже ви так і не зрозуміли що грузинів закидали шапками?

20. Tan To

Tan To сын империи

Это они не поняли и до вас, "ведущих войну" не дошло...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)