Поговорим о России.

Discussion in 'Міжнародна політика' started by kertis, Jan 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цікаво, який ідіот переніс назву далекосхіднього народу (татар) цьому булгарському народові?

2. Liubertas

Liubertas Well-Known Member

"Ю-восток Украины" зрозуміло, а от "север Казахстана" в курсі, що їх будуть визволяти? Аж цікаво.)))

3. Dr.Dick

Dr.Dick Well-Known Member

честно-это не я

4. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

взагалі-то питання звучало: "який ідіот"? :scratch_one-s_head:

5. olegp

olegp миється в бані

їх будуть визволяти ПО їх бажанням, only

6. Полковник

Полковник миється в бані

В России Праздник сегодня.
    Вот, прикупил Белугу.
    Где ветка про День Советской Армии и Военно-Морского Флота?
    Подскажите, Панове!

7. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Да наливайте прямо здесь!;)

8. Полковник

Полковник миється в бані

Базара нет!
    Дорогие софорумники - генералы, офицеры, прапорщики, сержанты и солдаты, Ветераны Вооруженных Сил!
    Дорогие Боевые Подруги!
    От всей души поздравляю Вас с Днём Советской Армии и Военно-Морского Флота - С Днём Защитника Отечества!!!
    Желаю Вам крепкого здоровья, успехов во всех начинаниях и делах!
    Счастья и процветания нашим Великим Отечеству и Батькивщине!!!!!

УРРРРРААААААА!!!!! УРРРРРААААААА!!!!!! УРРРРРААААА!
    Ваш Полковник запаса!

П.С. Дамы и Господа, провозглашаю ТОСТ: "За нас с Вами и фиг (с недругами) с ними!!!!!!"

П.С.-2 Дальше - опять "Ура" - 3 раза!!!![​IMG]

9. ostrov_полковник

ostrov_полковник настоящий Полковник

Молния. :)
    Отправитель Украина
    Получатель Россия

:preved: Полковнику России от Полковника Украины...
    Поздравляю с Праздником, с Днём СА и ВМФ!!!
    Желаю сибирского здоровья, успехов в "боевой" и повседневной подготовке, как можно больше оптимизма...:good:

10. Полковник

Полковник миється в бані

Спасибо, Уважаемый!
    Имеется вопрос.
    Есть ли на Украине граждане, которые вместе с нами не выпьют за этот ПРАЗДНИК?

П.С. Больных и Сволочей просто не берём в статистику.

11. Shao

Shao Well-Known Member

Я не выпью.

В украинской армии служил. Больной сволочью себя не считаю. Впрочем, в статистику можете не включать.

И, по поводу надвигающегося праздника - духоподъёмное на тему российской армии:

http://www.youtube.com/watch?v=F0m-X_ORUhQ

12. ostrov_полковник

:) Все кто служили в СА и ВМФ СССР обязательно отмечаем этот праздник, как же иначе... Ведь лучшие годы отданы армии... Вот и сегодня собираюсь с друзьями, один лётчик-истребитель и мы двое , части Осназ ГРУ ГШ СССР... :rolleyes:

13. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Ні, Ви не зрозуміли. Такого народу, як тартар, взагалі ніколи не було. Тар-тар, це так називали візантійці АД. Тобто, не має значення хто такі і як їх звуть, чи вони себе звуть. Якщо хтось не сподобався візантійцям, то тоді - тартар, чи - рус, чи -етнос. Все це було лаянням у візантійців. Тому Московські тартари, які потім стали Московські руси, а вже потім, Росія(теж грецька назва). До етноса вони у візантійців трохи не дотягнули. :pardon:

14. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- А їх бажання буде таким, щоби їх визволили самих від себе, так, Олеже?:))

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Є. Та ще й такі, які мали небережність служити охвицером в "легендарной і почти непобедимой".
    Цей "празднік" придумав для дурнів Троцький. День взяв взагалі з "потолка" на відміну від К.Цеткін з її 8 березня. Забитому східньому слов'янину яку хоч дурню можна підсунути для кодування в його не дуже аналітичному мозку.
    Підсунули єврейське свято в честь жінки, яка допомогла іудеям в вавілонському полоні - гуляємо. Завезли кельтський гарбуз зі свічкою всередині - гуляємо. Запитай в цих "любителів гуляти", яка різниця між Трійцею та Зеленою неділею, то вони в відповідь - "та пішов ти розумнику. Нам би тільки повід, а гуляти ми любимо".
    Моголи ми, моголи.

16. ostrov_полковник

:) Деж ви всі такі розумні були раніше коли гримів СРСР? Я віддав майже 30 років Армії свого життя і ти хочеш щоб я це закреслив?
    Ти збудуй спочатку нову державу Україна, а я тобі допоможу в цьому, а критиканством займатись і без теба хватє ....

17. Liubertas

Liubertas Well-Known Member

Взагалі то людям в їхнє свято можна було б і не паскудити. :sad:

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ну по перше, я нікому не забороняю "праздновать".
    По-друге, ми такі розумні штампували до пори афганської авантюри свої винаходи в галузі танкобудування.
    В третє, за мої 64 роки я не бачив, щоб Союз в чомусь позитивно "гримів".
    В четверте, ми й тоді критикували більшовизм, за що й були певним чином биті.
    В п'яте. Чули коли-небудь про безпартійного охвицера в елітній частині? А я таким був, бо не міняв свою кар'єру на совість.
    Наостанок. Будуємо Україну і боремося за неї і після інфарктів. НЕ бажаєте підключитися до спасіння заводу "Арсенал" в Києві та допомоги дітям-сиротам?
    А в попередньому я лиш висловив свою думку, не яничара по духу. І не потрібно сприймати це як особисту образу. Я ж не заставляю вас святкувати на козацьку Покрову.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Я тоже в этих войсках служил.

20. ull9

ull9 Дуже важлива персона

кто скажет, что такое у кремля за идея - модернизация?
    и очему они так испугались.
    послушать кремль. так это вопрос жизни и смерти.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)